ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 6:38 pmI kad mi neko kaze idu bolji dani stocem bih ga opalio. Bas imamo pokazatelje za dobre dane nema sta
Ko ga je proglasio najperspektivnijim.?
Odigrane utakmice, statistika, pozivi u repku. Zato i kazem najperspektivniji. A haman ima nekih klubova jos koji misle tako. @ponosannavas moze vise o tome.
Prije ce ovaj stopama Gojaka, Hajradinovica, Hodzica, Zukanovica...ubaceni element je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 5:01 pmIstorijski gledano slicne slucajeve, daleko su vece sanse za TOSK nakon dvije sezone nego za procente.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 3:32 pmzato ćemo za koju godinu opet zbrajati procente, a drugi će kajmak pokupiti
Puna liga naših igrača koji nisu kod nas dobili priliku iz omladinskog. Ovčina npr. Omladinski pogon treba crpiti, a mi ga ne crpimo. Imamo Igman sad, pa pošalji najtalentovanije na posudbu dok su u juniorima, nemoj čekat da gube godinu seniorskog fudbala u prvojligi fbih. Dole mogu i ko juniori na posudbi igrat.
Amir sa 17 nam je bio najbolji vezni u ekipi, asistencija protiv Ferencvarosa ja jos nisam vidio nista slicno u nasoj ligi.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:03 amNek zahvale bogu sto smo i tad bili u gov.nima slicnim kao danas...
Šehiću je godilaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:17 amMa ja ne znam baš nekog ko je hajrovao od tih posudbi.
Jebeš i njeg i nas ako ne možemo imati jednog svake godine da bar igra našu ligu (ne mora bit nosioc i vrhunski igrač). Pa u Širokom igraju stalno njihovi igrači.
Sjetim se Svrake uvijek, vrati se iz Travnika osvoji duplu krunu sa nama i ode u reprezentaciju. Opet i kad ga saljes na posudbu trebas plan imat neki postavit mu neke ciljeve, pa kad se vrati da vidis jel napredovo, gdje ga mozes stavit. Kod nas je posudba samo da sklonis igraca koji ti nije u planovima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:17 amMa ja ne znam baš nekog ko je hajrovao od tih posudbi.
Jebeš i njeg i nas ako ne možemo imati jednog svake godine da bar igra našu ligu (ne mora bit nosioc i vrhunski igrač). Pa u Širokom igraju stalno njihovi igrači.