Vjeruj mi da razmislja

Nece Simeone jos dugo.
Opet se kenja najviše na fudbal.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:51 amFutbol je nama najmanji problem. Ne rijesi li se do zime nesto...
Progledat ćemo, ako budemo imali pare i prave ljude na pravim mjestima.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:19 amOvo iscekivanje postaje frustirajuce. Svasta mi prolazi kroz glavu, ali jedno je sigurno da vala i nas jednom krene. Ako je neko zasluzio malo srece to smo mi. Nadam se da ce ovoliko iscekivanje na kraju dat rezultata i na kraju konacno obradovati plavu armiju!
Mucno ovo gledat godinama, od odlaska MisimovicaSky1 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:32 amProgledat ćemo, ako budemo imali pare i prave ljude na pravim mjestima.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:19 amOvo iscekivanje postaje frustirajuce. Svasta mi prolazi kroz glavu, ali jedno je sigurno da vala i nas jednom krene. Ako je neko zasluzio malo srece to smo mi. Nadam se da ce ovoliko iscekivanje na kraju dat rezultata i na kraju konacno obradovati plavu armiju!
Procitao sam na par mjesta o ovome , treba ovo dobro zapamtiti , oni se na Grbavici hodaju kao na modnoj pisti u Milanu i niko ih ne pogleda , a vracaju ovako , cak su i neke mladje nase napali, zato drugi put , a bice ga dobro ih "docekati " na Grbavici .Smradovi Mostarski
Ko kaze da je propalo? Hajde da sacekamo pa da vidimo, svi smo nestrpljivi…fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:44 amJel dobila otkaz ova ubleha na klupi?
Jel mu nije potreban Zuka jer ima Paljanina?
Kad ce objaviti da je propalo ovo sa Diglisicem ?
Ili ce i danas nekog iskopati i objaviti cestitku za rodjendan ??
fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:44 amJel dobila otkaz ova ubleha na klupi?
Ja nigdje nisam napisao da je imao Velez vise sansi. Zabili smo gol na toj strani i od jedno 15tak Santosovih pokusaja da se prodje, prosao je jedan na pocetku utakmice i to je to. Pa to sto nas je tu totalno otupio na mjestu gdje smo najbolji i nadigrao nas je. Onda je morao da se brine uglavnom kako da nam naprijed nesto uradi, a pored onakvog Kosorica prilika ce biti. Mi druge prijetnje po njihov gol nismo imali evidentno. Ja od Mulalica jos nisam vidio da onako zatvori nekog igraca, nego djeluje sve - evo vam lopta pa se igrajte.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:25 amMa šta je Velež imao više šansi od nas?storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:06 amUpravo, stavio Zeljkovica na Santosa, za vratom mu isti bio citavu utakmicu i jos duplirao svaki njegov napad. Cim je to uradio mi smo izgubili svaku ostrinu.
Pa opet smo zabili gol po toj strani. Kombinacija Santosa i Malića.
Meni riječ "nadigrao" ima neko drugo značenje.
Ma to dupli gurbeti na nasoj temi na gg.ba guraju vidi se sve goli gurbet stoka sacekati jos koji dan i ako je nedo Bog propalo okrenuti se drugom partneru.nookey je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:53 amKo kaze da je propalo? Hajde da sacekamo pa da vidimo, svi smo nestrpljivi…fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:44 amJel dobila otkaz ova ubleha na klupi?
Sada smo na tom nivou da je uspjeh i sto se kotrlja jos lopta na Grbavici. Tako da mnogo, mnogo vecih utakmica imamo od ovih fudbalskih. Otkako gledam bez ocekivanja nase utakmice, rahatniji sam malo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:29 amOpet se kenja najviše na fudbal.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:51 amFutbol je nama najmanji problem. Ne rijesi li se do zime nesto...
Od samog početka.
Al eto uprava se trudi, rade kolko mogu. A Edis ne radi, on može bolje.
I uz to sve kada je vidio da je Santos blokiran trener se nije sjetio da bi mogao malo stranu da promjeni...storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 12:00 pmJa nigdje nisam napisao da je imao Velez vise sansi. Zabili smo gol na toj strani i od jedno 15tak Santosovih pokusaja da se prodje, prosao je jedan na pocetku utakmice i to je to. Pa to sto nas je tu totalno otupio na mjestu gdje smo najbolji i nadigrao nas je. Onda je morao da se brine uglavnom kako da nam naprijed nesto uradi, a pored onakvog Kosorica prilika ce biti. Mi druge prijetnje po njihov gol nismo imali evidentno. Ja od Mulalica jos nisam vidio da onako zatvori nekog igraca, nego djeluje sve - evo vam lopta pa se igrajte.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:25 amMa šta je Velež imao više šansi od nas?storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:06 am
Upravo, stavio Zeljkovica na Santosa, za vratom mu isti bio citavu utakmicu i jos duplirao svaki njegov napad. Cim je to uradio mi smo izgubili svaku ostrinu.
Pa opet smo zabili gol po toj strani. Kombinacija Santosa i Malića.
Meni riječ "nadigrao" ima neko drugo značenje.
storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 12:08 pmJedino da Zukanovic sam sa sobom potpise i pocne igrati. Ili ce zavrsiti karijeru, ili ce za Zelju odigrati jos jednu sezonu.
Ma sve ok, ali mi do 20. minute trebali voditi dva razlike, da vidiš kako bi ga onda neko zatvorio kad moraš napasti i ostaviti mu prostor. To što mi ne znamo dati gol i u nacrtanim situacijama, to je drugi problem.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:06 amUpravo, stavio Zeljkovica na Santosa, za vratom mu isti bio citavu utakmicu i jos duplirao svaki njegov napad. Cim je to uradio mi smo izgubili svaku ostrinu.Dzezvar je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:55 amNadigrao ga je cim je zatvorio Santosa....Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:42 am
Pa eto jel ga jučer Amar nadigrao?
Ja mislim da nije. Pogotovo ne za 3-1.
Jučer je do izražaja došao individualni kvalitet/nekvalitet.
Ja mu zamjeram Acu. Zamjerao sam i Tomi kad je sklonio Drinu. Dosta forumaša je reklo, Aco je bolji od Drine, rezonska je odluka.
Kako ga nije nadigrao jednim potezom ga matirao.
Eh trebali... To sto nismo je isto tako samo shodno nekom kvalitetu. Hamza je u onoj situaciji morao sutirati recimo, mislim da ne zna ni on zasto je dodao. Gleda se konacan rezultata, to sto smo mi u prvih 20 minuta njih rasuli nekom igrom ce se zaboraviti za par dana.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 12:18 pmMa sve ok, ali mi do 20. minute trebali voditi dva razlike, da vidiš kako bi ga onda neko zatvorio kad moraš napasti i ostaviti mu prostor. To što mi ne znamo dati gol i u nacrtanim situacijama, to je drugi problem.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:06 amUpravo, stavio Zeljkovica na Santosa, za vratom mu isti bio citavu utakmicu i jos duplirao svaki njegov napad. Cim je to uradio mi smo izgubili svaku ostrinu.