I hvala mu sto ga nije bilo
Nije jedna utakmica, evo 15 u nizu...Maestro_1921 je napisao/la:Kako nas prva utakmica odmah vrati u realnost, hladan tuš..
Mekić kritičan, Šehić pogubljen na desnom beku, Dženis truba, Hodžić i Coca zvijeri, Santos solidan, Muftić dobar, odradio što je bilo do njega kako treba, Acin gol 100% i mislio sam da će ga izvesti i uvesti Drinu umjesto njega al joook, gdje ćeš Acu izvest... Štila većinu utakmice jako dobar, rastrčan, borben, u jednom trenutku se dade u sprint, zaganja, života mi na trenutak pomislio Santos (u 54' minuti ja mislim), baš me tu iznenadio, ima kuveta još, podvaljivao lopte, razigravao, par šuteva, opasnih ubacivanja. Haračić bolji od Dženisa, korisniji, pokretljiviji, mogao bi biti dobar ako proradi i fino se prilagodi na ligu. Gigovića suvišno komentarisati, čim se znalo da će on suditi mogli smo očekivati lakrdiju.. Ne može se ovdje samo Mulalić kriviti, stvorili smo sasvim dovoljno šansi za ubjedljivu pobjedu, nije lopta htjela u gol, Puletić je imao svoj dan, bio ko hobotnica, slično kao kad smo igrali protiv Radnika kad je Samed Hodžić branio sve živo i na kraju 1-1 završilo, ne može Edis ući u teren pa prevaliti loptu preko gol linije..
Sta ako zareda, pa frajer 3 pobjede samo ima kako je dosao. Od te tri Veleza onda nismo zasluzili dobiti.
On se dao na ubijanje igre protivnika jer ni mi ne možemo igrati. Zato ima 9 remija. Nema on mnogo poraza, 3 ako se ne varam, ali puno je 9 remija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 3:31 pmSta ako zareda, pa frajer 3 pobjede samo ima kako je dosao. Od te tri Veleza onda nismo zasluzili dobiti.
Kontam od kada je Eldin tu.jer kada covjek svoje pare daje u klub hoce da se pita u svemu.valjda ce i nama da uskoro krene k boljemANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 3:31 pmSta ako zareda, pa frajer 3 pobjede samo ima kako je dosao. Od te tri Veleza onda nismo zasluzili dobiti.
Pa ja i govorim samo za ovu utakmicu.Grbavica je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 3:16 pmNije jedna utakmica, evo 15 u nizu...Maestro_1921 je napisao/la:Kako nas prva utakmica odmah vrati u realnost, hladan tuš..
Mekić kritičan, Šehić pogubljen na desnom beku, Dženis truba, Hodžić i Coca zvijeri, Santos solidan, Muftić dobar, odradio što je bilo do njega kako treba, Acin gol 100% i mislio sam da će ga izvesti i uvesti Drinu umjesto njega al joook, gdje ćeš Acu izvest... Štila većinu utakmice jako dobar, rastrčan, borben, u jednom trenutku se dade u sprint, zaganja, života mi na trenutak pomislio Santos (u 54' minuti ja mislim), baš me tu iznenadio, ima kuveta još, podvaljivao lopte, razigravao, par šuteva, opasnih ubacivanja. Haračić bolji od Dženisa, korisniji, pokretljiviji, mogao bi biti dobar ako proradi i fino se prilagodi na ligu. Gigovića suvišno komentarisati, čim se znalo da će on suditi mogli smo očekivati lakrdiju.. Ne može se ovdje samo Mulalić kriviti, stvorili smo sasvim dovoljno šansi za ubjedljivu pobjedu, nije lopta htjela u gol, Puletić je imao svoj dan, bio ko hobotnica, slično kao kad smo igrali protiv Radnika kad je Samed Hodžić branio sve živo i na kraju 1-1 završilo, ne može Edis ući u teren pa prevaliti loptu preko gol linije..
Da je jedna, mozda bi i pilo vode ove tvoje "nije htjela u gol"...
Gluma je i ono. Da je stvarno onako popizdio zavrsio bi nokautom a ne "drz'te me, jbmmu maaajku".
Takvu vrstu glume neka ostavi za kakvu koridu...
Ali se ovde pisalo o krilu navodno onaj ganac iz rudar prijedora je li i on otpao.