Dobro bi bilo nesto se prije govorilo da je kontaktiran ali je bio povrijedjen.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 02, 2022 1:34 pmAra Hodzic u napadu , al nas Ara , mokri snovi ..
Dobro bi bilo nesto se prije govorilo da je kontaktiran ali je bio povrijedjen.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 02, 2022 1:34 pmAra Hodzic u napadu , al nas Ara , mokri snovi ..
Da si Zeljo iz sampionske nisi mogao racunati na 9 bodova iz ove tri kola. Ljudi, ne pretjerujte. Bezveze stvarate ruznu atmosferu koja se prenosi na onu vecinu navijaca koja bas i ne prati pozorno. Sad odjednom ljudi koji nemaju veze kako ekipa izgleda kako imamo super ekipu i jedini problem je Mulalic i treba ga otjerati sto prije. Ova ekipa je i dalje strasno limitirana, neizvjeznost se nadvila nad klubom, to je odmah otezavajuca okolnost za igrace, tesko je tu napraviti ambijent da igraci igraju opusteno i da daju svoj maksimum. Ispred nas su kvalitetom Zrinjski, Sarajevo, nisi bolji od Borca, Tuzla City, Veleza, tu si negdje sa Sirokim. Nas realan domet je 5-6 mjesto. Kazes imamo potencijal i nabrojis igraca koji jos nije odradio trening s nama, igraca za kojeg se pise da bi mozda mogao uci u pregovore s nama. Jesi li ti svjestan da mi nemamo igraca koji je u stanju zabiti preko 6-7 golova u cijeloj sezoni? Imas jedno krilo, strasno tanke bekove, Stilica kojem je mrsko hodati, domacim mladim igracima je.u majku nakon prve greske...505 VITEŠKA je napisao/la:Bender,Galic,Malic,Cocalic,Zukanovic,Beca,Hodzic,Stilic,Santos,Amoah,Gasal.
Vjerovatno nikad gora financijska situacija a nikad većeg potencijala u ekipi.
Ova ekipa se definitivno ali baš DEFINITIVNO može potući za Evropu,osim pitara i zrinjskog tu niko ne odskače. Sam izlazak u Evropu bi nam popravio financijsku stranu za 20%,dobijaš više novca od onog sto dijeli mtel i dobijas da odigras makar dvije u evropi od UEFE.
Ali da bi se uzela Evropa trebaš sve maksimalno iskoristiti.
Mene je strah kretena na klupi,on je morao imati 9 hodova iz prva tri kola,ako je neko kriv za izgubljena 4 boda onda je to on,nikakav nekvalitet ili losa sreca.
Džaba to pojedinima govoriti, ko da su Štilu prvi put vidjeli prije 2 godine.. Koliko god mi ponavljali da on nikad nije bio neki trkač, ni u najboljim danima, na vrhuncu karijere, nego igrač poteza, uvijek će mu neki dežurni pljuvač i "fudbalski znalac" zamjerati zbog toga što ne radi nešto što nikad nije ni radio. I ja sam zadovoljan njegovom trkom, često trči i više nego bi trebao i pravi presing, ne može se reći da se ne bori, ganja, uklizava, otvara se. On svojim kretnjama i postavljanjem na terenu sačuva sebe bespotrebne potrošnje energije, dok npr. mlađi, neiskusan igrač uđe i trči ko muha bez glave pa sagori za 20 minuta i diše na škrge do kraja. Slažem se, samo jedan gol da se odblokira, da ga pročepi i vrati mu se samopouzdanje, nadajmo se u petak u Gabeli.
Ista stvar se spocitava Beci i Subasicu koji isto tako nisu taj tip igraca, vec plemeniti veznjaci i ja sam relativno zadovoljan i njihovim partijama protiv Sirokog. Jedini problem je brzopletost gdje su u dvije izgledne situacije nerezonski sutirali a imali su bolje opcije.Maestro_1921 je napisao/la:Džaba to pojedinima govoriti, ko da su Štilu prvi put vidjeli prije 2 godine.. Koliko god mi ponavljali da on nikad nije bio neki trkač, ni u najboljim danima, na vrhuncu karijere, nego igrač poteza, uvijek će mu neki dežurni pljuvač i "fudbalski znalac" zamjerati zbog toga što ne radi nešto što nikad nije ni radio. I ja sam zadovoljan njegovom trkom, često trči i više nego bi trebao i pravi presing, ne može se reći da se ne bori, ganja, uklizava, otvara se. On svojim kretnjama i postavljanjem na terenu sačuva sebe bespotrebne potrošnje energije, dok npr. mlađi, neiskusan igrač uđe i trči ko muha bez glave pa sagori za 20 minuta i diše na škrge do kraja. Slažem se, samo jedan gol da se odblokira, da ga pročepi i vrati mu se samopouzdanje, nadajmo se u petak u Gabeli.
Nije njemu problem blokada. On je preiskusan igrac da bi mu trebao go da se oslobodi. Njegov je problem fizicka sprema. Kad nisi spreman, nemas koncentracije, gubis lagane lopte, sporije reagujes u izgkednim situacijama, lagano gubis duele. To se sve sad desava Stilicu. Ok, on je znalac ali on na terenu ne izgleda kao lider, kao neko kome igraci vjeruju, ne moze da se nametne, da diktira igru. S druge strane on je argument ljudima kako mi imamo odlicnu ekipu i kako je do Edisa sve, kao imamo Stilica, Cocalica, to je odlicna ekipa. Nije! Lud je ko misli da imamo ekipu za Europu. Prosle godine sam to isto govorio, ponavljam opet. Imamo strasno limitiranu ekipu. Nema trenera u nasoj ligi koji bi u ovim okolnostima, sa ovom ekipom mogao napraviti nesto vise nego sto to Edis moze. Trener nam je najmanji problem.Grbavica je napisao/la:Ma Boga mi ja sam zadovoljan i njegovom trkom, pa nije on nikad bio Kante, nego igrac poteza.
I vjerujem da mu samo treba jedan go da skine tu "blokadu". Nadam se vec u sljedecem kolu.
Za sta za Eldina ili Ervina???
Ljudino manji problem kod Edisa je izražavanje, iako je i to daleko ispod nivoa Želje. Veći njegov problem je njegovo znanje, odnosno neznanje.Veteran 1921 je napisao/la: ↑uto avg 02, 2022 3:26 pmNe pišem često jer ima ljudi koje ne mogu da shvatim. Sve im je crno i samo treba pljuvati sve redom. Niko im ne valja, treba ovaj igrati, ovog otjerati itd, tako da se čudim kako nisu skauti u najmanju ruku. Ljudi navijajte svim srcem to jedino možemo, pustite ljude da rade svoj posao pa im suditi nakon nekog vremena. Mi popljujemo sve naše legende, pustiti sablju nek radi, ovo dosad je solidno a ima prostora za napredak, to što se ne zna izražavati nije toliki problem, čovjek je bolesnik Želje kao i mi. Čitam Štila na klupu, za dva kola će mu ovi skandirati kao da ga nikad nisu pljuvali. Realno po igri smo trebali imati više bodova, i da imamo dobrog špica bilo bi. Dosta crnjak podržite klub. Pozdrav