Ko igra?
Ko igra?
to prijateljska
Bio je povezan i niko nije demantovao....storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 11:00 pmKada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.
Ti kao da nisi gledao prijateljske.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:22 pmZna li se otprilike po treninzima sastav za sutrasnju utakmicu, šta se uigrava?
Polomi mu vilicu, polomi mu nos, slomij mu nogu itd.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:34 pmTi kao da nisi gledao prijateljske.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:22 pmZna li se otprilike po treninzima sastav za sutrasnju utakmicu, šta se uigrava?![]()
Muftic, Seha, Vego,Aco,Coca,Mekic,Hodza,Stila, Sedad, Santos i Dzenis Dzenis.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:34 pmTi kao da nisi gledao prijateljske.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:22 pmZna li se otprilike po treninzima sastav za sutrasnju utakmicu, šta se uigrava?![]()
Nadao sam se Haračiću, sa Dzenisom nisam optimističan na špicu, jer će biti preslikana situacija kao prošle sezone sa Hodzicem.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:55 pmMuftic, Seha, Vego,Aco,Coca,Mekic,Hodza,Stila, Sedad, Santos i Dzenis Dzenis.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:34 pmTi kao da nisi gledao prijateljske.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:22 pmZna li se otprilike po treninzima sastav za sutrasnju utakmicu, šta se uigrava?![]()
Malo sam zaboravio, ali sam se sjetio u medjuvremenuDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:01 pmBio je povezan i niko nije demantovao....storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 11:00 pmKada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.
Malo prelistas clanke iz tog perioda i vidis da je imao dodirnih tacaka sa Arkanom
"Objavljena fotografija je posebna priča, pa je uopšte nisam na njoj (smijeh). Niti sam kad nosio onakav dres, niti sam sa svim fudbalerima sa fotografije uopšte igrao zajedno. Tada sam već bio u Bordeuauxu, a posebno je ružno poređenje sa slučajem koji je Ljupko Petrović imao u Sarajevu. Čuo sam također da mi je brat, koji je navodno bokser, bio u Arkanovoj vojsci. I to je posebno smiješno. Ne znam da li se brat Nikola ikada u životu potukao, a kamoli da je bio bokser i još u toj vojsci. Čovjek je suprotnost od toga i radi kao autoprevoznik u Užicama. Ponavljam, roditelji su nas odgajali u jugoslovenskom duhu i riječ nacionalizam u našem jeziku ne postoji."
može potpisati amaterski ugovorMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 2:50 pmKočević izgleda ostao ni na nebu ni na zemlji, neće Rijeka da plati Želji naknadu od nekih 90 000 KM, a ne mogu ga potpisati dok ne plate..Eto šta mu uradi wannabe menadžer, navodno je ljigavac nedavno čak tražio od kluba da oprosti tu naknadu, ma hajte molim vas, nema halala, ako vjeruješ u svog klijenta i njegov neupitan uspjeh plati svojim parama, vratit će ti se.
![]()
Pa može, ali opet moraju platiti naknadu za treniranje.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:26 pmmože potpisati amaterski ugovorMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 2:50 pmKočević izgleda ostao ni na nebu ni na zemlji, neće Rijeka da plati Želji naknadu od nekih 90 000 KM, a ne mogu ga potpisati dok ne plate..Eto šta mu uradi wannabe menadžer, navodno je ljigavac nedavno čak tražio od kluba da oprosti tu naknadu, ma hajte molim vas, nema halala, ako vjeruješ u svog klijenta i njegov neupitan uspjeh plati svojim parama, vratit će ti se.
![]()
ako je amaterski onda nista nisu duzni platiti. tek kad potpise prvi profi ugovor onda ide obaveza plaćanja. tako smo mi sa visticom popusiliMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:42 pmPa može, ali opet moraju platiti naknadu za treniranje.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:26 pmmože potpisati amaterski ugovorMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 2:50 pmKočević izgleda ostao ni na nebu ni na zemlji, neće Rijeka da plati Želji naknadu od nekih 90 000 KM, a ne mogu ga potpisati dok ne plate..Eto šta mu uradi wannabe menadžer, navodno je ljigavac nedavno čak tražio od kluba da oprosti tu naknadu, ma hajte molim vas, nema halala, ako vjeruješ u svog klijenta i njegov neupitan uspjeh plati svojim parama, vratit će ti se.
![]()
storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 11:00 pmKada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.