Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 15, 2022 4:34 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
pet jul 15, 2022 3:56 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
pet jul 15, 2022 3:42 pm
cvrle_jedanesterac je napisao/la:
pet jul 15, 2022 3:26 pm

može potpisati amaterski ugovor
Pa može, ali opet moraju platiti naknadu za treniranje.
ako je amaterski onda nista nisu duzni platiti. tek kad potpise prvi profi ugovor onda ide obaveza plaćanja. tako smo mi sa visticom popusili
Pročitah da moraju platiti i u slučaju amaterskog, malo nelogično i meni al eto, vidjet ćemo. S Višticom nas je Tomo momački naguzio, valjda nećemo u budućnosti takve greške praviti.

Maestro_1921
Kontakt:

pet jul 15, 2022 4:37 pm

Fićo je napisao/la:
pet jul 15, 2022 4:13 pm
storm_raider je napisao/la:
čet jul 14, 2022 11:00 pm
Kada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.
slika
Suvišno je spominjati i trošiti riječi na ovog četalja, u bojac je i doveden jer je takav, to mu je najveća referenca bila, ***** a uz to je i trener, može..

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 15, 2022 4:41 pm

Ebo vas on sta ste se njega ufatili
Srcu draga, boja PLAVA !

Maestro_1921
Kontakt:

pet jul 15, 2022 5:09 pm

Borac je sad baš u govnima ja mislim, doveli ovog na klupu, doveli hejbet nekih "pojačanja" i vjerovatno računali na pare od Evrope, kontali do trećeg pretkola brat bratu i da pare pokupe, puna šaka brade.. Sad ih ovi polu-amateri, ribari nabiše nogom, ispadoše u prvom pretkolu, bruku para garant potrošili dok su otputovali gore na Farske, renta stadiona u Modriči, plate ovim pojačanjima i treneru, nema ih nigdje. Ako im Dodo ne upumpa javnog novca u klub, tegoba im je ove sezone.

Majkel
Kontakt:

pet jul 15, 2022 5:13 pm

pet jul 15, 2022 5:09 pm
Borac je sad baš u govnima ja mislim, doveli ovog na klupu, doveli hejbet nekih "pojačanja" i vjerovatno računali na pare od Evrope, kontali do trećeg pretkola brat bratu i da pare pokupe, puna šaka brade.. Sad ih ovi polu-amateri, ribari nabiše nogom, ispadoše u prvom pretkolu, bruku para garant potrošili dok su otputovali gore na Farske, renta stadiona u Modriči, plate ovim pojačanjima i treneru, nema ih nigdje. Ako im Dodo ne upumpa javnog novca u klub, tegoba im je ove sezone.
Nije im prvi put, oni par godina u drugoj ligi, pa se par godina bore za titulu.. Ko ih jebe, karma ih je spucala jučer pošteno.

MiroslavKruzik

pet jul 15, 2022 5:16 pm

U emisiji najave kola na Hayatu, voditelj i gost trener Nedim, toliko su se pripremili kada pričaju o Želji da idalje spominju Zeca kao moguću prevagu u našem timu...

nookey
Kontakt:

pet jul 15, 2022 5:42 pm

Onaaaj svi na Grbavicu!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 15, 2022 5:43 pm

E ebem ti nase novinarstvo , Jel iko bio u stanju da pita Simeonea sta je sa dva najavljena igraca u napadu , i kakvi su ciljevi u novoj sezoni ?
Srcu draga, boja PLAVA !

nookey
Kontakt:

pet jul 15, 2022 5:51 pm

Dobar je Amar, procepice

Diverzant
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:11 pm

pet jul 15, 2022 2:50 pm
Kočević izgleda ostao ni na nebu ni na zemlji, neće Rijeka da plati Želji naknadu od nekih 90 000 KM, a ne mogu ga potpisati dok ne plate.. 😅 Eto šta mu uradi wannabe menadžer, navodno je ljigavac nedavno čak tražio od kluba da oprosti tu naknadu, ma hajte molim vas, nema halala, ako vjeruješ u svog klijenta i njegov neupitan uspjeh plati svojim parama, vratit će ti se. 😂
Ko mu je menadžer?
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

bogi
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:16 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
E ebem ti nase novinarstvo , Jel iko bio u stanju da pita Simeonea sta je sa dva najavljena igraca u napadu , i kakvi su ciljevi u novoj sezoni ?
- Pričao sam sa igračima jučer, cilj je da budemo bolji nego prošli sezone. Od plakanja i jadikovanja nema ništa. Kako mi na terenu, tako i uprava želi da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu, u svim segmentima. Neko će pitati, šta je iskorak, a to je da budemo bolji nego prošle godine. To zahtjeva mnogo stvari. Nit smo doveli ni Ronalda, ni Messija ni neke igrače koji će da zadive nekoga. Doveli smo u svojim uslovima ono što možemo i one igrače koje mislimo da nas mogu unaprijediti. Cilj je bio da dovedemo mlade igrače, željne dokazivanja na velikoj sceni. Ne odvajam mlade od starih, ali razlika je između potrošenog igrača i igrača željnog dokazivanja. Pokušaćemo u tom pravcu da idemo, sigurno da ovi mlađi igrači mogu stasati uz ove iskusnije igrače.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:17 pm

