Ma ne može Hajdar u početnoj nikad biti top, al' hajd...da Bog da me jednom demantovao. Vjerovatno igra zbog neke čvrstineMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:11 pmAuuu Bender se vraća, Coca kapiten, Drina umjesto Ace, Hajdar umjesto Mekića, Haračić od prve, top.. Sve na šta smo kukali i žalili se je evo ispunio, valjda je i on uvidio neke stvari. A rekoh ja poslije Veleža, nakon ove utakmice Malić je izgubio mjesto u prvoj postavi, valjda je Vego naučio osnove fudbala.
A jbga brate, da je stavio Mekića bilo bi "joj što njega, loš, pitar", da je stavio Beću i tu bi kukali "gdje ćeš njega, slab, tanak, isprepadan, bambi itd.". Nije se rodio ko je narodu ugodio, za svakog bi neko našao manu.. Vidjet ćemo, bit će gusto sigurno, nadam se da ćemo izvući pozitivan rezultat.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:48 pmMa ne može Hajdar u početnoj nikad biti top, al' hajd...da Bog da me jednom demantovao. Vjerovatno igra zbog neke čvrstineMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:11 pmAuuu Bender se vraća, Coca kapiten, Drina umjesto Ace, Hajdar umjesto Mekića, Haračić od prve, top.. Sve na šta smo kukali i žalili se je evo ispunio, valjda je i on uvidio neke stvari. A rekoh ja poslije Veleža, nakon ove utakmice Malić je izgubio mjesto u prvoj postavi, valjda je Vego naučio osnove fudbala.
Ma on zavisi od igre ostatka tima, protiv njanjaeva kad smo ih digli 2 0 bio je jedan od najboljih, jer su i ostali bili top. Čim ekipa padne, on onda duplo padneblueboy je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:48 pmMa ne može Hajdar u početnoj nikad biti top, al' hajd...da Bog da me jednom demantovao. Vjerovatno igra zbog neke čvrstineMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:11 pmAuuu Bender se vraća, Coca kapiten, Drina umjesto Ace, Hajdar umjesto Mekića, Haračić od prve, top.. Sve na šta smo kukali i žalili se je evo ispunio, valjda je i on uvidio neke stvari. A rekoh ja poslije Veleža, nakon ove utakmice Malić je izgubio mjesto u prvoj postavi, valjda je Vego naučio osnove fudbala.
Čvršći je od Beće, a i požrtvovaniji.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:48 pmMa ne može Hajdar u početnoj nikad biti top, al' hajd...da Bog da me jednom demantovao. Vjerovatno igra zbog neke čvrstineMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 8:11 pmAuuu Bender se vraća, Coca kapiten, Drina umjesto Ace, Hajdar umjesto Mekića, Haračić od prve, top.. Sve na šta smo kukali i žalili se je evo ispunio, valjda je i on uvidio neke stvari. A rekoh ja poslije Veleža, nakon ove utakmice Malić je izgubio mjesto u prvoj postavi, valjda je Vego naučio osnove fudbala.