Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zeka_tm87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 02, 2022 1:37 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
uto avg 02, 2022 1:34 pm
Ara Hodzic u napadu , al nas Ara , mokri snovi ..
Dobro bi bilo nesto se prije govorilo da je kontaktiran ali je bio povrijedjen.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 02, 2022 2:38 pm

Rekose da je povreda ostavila trag.

santakuruz
Kontakt:

uto avg 02, 2022 2:48 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:Bender,Galic,Malic,Cocalic,Zukanovic,Beca,Hodzic,Stilic,Santos,Amoah,Gasal.

Vjerovatno nikad gora financijska situacija a nikad većeg potencijala u ekipi.
Ova ekipa se definitivno ali baš DEFINITIVNO može potući za Evropu,osim pitara i zrinjskog tu niko ne odskače. Sam izlazak u Evropu bi nam popravio financijsku stranu za 20%,dobijaš više novca od onog sto dijeli mtel i dobijas da odigras makar dvije u evropi od UEFE.
Ali da bi se uzela Evropa trebaš sve maksimalno iskoristiti.

Mene je strah kretena na klupi,on je morao imati 9 hodova iz prva tri kola,ako je neko kriv za izgubljena 4 boda onda je to on,nikakav nekvalitet ili losa sreca.
Da si Zeljo iz sampionske nisi mogao racunati na 9 bodova iz ove tri kola. Ljudi, ne pretjerujte. Bezveze stvarate ruznu atmosferu koja se prenosi na onu vecinu navijaca koja bas i ne prati pozorno. Sad odjednom ljudi koji nemaju veze kako ekipa izgleda kako imamo super ekipu i jedini problem je Mulalic i treba ga otjerati sto prije. Ova ekipa je i dalje strasno limitirana, neizvjeznost se nadvila nad klubom, to je odmah otezavajuca okolnost za igrace, tesko je tu napraviti ambijent da igraci igraju opusteno i da daju svoj maksimum. Ispred nas su kvalitetom Zrinjski, Sarajevo, nisi bolji od Borca, Tuzla City, Veleza, tu si negdje sa Sirokim. Nas realan domet je 5-6 mjesto. Kazes imamo potencijal i nabrojis igraca koji jos nije odradio trening s nama, igraca za kojeg se pise da bi mozda mogao uci u pregovore s nama. Jesi li ti svjestan da mi nemamo igraca koji je u stanju zabiti preko 6-7 golova u cijeloj sezoni? Imas jedno krilo, strasno tanke bekove, Stilica kojem je mrsko hodati, domacim mladim igracima je.u majku nakon prve greske...

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Veteran 1921
Kontakt:

uto avg 02, 2022 3:26 pm

Ne pišem često jer ima ljudi koje ne mogu da shvatim. Sve im je crno i samo treba pljuvati sve redom. Niko im ne valja, treba ovaj igrati, ovog otjerati itd, tako da se čudim kako nisu skauti u najmanju ruku. Ljudi navijajte svim srcem to jedino možemo, pustite ljude da rade svoj posao pa im suditi nakon nekog vremena. Mi popljujemo sve naše legende, pustiti sablju nek radi, ovo dosad je solidno a ima prostora za napredak, to što se ne zna izražavati nije toliki problem, čovjek je bolesnik Želje kao i mi. Čitam Štila na klupu, za dva kola će mu ovi skandirati kao da ga nikad nisu pljuvali. Realno po igri smo trebali imati više bodova, i da imamo dobrog špica bilo bi. Dosta crnjak podržite klub. Pozdrav

Ethis
Kontakt:

uto avg 02, 2022 4:02 pm

Vidim da je Amoah potpisao na 1+1. Kada se očekuje da se pridruži ekipi??

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto avg 02, 2022 4:16 pm

Potpuno se slažem. Puno se ide iz krajnosti u krajnost, nakon Leotara borba za opstanak sa Igmanom, Slogom i Leotarom a sad smo lafo morali uzeti 9 bodova u prva tri kola. Mnogima ovdje toliko ne smeta prosipanje bodova protiv Leotara i Širokog koliko smeta Edis, njegova priča, hlače i skakanje pored terena.

Ok nije Edis za Želje ali Edis je trenutno tu i Edis trenutno radi, pa hajmo imati barem malo poštovanja prema njemu. Kao što reče kolega iznad do sada je ovo solidno, ima prostora da se napreduje. Igra nije toliko loša koliko nas muči realizacija. Naše je da ga trenutno podržimo i pustimo ga da radi, sad ima seriju teških utakmica, na njemu je sada da opravda povjerenje UO. Mislim da će ovaj mjesec i ove utakmice pokazati da li Edis zaslužuje da ostane duže ili ne.

