Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2022 10:32 pm

Opet Mulalic sa izmjenama usrao utakmicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:34 pm

Eh sada ovu sedmicu ide nervoza i cekanje vijesti o Eldinu :zid:

EDISE ODLAZI

Hahaha skida naljepnicu sa mikrofona hahaha ma idi se
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ubaceni element
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:38 pm

Kao sto bi rekao Sir Charles Barkley za neke NBA timove “bad teams always find a way to lose a game.” Et tako je to kod nas otprilike, drzis utakmicu pod apsolutnom kontrolom 100 monuta i primis go u zadnjoj sekundi iz nicega. Siroki ocajan, nikad gori vjerovatno, bez ikakve ambicije prema naprijed, cak i dok su gubili najvise je lopta bila oko njihovog sesnaesterca. Gol koji smo primili splet nesretnih okolnosti, losih reakcija pojedinih igraca, a koliko sam vidio sa istoka i golmana (cini mi se da je islo haman po sredini, mozda grijesim).

Kospa
Kontakt:

A jeste se Edisu naklatili fkt. Razumijem mozda je limitiran ali ovo nije humano brate. Sve sto je rekao na pressu stoji 100%

ne vjerujem da je ijedan navijac napustio stadion razocaran u igru i zalaganje, meni nije tako djelovalo.
fulimo bruku sansi, sudija nas zakolje da valja i onda hladan tus u zadnjoj sekundi utakmice.
... Godine života svoga tebi dao sam...

BrUDA
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:39 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 31, 2022 10:30 pm
Ma dobro, nije fakat sve tako crno. Možda jeste raja natakarena ali to je više što se svega sakupilo, a ne samo zbog večeras.
Haračić definitivno u napad forsirati ga, ima nešto... ne znam, ovi mladi momci nikako da se oslobode pritiska pogotovo Beća, to sve nekako u strahu trči isto ono Bambi kad je tek prohodao 🤣
Po meni možda jedina greška Edisa je to što nije čuvao izmjene za 90-u minutu već je gurnuo "isprepadane" na led da se pate 15 minuta, najtežih mogućih .

@chigra rekoh ja da bi Zuka mogao zaigrati, evo i storm potvrdi hhh
mozda nekad sa toliko iskustva u odbrani sacuvamo prednost u zadnjim minutama :D

steta za ovo veceras, zao mi igraca, zao mi nas napacenih dusa na tribinama,,,
ne volim cuti kad se psuju majke ni protivnickim igracima a ne nasim, nije smak svijeta ako nismo pobjedili... ja sam jos u stanju soka iz 95 min ali idemo dalje...
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

exbabilon
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:40 pm

Opet odlicna posjeta, atmosfera, malo euforije, i onda razocarenje. Po ko zna koji put. Ista ova tekma da se odigra u novembru, sumornom vremenu i milju i po bolesnika na stadionu, mi bi ovo uzeli.

Nemam sta zamjerit fakat, bolji smo bili, zasluzili dobiti s bar dva razlike, naivno napadali i pred kraj igrali da damo drugi go, i onda se desi sta se desi. U nadoknadi kad domacin vodi se uglavnom ne igra nikako, samo se lezi, mi nismo legli nijednom, sudija nije prekinuo utakmicu kad ga je lopta pogodila, i suma sumarum izgubimo 2 boda. Steta.

Nova sedmica, novo iscekivanje.

blueheart
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:40 pm

jednistavno smo tanki s kvalitetom igraca a Boga mi i struke. u prva 2 kola jedino ko je na visini zadatka su navijaci. do kad ce ovi rezultati toplo hladno funkcionisati pitanje je...
DRZAVA ZELJO

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:44 pm

Kospa je napisao/la:
A jeste se Edisu naklatili fkt. Razumijem mozda je limitiran ali ovo nije humano brate. Sve sto je rekao na pressu stoji 100%

ne vjerujem da je ijedan navijac napustio stadion razocaran u igru i zalaganje, meni nije tako djelovalo.
fulimo bruku sansi, sudija nas zakolje da valja i onda hladan tus u zadnjoj sekundi utakmice.
Kojom brate igrom? Igrala su tri igraca i to je to...pojedinci nisu za 1. Lige Federacije a ne za Zelju.
Da nema Santosa mi centra ne bi mogli preci...usli su Subasic i Hajdarevic bolje da nisu, ograniceni igraci do maksimuma.

Ali eto nadamo se Eldinu i onda da krene cistka :shisha:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

igla
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:46 pm

Čist crveni je bio ondje.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:52 pm

Moj brate Sima Simau, ocito samo nadanje ostaje za Eldina, Jel moguce 5 min nadoknade pa bolan valjaj se , grcevi , bla, bla ccccc
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:54 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
ned jul 31, 2022 10:52 pm
Moj brate Sima Simau, ocito samo nadanje ostaje za Eldina, Jel moguce 5 min nadoknade pa bolan valjaj se , grcevi , bla, bla ccccc
Ma brate mi u 94+min imamo loptu u svojim nogama i primimo gol. Dva drveta stoje i gledaju povratnu loptu njihovom igracu.

