Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2022 6:38 pm

I kad mi neko kaze idu bolji dani stocem bih ga opalio. Bas imamo pokazatelje za dobre dane nema sta

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 24, 2022 6:49 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pet jun 24, 2022 6:38 pm
I kad mi neko kaze idu bolji dani stocem bih ga opalio. Bas imamo pokazatelje za dobre dane nema sta
:rofl: :rofl:

Treba bit pozitivan.

zeka_tm87
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:04 pm

Ma raspadamo se i u sljedecoj sezoni cemo biti u borbi za opstanak.i to je pitanje.

Dzezvar
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:10 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jun 24, 2022 4:57 pm
Bekric mu uzme sve utakmice koji nicim nije zasluzio proslogodisnju minutazu i onda se kao cudimo sto ode momak. Nasa trenercina zajedno sa jaranom ce otjerati najperspektivnijeg momka iz OP.
Ko ga je proglasio najperspektivnijim.?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:12 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet jun 24, 2022 7:10 pm
AsharaK je napisao/la:
pet jun 24, 2022 4:57 pm
Bekric mu uzme sve utakmice koji nicim nije zasluzio proslogodisnju minutazu i onda se kao cudimo sto ode momak. Nasa trenercina zajedno sa jaranom ce otjerati najperspektivnijeg momka iz OP.
Ko ga je proglasio najperspektivnijim.?
Odigrane utakmice, statistika, pozivi u repku. Zato i kazem najperspektivniji. A haman ima nekih klubova jos koji misle tako. @ponosannavas moze vise o tome.
Željezničar ante portas !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:38 pm

Ne vidim ni jedan ama baš ni jedan jedini razlog zbog čega bi se dijete prozivalo? To što je on možda poletio odmah vani to je druga stvar, ali budimo realni šta treba da čeka ovdje da ulazi po tri ili četiri minute, da bude rezerva Bekriću? I opet će prije dobiti priliku u prvom timu u HNL nego ovdje. Uostalom o čemu pričamo, nakon onog što su mu Edis i Omer priredili šta je drugo i bilo za očekivati i siguran sam da je i on sam svjestan da neće dobiti priliku sve dok su u ekipi veliki prijatelji našeg šefa.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:38 pm

Pa čim ga traže to nešto govori.

To ne znači nužno da će biti dobar igrač. Ali da je perspektivan, jeste. Zato ga i dovode i traže.

Željo ako ima takvog nekog u ekipi, mora mu dati šansu i probati, pa eto da vidimo valja li, je li za dobrog igrača. Nemamo mi taj luksuz da se odričemo nekih igrača koji su potencijal a koji su u našim redovima. Kad ne možemo našeg izgurat kako ćemo uzet iz neke druge ekipe i isprofilisati.

Generalno, nema opravdanja za ovo. Pravimo greške konstantno a u stanju sni da trebamo ih svesti na minimum.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:41 pm

Svako je sa 18 godina perspektivniji od nekoga ko je debelo zagazio u cetvrtu deceniju zivota.
Eh, sada, da li ce ta perspektiva biti svijetla ili tamna, zavisi od niza faktora, kao sto su urodjeni talenat,
volja za radom i napredovanjem, profesionalni odnos prema radu, sportski zivot, ali zavisi i od trenera i
davanja sanse da se neko pokaze i dokaze kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu. Imali smo
luksuz da citav proljetni dio prosle sezone bukvalno eksperimentisemo, bez ikakvih opterecenja, ali, eto,
neko je vise volio da igramo na siguricu, bod, po bod, nakupi se...Sada mi, navijaci, mozemo naglabati
do sudnjeg dana da li je valjao ovaj ili onaj ili nije valjao niko, ali, cinjenica je da omladinci odlaze trazeci
sansu negdje drugdje, sto nikako nije dobar pokazatelj za neku strategiju na kojoj bi se trebala zasnivati
nasa buducnost.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

milanribar
Kontakt:

pet jun 24, 2022 7:58 pm

Ne znam sta reci za Kocevica. Statistika u omladinskim kategorija mu je dobra ali opet nikad losije rezultate nismo imali u juniorima i kadetima. Volio bi da ga vidim makar na dvije prijateljske prije nego sto ode.
Sjetim se Madzida Sosica koji je imo nestvarne statistike u omladinskom pogonu i ode u Hajduk, pa drugi tim Hajduka, pa Zrinjski posudba pa povreda, na kraju za 3 godine ne skupi 10 ozbiljnih utakmica...
U Hrvatskoj takvih ko on ima 10-15 u svakom klubu i moraće duplo bolji da bude od nekom malog Hrvata ako misli napraviti nešto. Biće mu puno teže nego ovdje...

Majkel
Kontakt:

pet jun 24, 2022 8:35 pm

Nikako mi jbt nije jasno da mi u ovakvoj financijskoj situaciji ne dajemo prostora talentovanim mladim igračima, kako čovjek od 40 godina može igrati deset puta više od momka koji ima 18, i važi za jednog od najvećih talenata u državi. A isto nam je bili deseti, ili peti..

Otkad navijam za ovaj klub, mi normalnog trenera nismo imali.

