Pavić je bio poprilično dobar, ali haman je to i bio problem kod babuke koji ga je sklonio jer je dobar. Pa ga sad vratio.
Ma buraz stativa prešla preko noge, nije šut ni bio.ono.na je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:28 pmDruze, mislim sa Velez vodi zasluzeno nakon gola, precke i stative. Jedino smo osteceni za 1 na 1 offside. I dalje ne pamtim kad je u nasoj ligi zadnji put dosudjena prednost u tijesnoj offside situaciji. Sudije nemaju autoritet.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:20 pm
Mislim da Velež ne vodi zasluženo ali Bože moj, mi imamo Acu oni nemaju.
Sad nam trebaju muda iz Mostara od prije 2 sedmice. Ako odemo kuci s bodom, dobro je.
Nemoj mi braniti Sablju neznalicu.bogi je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:27 pmNe krije se Sablja na terenu, nego Mekic. Dosad napamet znam, kad Cocalic primi loptu da prvo rukama pokazuje gdje onaj da se otvori, a ne da stoji iza napadaca da moze primiti loptu, pa se onda iznervira i posalje loptu na krilo, jer je Mekic ne uzima.
Medjutim, bitno je sutnuti loptu pet puta po utakmici, od toga sest puta preko stadiona, a svako petu utakmicu postici go i biti idol navijaca.
Sta je bolan dobar. Frajer dvije godine igrace branio sa vanjske strane. Dupli pas mu bio misaona imenica, jedino sto je znao je centrirati i to svaku trecu pogodi nekog. Jedino Projic je bio gori od njega.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:29 pmPavić je bio poprilično dobar, ali haman je to i bio problem kod babuke koji ga je sklonio jer je dobar. Pa ga sad vratio.
I'm Jose Mourinho.
Trener Veleža Amar Osim nije slavio gol. Naravno, zbog poštovanja prema svom bivšem klubu u kojem je godinama radio i kojem je donio veliki broj trofeja.
Nije legendarnom stručnjaku sigurno svejedno što je danas Željezničar na drugoj strani jer je to klub za kojeg godinama živi.
Vidjeces tek belaja kad naucnik za jedno 10-ak minuta izvadi Hodzica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:41 pmUhh hljebe, daj ne griješite tako lako na sredini, koji vam je kc.
Zreo je Meka za klupe al valja gatat hoće li Beća bit raspoložen.fcz je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:42 pmVidjeces tek belaja kad naucnik za jedno 10-ak minuta izvadi Hodzica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 6:41 pmUhh hljebe, daj ne griješite tako lako na sredini, koji vam je kc.