nije ovaj nas nego muntaju drugog nekog da za njih potpise ali vidjet ce se hoce li.
Daleko od najboljeg na sta se furamo.....Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 12:53 amMi ćemo ponovo morati raditi ovaj teren, tragedija na šta liči, sav se izasuo. Šta napraviše đubrad od onakvog terena za 4 godine..
Kao i za vecinu ostalih problema u kojima smo. A htio je i vise da nam naudi.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 1:33 amDaleko od najboljeg na sta se furamo.....Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 12:53 amMi ćemo ponovo morati raditi ovaj teren, tragedija na šta liči, sav se izasuo. Šta napraviše đubrad od onakvog terena za 4 godine..
A imenom i prezimenom za ovo unistavanje terena odgovoran je kamatar i morz Amaw Osim
Ma posle ovog sto sam veceras vidio na Grbavici ako ne napunimo stadion u nedjelju i ako nas ne bude bar 10 milja treba nas ugasiti.Minjore je napisao/la:Ide Amoah za pun stadion
Nije do amera nego je do kluba. Klub treba odraditi svoje i eto ga.
Nemoj da ti štramplicu natovarim na vrat....
Nigdje mi nismo pobjegli, samo smo se malo na aparate priključili.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 11:28 pm**** majku klub raje, uvijek bili protiv prodaje sada jedva cekamo da se prodamo.
Nama da dodje 10 Eldina ako imamo tipove poput Amara u i oko kluba mi cemo propasti, ljudi koji su u klubu pokazuju da klub moze funkcionisati i bez prodaje samo kada bi imali vise ljudi voljnih i sposobnih zasukati rukave, ovoj ekipi fali Senad i da nam ne treba nikakav amerikanac.
Zeljo je pobjegao grobaru sa lopate zahvaljujuci pojedincima koji su trebutno u klubu i ljudi koji nemaju nikakvu funciju u klubu ali su se dali dosta da klub izadje iz krize koju nas je uvalio, niko drugi ,v ec amar i njegovi grobari.
Dolaskom Eldina aBd mi cemo dobiti dobre temelje i dobicemo priliku za popravni da napravimo klub kakav Zeljo i treba da bude, na svima nama je da li cemo tu priliku iskoristiti ili cemo ganjajuci neki instant rezultat opet prokockati sve.
Kupujte godisnje karte, 1000 godisnjih karti za istok je 120000 km klubu i nemojte se zaliti sto se trazi od navijaca stalno neka pomoc, to je sustina FK Zeljeznicara, ko ce ako mi necemo.
Ko?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 8:19 amJa sta kesa uzese.. nije ovako bilo u nase vrijeme
Ma j... Evropu
Protiv Leotara je nastao problem sa brojacima. Prevlike su guzve stvarane 30 min pred utakmicu, poslije sam cuo da se preslo na cijepanje karte da se ubrza sve.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 11:12 amKlub je u mogućnosti da na kraju svake utakmice objavi tačan broj gledalaca (ili najbliži tačnom broju) upravo zbog naprednog sistema ulaza. Klub je to nekada i radio. Zašto je ukinuta ta pozitivna praksa koja nije dopuštala da se iko igra sa ugledom kluba i njegovim navijačima, to je nepoznato. Ali da bi se klub trebao vratiti toj pozitivnoj praksi, i zbog sebe, i zbog svojih navijača, itekako bi trebao.
+1, sa dolaskom Amawa to je prekinuto, logično. Trenutni su bili nastavili sa tom praksom, pa stali nešto.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 29, 2022 11:12 amKlub je u mogućnosti da na kraju svake utakmice objavi tačan broj gledalaca (ili najbliži tačnom broju) upravo zbog naprednog sistema ulaza. Klub je to nekada i radio. Zašto je ukinuta ta pozitivna praksa koja nije dopuštala da se iko igra sa ugledom kluba i njegovim navijačima, to je nepoznato. Ali da bi se klub trebao vratiti toj pozitivnoj praksi, i zbog sebe, i zbog svojih navijača, itekako bi trebao.