Ma valjda cemo ove sedmice znati na cemu smo sa Eldinom.

Ide sada jedna za smirenje i spavanac.

gavran
Kontakt:

ned jul 31, 2022 10:59 pm

ne vjerujem jos
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

salle86
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:00 pm

94:48 gol
Mogao je pustiti vala i da krenemo sa centra jedan napad 😁
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:05 pm

Edis mentalitetom kao Dzenis.
Zato on i mora igrat, da se ima ko na sudiju zaletit i biti papak do kraja.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Kospa
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:05 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jul 31, 2022 10:44 pm
Kospa je napisao/la:

Kojom brate igrom? Igrala su tri igraca i to je to...pojedinci nisu za 1. Lige Federacije a ne za Zelju.
Da nema Santosa mi centra ne bi mogli preci...usli su Subasic i Hajdarevic bolje da nisu, ograniceni igraci do maksimuma.

Ali eto nadamo se Eldinu i onda da krene cistka :shisha:
brate moj onda nismo istu utakmicu gledali.
Mekic - vrhunski
Galic nenadjebiv
Hodzic nenadjebiv
gasal na drogama
cocalic,malic i aco solidni
Santos- babo
Dzenis solidan jbg, onaj Haracic nam vise pase

meni je Stila jedino ispod nivoa bio. promasene sanse, reakcija po primanju lopte i radijus kretanja manji od sestara al jbg

Kada je igrac limitiran trkom i zalaganjem barem dio toga moze pokriti i to zamjeram Beci i Subasicu pogotovo jer sad kad su mladi treba da pucaju od snage i da grizu

Ja sam ko govno izasao sa stadiona ali nakod dugo vremena ne zbog igre, gluposti i nezalaganja.
Bili smo puno bolji i zasluzili pobjedu od 2 razlike min. al to je fudbal, fasisti nisu sanse da valja napravili. kad dodas tome mrtvog sudiju, jebenu nesrecu i go u 95 min
dobijes ovo veceras

bice bolje aBd, raduje me raja, atmosfera bice ovo aBd dobro, dolazi i Amoah

VTZ
... Godine života svoga tebi dao sam...

salle86
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:13 pm

I meni nije jasno fakat što 3 izmjene odjednom. Ok zbog pravila da imaš samo 3 "termina" za izmjene, ali ti kad u 75-oj uvedeš trojicu u vezni red, od 5 koliko ih igra to je totalni remont i gubljenje na terenu. Nije isto kad ti momci krenu od početka ili tako kad ih gurneš na led odma gdje i protivnik ide na sve ili ništa, nema puno vremena da se prilagode. A uz to i oni sami po sebi nekakvi "mlohavi" ili ti ga neiskusni ipak da znaju i stati na loptu, razvući igru i privesti meč kraju.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:14 pm

Ja bih zabranio svaku kritiku mladom igracu od strane navijaca prve 2 godine.

Jednostavno se takvi igraci moraju istrpiti, pruziti im podrsku.Nisu svi extra talenti, niti svi odmah "nadodju".Treba vremema, pogotovo kad se i oni pokusavaju razviti u totalnom amaterizmu kakav smo mi postali.Nije to lako.

E ako i nakon 2 godine "ne znaju", to je vec znak da nisu za nas....
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Simply Blue
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:16 pm

Ma jebes ga, dok god je tu Igman, Leotar, Sloboda, Sloga..ja sam miran manje vise :pivo:
Ovakve stvari me vise ni ne pogadjaju
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Amar927
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:22 pm

Nema se sta zamjeriti veceras,bili smo bolji,crveni cist ,nemoguće da za onaj start nije dao karton ...peh nas prati j posljednje vrijeme pa to je nevjerojatno...razočaranje Beganovic i Mekic ...kako Edis rece radi se na tome da se dovede napadaca ali Edise pokusaj sa Hamzom Jaganjcem !!!

Pusti snovi
Bender
Galic. Drina. Zukanović. Malic

Hodzic. Cocalic

Amoah. Štilic. Santos

Jaganjac

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 31, 2022 11:23 pm

Simply Blue je napisao/la:
ned jul 31, 2022 11:16 pm
Ma jebes ga, dok god je tu Igman, Leotar, Sloboda, Sloga..ja sam miran manje vise :pivo:
Ovakve stvari me vise ni ne pogadjaju
Totalno pogrešno razmisljanje , po meni su samo kone i lazni Mostarci level iznad , a svi mi ostali u 5 deka gore dole
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 44 gosta.

Prijava