MiroslavKruzik

pet jun 24, 2022 8:59 pm

Kemo Osmanković se vratio u premijer ligu

fcz
Kontakt:

pet jun 24, 2022 10:13 pm

ubaceni element je napisao/la:
pet jun 24, 2022 5:01 pm
cvrle_jedanesterac je napisao/la:
pet jun 24, 2022 3:32 pm
zato ćemo za koju godinu opet zbrajati procente, a drugi će kajmak pokupiti
Istorijski gledano slicne slucajeve, daleko su vece sanse za TOSK nakon dvije sezone nego za procente.
Prije ce ovaj stopama Gojaka, Hajradinovica, Hodzica, Zukanovica...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

amar92
Kontakt:

FK Željezničar

pet jun 24, 2022 11:32 pm

Kocevic ako ode ce i tamo igrati za juniore, samo uz dosta bolje uslove za rad i trenere. Fazon je u tome sto ce tamo ako zasluzi svojim igrama sigurno dobiti priliku u prvom timu, i to u 10 puta jacoj ligi. Kod nas je igrama u omladinskim kategorijama debelo zasluzio priliku, a nije je dobio. I to u situaciji kad smo u najgoroj situaciji poslije rata, gdje je najlakse bilo dati priliku omladincima jer se ne borimo ni za sta.

I sta bi? Ne samo da su neki veterani imali puno vecu minutazu, nego i neki za koje nismo ni sigurni da su fudbaleri uopce, tipa Vucenovic. Sad bi momak koji zivi Zelju trebao zazmiriti na tu nepravdu i dopustiti da mu Edis i Omer uniste karijeru. Momak je na jugu bio svaku domacu utakmicu koju nije bio na spisku. Amir i Bajic bi propali i zavrsili u Olimpiku da je tad Edis bio trener.

@Dzezvar i ostali: Da ne bi bilo da su forum ili navijaci od Kocevica napravili talenta, nek dovoljan pokazatelj budu klubovi koji ga hoce, ili su htjeli dovesti u zadnjih godinu dana. Nisu Dinamovi skauti sigurno na forumu citali o njemu.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet jun 24, 2022 11:54 pm

Hadžiahmetović i Bajić su itekako odskakali od nivoa lige pogotovo Amir ali isto tako trebaju zahvaliti Bogu što su imali pokojnog Odu za trenera.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 24, 2022 11:59 pm

Fićo je napisao/la:
Hadžiahmetović i Bajić su itekako odskakali od nivoa lige pogotovo Amir ali isto tako trebaju zahvaliti Bogu što su imali pokojnog Odu za trenera.
Puna liga naših igrača koji nisu kod nas dobili priliku iz omladinskog. Ovčina npr. Omladinski pogon treba crpiti, a mi ga ne crpimo. Imamo Igman sad, pa pošalji najtalentovanije na posudbu dok su u juniorima, nemoj čekat da gube godinu seniorskog fudbala u prvojligi fbih. Dole mogu i ko juniori na posudbi igrat.

djoxxx1921
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:03 am

Fićo je napisao/la:
Nek zahvale bogu sto smo i tad bili u gov.nima slicnim kao danas...

milanribar
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:13 am

djoxxx1921 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 12:03 am
Fićo je napisao/la:
Nek zahvale bogu sto smo i tad bili u gov.nima slicnim kao danas...
Amir sa 17 nam je bio najbolji vezni u ekipi, asistencija protiv Ferencvarosa ja jos nisam vidio nista slicno u nasoj ligi.
Ovaj decko Kocevic je potencijal, da li ima kvalitet vec za seniorski fudbal mislim da tehnicki i talentom ima ali mu fali snage i fizikalija još.
Po meni bi mu bolje bilo da je odradio posudbu pola sezone makar prve lige fbih ili čak Igman ali da igra i da osjeti seniorski fudbal.
Sa odlaskom kod hrvata pravi korak nazad u smisli da će biti još dalje od prvog tima i moraće se dokazivat ispočetka, puno, puno veća je konkurencija tamo. Nek mu je sretno ali po meni težak put je izabrao.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:17 am

Ma ja ne znam baš nekog ko je hajrovao od tih posudbi.

Jebeš i njeg i nas ako ne možemo imati jednog svake godine da bar igra našu ligu (ne mora bit nosioc i vrhunski igrač). Pa u Širokom igraju stalno njihovi igrači.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:20 am

Leon_Professional je napisao/la:

Jebeš i njeg i nas ako ne možemo imati jednog svake godine da bar igra našu ligu (ne mora bit nosioc i vrhunski igrač). Pa u Širokom igraju stalno njihovi igrači.
Šehiću je godila :D
A i Hrelja će pročepit ove sezone 100%, **** me svako ako ne bude imao više golova od svih naših krila.

milanribar
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:30 am

Leon_Professional je napisao/la:

Sjetim se Svrake uvijek, vrati se iz Travnika osvoji duplu krunu sa nama i ode u reprezentaciju. Opet i kad ga saljes na posudbu trebas plan imat neki postavit mu neke ciljeve, pa kad se vrati da vidis jel napredovo, gdje ga mozes stavit. Kod nas je posudba samo da sklonis igraca koji ti nije u planovima.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Bing [Bot] i 70 gostiju.

Prijava