Štilić je jedini igrač u ekipi koji jednim potezom može riješiti utakmicu, možda trenutno nije trkački spreman ali vjerujem da će se i to popraviti kako sezona bude odmicala. Njemu je trenutno samo bitno da postigne jedan gol i da ga krene a onda će biti sve i bolji i bolji.

A do tada podrška i idemo po pobjedu u Gabeli!
Fear of the Maniacs!

Grbavica
Kontakt:

uto avg 02, 2022 4:28 pm

Ma Boga mi ja sam zadovoljan i njegovom trkom, pa nije on nikad bio Kante, nego igrac poteza.
I vjerujem da mu samo treba jedan go da skine tu "blokadu". Nadam se vec u sljedecem kolu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BrUDA
Kontakt:

uto avg 02, 2022 5:07 pm

Ako ne budemo grijesili pobjedicemo ligicno :)
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

storm_raider
Kontakt:

uto avg 02, 2022 5:50 pm

Sljedece 2 sedmice su kljucne.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Maestro_1921
Kontakt:

uto avg 02, 2022 5:59 pm

Grbavica je napisao/la:
Ma Boga mi ja sam zadovoljan i njegovom trkom, pa nije on nikad bio Kante, nego igrac poteza.
I vjerujem da mu samo treba jedan go da skine tu "blokadu". Nadam se vec u sljedecem kolu.
Džaba to pojedinima govoriti, ko da su Štilu prvi put vidjeli prije 2 godine.. Koliko god mi ponavljali da on nikad nije bio neki trkač, ni u najboljim danima, na vrhuncu karijere, nego igrač poteza, uvijek će mu neki dežurni pljuvač i "fudbalski znalac" zamjerati zbog toga što ne radi nešto što nikad nije ni radio. I ja sam zadovoljan njegovom trkom, često trči i više nego bi trebao i pravi presing, ne može se reći da se ne bori, ganja, uklizava, otvara se. On svojim kretnjama i postavljanjem na terenu sačuva sebe bespotrebne potrošnje energije, dok npr. mlađi, neiskusan igrač uđe i trči ko muha bez glave pa sagori za 20 minuta i diše na škrge do kraja. Slažem se, samo jedan gol da se odblokira, da ga pročepi i vrati mu se samopouzdanje, nadajmo se u petak u Gabeli.

Grbavica
Kontakt:

uto avg 02, 2022 6:45 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Džaba to pojedinima govoriti, ko da su Štilu prvi put vidjeli prije 2 godine.. Koliko god mi ponavljali da on nikad nije bio neki trkač, ni u najboljim danima, na vrhuncu karijere, nego igrač poteza, uvijek će mu neki dežurni pljuvač i "fudbalski znalac" zamjerati zbog toga što ne radi nešto što nikad nije ni radio. I ja sam zadovoljan njegovom trkom, često trči i više nego bi trebao i pravi presing, ne može se reći da se ne bori, ganja, uklizava, otvara se. On svojim kretnjama i postavljanjem na terenu sačuva sebe bespotrebne potrošnje energije, dok npr. mlađi, neiskusan igrač uđe i trči ko muha bez glave pa sagori za 20 minuta i diše na škrge do kraja. Slažem se, samo jedan gol da se odblokira, da ga pročepi i vrati mu se samopouzdanje, nadajmo se u petak u Gabeli.
Ista stvar se spocitava Beci i Subasicu koji isto tako nisu taj tip igraca, vec plemeniti veznjaci i ja sam relativno zadovoljan i njihovim partijama protiv Sirokog. Jedini problem je brzopletost gdje su u dvije izgledne situacije nerezonski sutirali a imali su bolje opcije.
Realno cijela ekipa je odigrala korektno osim broja 8 i Dzenisa a i Dzenis nije napadac tako da vise krivim onoga koji ga tu gura.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 02, 2022 6:47 pm

Ja kad cujem/procitam da neko Stilu kritikuje hoce mi nesto biti. Pa njegov mozak vrijedi vise nego sva trka nekog ko nema pojma, pogledajte samo fakinluk kod ovog slobodnjaka nakon kojeg smo zabili Sirokom, da ne spominjem asistenciju.

fcz
Kontakt:

uto avg 02, 2022 6:54 pm

Zna li se pouzdano koliko cemo cekati na Amoaha?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto avg 02, 2022 7:03 pm

storm_raider je napisao/la:
:palacgore:
Fear of the Maniacs!