Koga smo mladog doveli osim Santosa? ili je Beganović sa 25 godina mlad?
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

gavran
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:20 pm

nookey je napisao/la:
Onaaaj svi na Grbavicu!
Ovaj stoka sa istoka
slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:24 pm

bogi je napisao/la:
- Pričao sam sa igračima jučer, cilj je da budemo bolji nego prošli sezone. Od plakanja i jadikovanja nema ništa. Kako mi na terenu, tako i uprava želi da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu, u svim segmentima. Neko će pitati, šta je iskorak, a to je da budemo bolji nego prošle godine. To zahtjeva mnogo stvari. Nit smo doveli ni Ronalda, ni Messija ni neke igrače koji će da zadive nekoga. Doveli smo u svojim uslovima ono što možemo i one igrače koje mislimo da nas mogu unaprijediti. Cilj je bio da dovedemo mlade igrače, željne dokazivanja na velikoj sceni. Ne odvajam mlade od starih, ali razlika je između potrošenog igrača i igrača željnog dokazivanja. Pokušaćemo u tom pravcu da idemo, sigurno da ovi mlađi igrači mogu stasati uz ove iskusnije igrače.
Da ovo su naknadno izbacili , nije bilo odmah, ne znam sta reci osim neka nam je Bog na pomoci sa ovakvim razmisljanjem, lik jedno prica , a drugo radi , spominje mlade igrače , a sve ijednog mladog igraca klupirao.
Srcu draga, boja PLAVA !

DR.HOUSE
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:26 pm

Ovaj nas na klupi stvarno treba prestati pricati
Koja je to seljacina boze dragi
Hoce nas sreca pogledati pa da imamo normalne ljude na svakom mjestu u klubu 🙄🙄🙄
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:31 pm

pet jul 15, 2022 6:24 pm
bogi je napisao/la:
Da ovo su naknadno izbacili , nije bilo odmah, ne znam sta reci osim neka nam je Bog na pomoci sa ovakvim razmisljanjem, lik jedno prica , a drugo radi , spominje mlade igrače , a sve ijednog mladog igraca klupirao.
Istrošeni igrači mu igraju redovno ili se ipak Aco želi dokazati na velikoj sceni.

Ma nek nam je Bog na pomoći. Čovjek je od prve pripremne tekme uigravao istu ekipu.

BC1921
Kontakt:

pet jul 15, 2022 6:36 pm

gavran je napisao/la:
pet jul 15, 2022 6:20 pm
nookey je napisao/la:
Onaaaj svi na Grbavicu!
Ovaj stoka sa istoka
slika

Ima da gadjam ovo mjesto cijelu utakmicu, za sve one lazne booome...
Krivina Jug

Grbavica
Kontakt:

pet jul 15, 2022 8:35 pm

stvarno se trudim da ne komentarisem njegove medijske istupe, cak sam ga moze se reci i branio. edise nemoj vise davati izjave svega ti na svijetu ili se makar dogovori sam sa sobom prije nego sto ispustis svoje misli u eter. kako bolan "necemo kukati" pa onda sljedeca recenica nismo doveli mesija i ronalda? :r
pa majku mu j3bem ja vise, od kako si doso kukas i narices ko najbolje narikace. ako su svi tako losi i ekipa ne zadovoljava tvoje standarde, napusti brate, mozda nekome drugom pase ova ekipa. ili u drugom slucaju koji je malo vjerovatan, zapni i ti a i cijela ekipa i pozitivno nas iznenadite ove sezone.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hare79
Kontakt:

pet jul 15, 2022 8:40 pm

Ako nema novijeh igraca, hoce li bar biti novi dresevi sutra?

Robi
Kontakt:

pet jul 15, 2022 9:24 pm

Grbavica je napisao/la:
pet jul 15, 2022 8:35 pm
stvarno se trudim da ne komentarisem njegove medijske istupe, cak sam ga moze se reci i branio. edise nemoj vise davati izjave svega ti na svijetu ili se makar dogovori sam sa sobom prije nego sto ispustis svoje misli u eter. kako bolan "necemo kukati" pa onda sljedeca recenica nismo doveli mesija i ronalda? :r
pa majku mu j3bem ja vise, od kako si doso kukas i narices ko najbolje narikace. ako su svi tako losi i ekipa ne zadovoljava tvoje standarde, napusti brate, mozda nekome drugom pase ova ekipa. ili u drugom slucaju koji je malo vjerovatan, zapni i ti a i cijela ekipa i pozitivno nas iznenadite ove sezone.
Mislim da ni jedan trener ne bi trebao reci da su mu igraci losi makar ne javno da to iznosi pred medije.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz, Google [Bot], milanribar i 53 gosta.

Prijava