Ne mogu se oteti dojmu, da smo imali boljih stručnjaka na klupi koji znaju sa mladim igračima, da smo od "atletikovaca" pogotovo, a i ovih ostalih mogli napraviti solidne igrače...ako ništa za više od PL
Ali
Ne mogu se oteti dojmu, da smo imali boljih stručnjaka na klupi koji znaju sa mladim igračima, da smo od "atletikovaca" pogotovo, a i ovih ostalih mogli napraviti solidne igrače...ako ništa za više od PL
Rahmet joj dusi...
Amin!Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jun 21, 2022 3:50 pmRahmet duši njenoj, bila je kao i svaka čestita majka velika podrška Haretu. Težak udarac za Hareta, mati je to, da mu Bog dragi podari sabura i strpljenja!
Ako ga nekako morž ne dovede u Velež mislim da bi trebao kod nas, sumnjam da bi u Tuzlu otišao osim ako mu neke baš goleme pare ne ponude..Amar927 je napisao/la: ↑uto jun 21, 2022 9:12 pmDamir Sadiković ovog ljeta će vjerovatno promijeniti klub. Iako ugovor s Cracovijom ima do juna naredne godine, dobio je odriješene ruke da potraži novu sredinu.
Tu informaciju je potvrdio trener poljskog prvoligaša Jacek Zielinski, koji je dodao da bh. vezista (27) trenira s drugim timom i da neće biti uključen u pripreme prve ekipe.
Zasad nije poznato gdje bi Sadiković mogao nastaviti karijeru, ali povratak u Premijer ligu BiH je svakako realna opcija. Na stolu već ima ponudu Tuzla Cityja
Stil već viđenZarez je napisao/la: ↑uto jun 21, 2022 11:01 pmKad vec niko nece da pohvali trenutnu upravu, onda da bar ja pokusam. U tisini i bez puno eksponiranja rjesavaju dugove, licence su obje zavrsili, radi se na oporavku kluba, sponzori se potpisuju. Sto se terena tice, niko bitan nas nije napustio, dovode se ciljani igraci u skladu s mogucnostima, duzina ugovora koji se potpisuju je onakva kakva treba da bude i tako dalje. Zasluzili su da im dodje novac od Amira da vidimo sta ce onda da urade. Samo nastavite.
Samo fali jos amar da ih otjera i da se krug ponovo zatvori.plavi kanarinac je napisao/la:Stil već viđenZarez je napisao/la: ↑uto jun 21, 2022 11:01 pmKad vec niko nece da pohvali trenutnu upravu, onda da bar ja pokusam. U tisini i bez puno eksponiranja rjesavaju dugove, licence su obje zavrsili, radi se na oporavku kluba, sponzori se potpisuju. Sto se terena tice, niko bitan nas nije napustio, dovode se ciljani igraci u skladu s mogucnostima, duzina ugovora koji se potpisuju je onakva kakva treba da bude i tako dalje. Zasluzili su da im dodje novac od Amira da vidimo sta ce onda da urade. Samo nastavite.
Ima i tog, ali reko stil pisanja i izražavanja...Grbavica je napisao/la: ↑sri jun 22, 2022 7:27 amSamo fali jos amar da ih otjera i da se krug ponovo zatvori.plavi kanarinac je napisao/la:Stil već viđenZarez je napisao/la: ↑uto jun 21, 2022 11:01 pmKad vec niko nece da pohvali trenutnu upravu, onda da bar ja pokusam. U tisini i bez puno eksponiranja rjesavaju dugove, licence su obje zavrsili, radi se na oporavku kluba, sponzori se potpisuju. Sto se terena tice, niko bitan nas nije napustio, dovode se ciljani igraci u skladu s mogucnostima, duzina ugovora koji se potpisuju je onakva kakva treba da bude i tako dalje. Zasluzili su da im dodje novac od Amira da vidimo sta ce onda da urade. Samo nastavite.