santakuruz
Kontakt:

uto avg 02, 2022 7:04 pm

Grbavica je napisao/la:Ma Boga mi ja sam zadovoljan i njegovom trkom, pa nije on nikad bio Kante, nego igrac poteza.
Nije njemu problem blokada. On je preiskusan igrac da bi mu trebao go da se oslobodi. Njegov je problem fizicka sprema. Kad nisi spreman, nemas koncentracije, gubis lagane lopte, sporije reagujes u izgkednim situacijama, lagano gubis duele. To se sve sad desava Stilicu. Ok, on je znalac ali on na terenu ne izgleda kao lider, kao neko kome igraci vjeruju, ne moze da se nametne, da diktira igru. S druge strane on je argument ljudima kako mi imamo odlicnu ekipu i kako je do Edisa sve, kao imamo Stilica, Cocalica, to je odlicna ekipa. Nije! Lud je ko misli da imamo ekipu za Europu. Prosle godine sam to isto govorio, ponavljam opet. Imamo strasno limitiranu ekipu. Nema trenera u nasoj ligi koji bi u ovim okolnostima, sa ovom ekipom mogao napraviti nesto vise nego sto to Edis moze. Trener nam je najmanji problem.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

zeka_tm87
Kontakt:

uto avg 02, 2022 7:30 pm

Za sta za Eldina ili Ervina???

Hare79
Kontakt:

uto avg 02, 2022 7:34 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
Ako ne dodje treba ga kolektivno tuziti za pretrpljene dusevne boli i uzaludno cekanje.

Stuart2
Kontakt:

uto avg 02, 2022 7:51 pm

Meni je u ove tri utakmice tim dobro igrao i drzao konce u svojim rukama pet poluvremena.
Lose su odigrali prvo poluvrijeme u Mostaru.
Opet kad je rijec o rezultatu i bodovima tu nismo naplatili igru i zalaganje. Sto je to tako svako od nas vidi krivicu u nekome drugom. Moje misljenje je da u strucni stab treba doci neki bivsi napadac ili bivsa 10ka I raditi vise na igri naprijed. Za sada je odbrana bolji dio tima i to je zato sto su u strucnom stabu listom bivsi defanzivci. Razlog je i nedostatak dobrog napadaca.
Mislim da se digla nepotrebna hajka na Kosorica. Odigrao je vise nego dobro proslu sezonu gdje je odbrana bila jedna od najboljih u ligi. Skroz je druga prica ako bi se Zuka odlucio na ugovor onda Kosoric ispada jer su Coca i Zuka bolji.Mislim da mozemo biti puno pozitivniji nego sto jesmo trenutno.
I Amoah upada u roster tako da ce i napad biti jos bolji I efikasniji.
Ne znam kako ce sad Edis rijesiti neka pitanja. Haracic je vec zakinut zato sto Beganovic igra a nije nista bolji od Haracica. Dalje ne bi se smjelo Gasala sad klupirati zbog Amoaha. Treba to nekako ukomponovati i igracki smo po mom misljenju vise nego spremni boriti se za evropu a i za titulu zasto ne.
Hocemo juznu tribinu !

blueboy
Kontakt:

uto avg 02, 2022 8:12 pm

Veteran 1921 je napisao/la:
uto avg 02, 2022 3:26 pm
Ne pišem često jer ima ljudi koje ne mogu da shvatim. Sve im je crno i samo treba pljuvati sve redom. Niko im ne valja, treba ovaj igrati, ovog otjerati itd, tako da se čudim kako nisu skauti u najmanju ruku. Ljudi navijajte svim srcem to jedino možemo, pustite ljude da rade svoj posao pa im suditi nakon nekog vremena. Mi popljujemo sve naše legende, pustiti sablju nek radi, ovo dosad je solidno a ima prostora za napredak, to što se ne zna izražavati nije toliki problem, čovjek je bolesnik Želje kao i mi. Čitam Štila na klupu, za dva kola će mu ovi skandirati kao da ga nikad nisu pljuvali. Realno po igri smo trebali imati više bodova, i da imamo dobrog špica bilo bi. Dosta crnjak podržite klub. Pozdrav
Ljudino manji problem kod Edisa je izražavanje, iako je i to daleko ispod nivoa Želje. Veći njegov problem je njegovo znanje, odnosno neznanje.

Štilić znalac, igrač poteza, ali dok dočekamo taj potez u većini utakmica će kasno biti. Olako gubi duele i lopte, nakon toga treba neko dodatno trčati da to ispravi.

Da ponovim, nemamo kvalitetno izbalansiranu ekipu po pozicijama da bi se borili za Evropu, nemamo dovoljno kvalitetnog trenera da bi se borili za Evropu.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 02, 2022 8:13 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
Ko je Ervin?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava