I kod tebe je sve mrtva negativa
Ja i....
Ne bih se složio kolega. Ima i te kako kvaliteta, profesionalnog rada, rezultata i kod naših ljudi. Samo nam se rijetko pruža šansa, i bar minimalni uslovi funkcionisanja i organizacije. Teško je praviti rezultate bez ikakvih uslova, nema veze ko je. Bez stabilne finansijske konstrukcije i solidnih primanja, ne može niko ništa napraviti niti organizaciono, niti rezultatski, a da ne kažem finansijski.staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 5:02 pmVezano za stabilizaciju kluba, postavljanje na zdrave osnove , te uspostavljanje samoodrživog sistema u klubu : mi smo kao narod neozbiiljni , pa nam je skoro sve tako - i u sportu, i u politici, i u obrazovanju ...Misimović je bio samo incident , izuzetak a ne pravilo .. dakle , u nekoj idealnoj situaciji klub bi trebalo voditi par Njemaca i Nizozemaca ,a naši ljudi da rade neke jedonstavnije poslove - transport, održavanje terena, , pranje dresova ...
Što je njima Ronaldo, to je nama Bekrić, tu su i s godinama.
Prvo razmisliti o novom treneru jer sa ovom ublehom ne ide.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:21 pmNedim Hadžić ponovo zabio, ovaj put Muri.. Al ne može on u Želju, ma kakvi, zato mogu Beganović i Haračić.![]()
Još mi nije jasno zašto nije igrao i dobio šansu u Slobodi. Vrhovac također starter, standardan tamo. Izgleda da je Hiroš otpisan u Osijeku, mogli bi zaganjati bar neku posudbu. Razmisliti i o Mehanoviću možda, nije star, 29. mu je godina, iskusan, ljevak, sličan nekako Štili, dobar prekid ima, nije vala sporiji od Subašića a i bez kluba je sad.
Tesko je u ovom momentu angazovati kvalitetnog trenera, ako uposte Mulalic bude smijenjen.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:24 pmPrvo razmisliti o novom treneru jer sa ovom ublehom ne ide.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:21 pmNedim Hadžić ponovo zabio, ovaj put Muri.. Al ne može on u Želju, ma kakvi, zato mogu Beganović i Haračić.![]()
Još mi nije jasno zašto nije igrao i dobio šansu u Slobodi. Vrhovac također starter, standardan tamo. Izgleda da je Hiroš otpisan u Osijeku, mogli bi zaganjati bar neku posudbu. Razmisliti i o Mehanoviću možda, nije star, 29. mu je godina, iskusan, ljevak, sličan nekako Štili, dobar prekid ima, nije vala sporiji od Subašića a i bez kluba je sad.
Jeste, zato se kasno priključio ekipi, završavao transfere, pa sad nespreman
proha je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 8:07 pmTesko je u ovom momentu angazovati kvalitetnog trenera, ako uposte Mulalic bude smijenjen.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:24 pmPrvo razmisliti o novom treneru jer sa ovom ublehom ne ide.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:21 pmNedim Hadžić ponovo zabio, ovaj put Muri.. Al ne može on u Želju, ma kakvi, zato mogu Beganović i Haračić.![]()
Ali gle fakat, što su se neki toliko natovarili na Haračića. Lik je prošle sezone prekucao federalnu, znači da nije ono baš teška krampa. Mišljenja sam lično da mu treba prilika, kontinuitet. I da je ispred Dženisa.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:21 pmNedim Hadžić ponovo zabio, ovaj put Muri.. Al ne može on u Želju, ma kakvi, zato mogu Beganović i Haračić.![]()
Ma ako nista zna se kretati i u kojem pravcu treba trcati. I protiv Veleza je bio bolji i pokazao je vise od Dzenisa.salle86 je napisao/la:Ali gle fakat, što su se neki toliko natovarili na Haračića. Lik je prošle sezone prekucao federalnu, znači da nije ono baš teška krampa. Mišljenja sam lično da mu treba prilika, kontinuitet. I da je ispred Dženisa.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 7:21 pmNedim Hadžić ponovo zabio, ovaj put Muri.. Al ne može on u Želju, ma kakvi, zato mogu Beganović i Haračić.![]()
Ok, nije možda neka lutrija ali tolika krampa i nije. Bar recimo šta sam ja vidio do sad, a najviše protiv Širokog kad je ušao, da ako ništa zna šta mu je posao...