Moze se i Dzenis iskoristiti.
Ali ovo sto mi igramo, ne uklapa se bas.
Pogresno si cuo.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 8:56 amOvaj jedan pravo dobar, gledao sam ga u Mariboru.Fićo je napisao/la: ↑uto jul 05, 2022 11:59 pmRudi Požeg Vancaš, u Chornomoretsu igrao prošlu polusezonu.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto jul 05, 2022 11:53 pmCuo sam da je neki janez sa ekipom, vancas cini mi se da je prezime, u ukrajini negdje igrao.
nisam nadredjen,tad su i konji sluzili vojsku pa i mene pojahaliplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 7:15 amJesi im ti nadređeni bio?gavran je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 6:59 amEldinov stari i Vancasov dedo zajedno sluzili JNA u Nisu.tako sr znaju pa ce gratis igrat,valjda dedo bio kokuz pa ga Eldinov stari gotivioHare79 je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 12:28 amAko je istina, ovaj Vancas bi bio pojacanje, igrao u Mariboru i Odesi. Nije ni star, 28 godina, lijevo krilo ili poluspic. Jos ako bi taj neki garo dosao i neki solidan spic, bilo bi bogami svega.
Molim Boga da Mulalic ne forsira neke igrace samo zato sto su ponikli ili duze igrali u Zelji, tipa Dzenis,Stila i Bekrija. Mora se podvuc crta i biti realan i objektivan, nijedan nije za prvih 11...
Sto? Nece za 8 stoja da igra?
Ma suplja bila izgleda.
Ma pusti ih samo mlate
Tražio je da piše u ugovoru da puca slobodne udarce. Ali Bekrija se nije složio sa tim.
Od ovog Rudia ili tamnoputog slovenca??
Bas sam se obradovao da cemo imat nekog u vrijednosti 800k eubaceni element je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 3:20 pmRudi fejk njuz, a tamnoputi je ios u igri.
gavran je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 1:21 pmnisam nadredjen,tad su i konji sluzili vojsku pa i mene pojahali![]()
Stilic je jucer u prvom pol napravio gresaka ko nikada, u drugom je suprotno bilo i odigrao dobro.mula je napisao/la: ↑sri jul 06, 2022 4:22 pmNa osnovu cega Stila nije za prvih 11?
Pa on je medu 3 najbolja igraca u ligi na toj poziciji,
Polusezonu je po meni odigrao odlično, sad nakon sto pripreme prođe mislim da ce bit za 30% bolji. Na osnovu par prijateljskih susreta ocjenjujete kvalitete.
Dzenis takode igra po meni dobro, zna primiti loptu, odigrati , borben dobro se krece,
nije možda klasicna 9tka ali mislim da ce nam donijeti u napadu dosta vise nego Hodzic- koji je po meni odlican igrac u sredini terena ne umanjujem mu vrijednost
mislim da trebamo sacekati početak prvenstva i pustiti ljude daigraju, ne stvarati nikakav pritisak a rezultat ce doci vremenom.