Losu sezonu imao jbgLARS1921 je napisao/la:stae nece niko bulju

Losu sezonu imao jbgLARS1921 je napisao/la:stae nece niko bulju
O buljishzna je napisao/la:O čemu vi?
Je.bo Meksicke safunjare ali ga i ti zakomplikovafk1921 je napisao/la:Nije, rodjak. Njrgov najbolji jaran drug sa bekicem, on mu rekaoLARS1921 je napisao/la:jel ti to jaran za benku rekaofk1921 je napisao/la:.
Hinjoooooooooooo staraaashzna je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=Fs4MtAadhbQ[/video]
Ako je sinoć bila fešta, je l mi svaki sljedeći dan after?
22+ beboshzna je napisao/la:Pa familijo, ti bio u Mon Cheriju, kontao sam i ja tamo ali dobio (dez)informaciju da tu baš starije mindže dolaze.
Plava Porodica je napisao/la:Ode Dialiba kod kona
Napadaju duplu, dobijaju nas 4 razlike, bez poraza završavaju sezonu, ispadaju u play offu Lp, upadaju u grupe El, prolaze u grupi kao drugo plasirani, igraju Evropu na proljeće, izdizu se iz crnine nase lige, postaju stalni ucesnik grupnih faza etc.LARS1921 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Ode Dialiba kod kona
Eto ti sad opomena, sljedeci put ban
a onda su se probudiliPlava Porodica je napisao/la:Napadaju duplu, dobijaju nas 4 razlike, bez poraza završavaju sezonu, ispadaju u play offu Lp, upadaju u grupe El, prolaze u grupi kao drugo plasirani, igraju Evropu na proljeće, izdizu se iz crnine nase lige, postaju stalni ucesnik grupnih faza etc.LARS1921 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Ode Dialiba kod kona
I sjetili se da im ekipu vodi KurticEisenbahner1921 je napisao/la:a onda su se probudiliPlava Porodica je napisao/la:Napadaju duplu, dobijaju nas 4 razlike, bez poraza završavaju sezonu, ispadaju u play offu Lp, upadaju u grupe El, prolaze u grupi kao drugo plasirani, igraju Evropu na proljeće, izdizu se iz crnine nase lige, postaju stalni ucesnik grupnih faza etc.LARS1921 je napisao/la:
**** Evu Carneiro kakav ce ova pencilin biti za nase igracebaxuz87 je napisao/la:
EVO MIRSSSSSO BRATEE POJACANJA **** MEMISA