Ne znam na koju foru on moze doci. Na tm-u pise da je od 01.07. registrovan za Accra Lions FC iz Gane.
Daj boze, bas bi nam valjao.
Amoah, šuplja, frajer uveliko u Gani.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 6:54 pmKo je ovaj sto ga spominju na onom tamo forumu ? Zna li neko ?
FK Sarajevo kažnjen je zbog rasističkih ispada na meču bordo kluba protiv FK Rudar Prijedor. Naime, navijači sa istočne tribine su vrijeđali Josepa Amoaha, što je zabilježio i delegat.
Imao potpisan predugovor dole i propalo, boga pitaj, nije to dzaba Afrika.
Kad se sjetim da se ovdje prizivao...
Bio je i kontaktiran.
Pa čim je došao u Banja Luku dao je izjavu, kako je došao da titulu vrati u Republiku šumsku.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 11:00 pmKada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.
Joj da, oni su njemu to dobacivali.
DelvekioHaklapuc je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:27 am[youtube]https://youtu.be/kdtR23K5S2w[/youtube]
Zahvalite mi kasnije![]()
Mislio sam velez ili zrinjski, ipak leotar. Znao sam sigurno da je pred sjeverom to bilo. Alen je odlican kakvih smo se nagledalistorm_raider je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 8:22 amDelvekioHaklapuc je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 12:27 am[youtube]https://youtu.be/kdtR23K5S2w[/youtube]
Zahvalite mi kasnije![]()
Svaka cast pa si ovo iskopao.
To mogu jedino ako mu se zadrma klupa gore pa da mu tom objavom pomognu da ostanestorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 14, 2022 11:00 pmKada je Vukomanovic bio u razgovorima sa nama gg.ba je pisao lazi o tome kako je povezan bio sa Arkanom, sto je kasnije demantovano. Lalatovic je u Borcu, a znamo njegove stavove o Seselju, Vucicu, a vjerovatno su mu isti stavovi i o desavanjima tokom agresije na BiH, samo gg.ba nece ni rijeci o tome napisati.
Termin odlican, vrijeme isto. Ocekujem na Grbavici oko 5-6 hiljada. Pobjeda ne smije doci u pitanje.