Alibi trener. 90 min imas i problem je koliko minuta nadoknade.Ono njegovo uletanje u teren smisljen alibi.
Nadam se da uprava ne trazi alibi u investitoru ako se izjalove ove najave.
Ja sam pitao, jer sam na prenosu samo njeg vidio, a prije inače nije on to radio.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:10 pmNeko je komentarisao da Pekic hoda po terenu i glumi radnika na odrzavanju. Jel namjerno bacate kosku ili? 2-3 covjeka u onim uniformama su uredjivali teren, i poslije zagrijavanja i na poluvremenu. Sad ne znam koja je firma u pitanju
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:11 amNisam bio na stadionu, na prenosu sam na poluvremenu vidio Pekića kako popravlja teren što su nekada radili oni radnici s šipkama.Senad1921 je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:57 pmOvo je stvarno sve otislo u tri pm, da ni jedan segment kluba ne funkcionise... Od uprave do ciatacice, kakva cistka ce se morati napraviti, da ce nam trebati 10 godina da se rijesis Mulalica, Zerica, cistacica, kapitena, rumenih, Balica i slicnih ublehasa....
Jel to nemam više firmu za to ili se nisu vidjeli u kadru?
Znaci s onom sinoc izvalom trenera naseg i ono krilo pada u vodu???steta ☹Fićo je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:07 pmPrva stvar, skupi i traže pare na ruke, normalno da od toga nema ništa. Druga stvar su igrači koje bi možda i mogli priuštiti ali oni čekaju inostrani angažman i do zadnjeg trenutka će odugovlačiti i čekati transfer u neku zemlju gdje sebi mogu obezbijediti egzistenciju. To nama ne paše, ne možemo čekati igrača mjesec i onda on zadnji dan kaže e neću ja, hoću još čekati ako nešto bude za vani. A onda treće je očigledno naša realnost, barem trenutno, Haračić i Beganović.
Možda bi i bio neki napadač dobar, ali ... tako je kako je.
Što se tiče utakmica, maksimalno ću izbjegavati da komentarišem. Kvaliteta ima definitivno, da se neke sitnice koriguju, par igrača preseli na klupu i sa normalnim trenerom garantujem borba za evropu glat. Ali za evropu moraš j tri tačke Leotara pobijediti a očigledno da Edis to nije u stanju.
Tu treba dodati i Haracica cijim smo ulaskom dobili na brzini i zustrini sto nije bio slucaj sa dzenisom....svraka je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 8:19 amMuftic sta je trebao da odbrani, odbranio je. Iznenadio me pozitivno.
Sehic i Vego losi, nadat se Galicu i Malicu sljedecu.
Aco krivac za gol, los.
Coca dobar.
Hodzic najbolji na terenu.
Mekic los.
Stilic dobar, mogao je bar jedan sut u gol pretvoriti.
Santos dobar.
Suba prosjek.
Dzenis tanko.
Edis prelose pripremio utakmicu.
Valjda smo toliko prijavili?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:35 pmAl cuj izjava delegata 4000 , pa Jel te stid ljudino ???
Pa sta kontaju mi coravi ???storm_raider je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:39 pmValjda smo toliko prijavili?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:35 pmAl cuj izjava delegata 4000 , pa Jel te stid ljudino ???
Nabrojah ove iz prve. Slazem se s tobom, zasluzuje prije Dzenisa svakako.Dzezvar je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:11 pmTu treba dodati i Haracica cijim smo ulaskom dobili na brzini i zustrini sto nije bio slucaj sa dzenisom....svraka je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 8:19 amMuftic sta je trebao da odbrani, odbranio je. Iznenadio me pozitivno.
Sehic i Vego losi, nadat se Galicu i Malicu sljedecu.
Aco krivac za gol, los.
Coca dobar.
Hodzic najbolji na terenu.
Mekic los.
Stilic dobar, mogao je bar jedan sut u gol pretvoriti.
Santos dobar.
Suba prosjek.
Dzenis tanko.
Edis prelose pripremio utakmicu.
Ja sam iznenađen, mislim da jeste hladno preko 6 bilo.svraka je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:51 pmMislim i da je preko 6 bilo jucer.
Nekada objave tacan broj, nekada zaokruze. Ne znaju ni oni sta ce.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 1:52 pmJa sam iznenađen, mislim da jeste hladno preko 6 bilo.
Ali eto, upisano 4.
Ko kog ovdje jebe, ja ne znam.