Cemu ovo ne kontam.
Imas neku provjerenu info., jos je aktuelan njegov dolazak?
hahaha baš, to sam i ja vcrs čitao, koji lik ybt. A biće mu daj Husrefa nakon par kola, ne valja ovo ništa
Gledao sam i ja ovo, htio i ja postaviti al neko je vec prije poslao, niko ni habera na ovo, lakse jadikovati..
Ako dodje Eldin mozda i preko ligeLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 8:33 amTreba zaganjati, uz malo srece.
Generalno mislim da nam je to i jedini nacin do Evrope.![]()
Raja nestrpljiva a milioni necega su u pitanju, pogotovo u tako neuredjenom sistemu kakav je kod nas.zeka_tm87 je napisao/la:Halo ba ljudi kako zaboraviti Eldina ne kupuje covjek vrecu brasna nego klub nije to jednostavno kao sto mislite ima tu milion stvari za uskladiti.nadam se da ce uskoro biti i skupstina na kojoj ce se izglasati ulazak Diglisica u klub.samo sabura.
Prvo, ne treba zaboraviti na Eldina, drugo, ako i kojim slučajem se on predomisli i ne dođe, nama je jedini izlaz drugi investitor kojeg trebamo tražiti. Sve ostalo je preživljavanje.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 9:27 amMa ljudi Eldina treba zaboraviti, ako momak dodje hvala mu.
Mi smo u kurcu i ne treba nista ocekivati od ove sezone...nadam se da cemo gledati neke mlade igrace a rijesiti se Ace, Zeca i Bekrije. Hvala im za sve ali dosta vise.
Pa mi nismo imali spremnu podlogu za investitora, jbg valjalo je to sve razradit, a imas i dosta imovine, moras to sve nekako zastit. Ima tu dosta stvari jbg.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 10:37 amSumnjam da ce doci jer predugo traje ovo jednostavno. Evo primjer kod pitara. Mirvicev ulazak se nije ovolliko cekao ni blizu
Pite imale onu ves masinu sto im je Duljevic kupio i to je to sto se tice imovine. Mogo si ih i ti kupiti ono kad je bilo aktuelno za 1€AsharaK je napisao/la:Pa mi nismo imali spremnu podlogu za investitora, jbg valjalo je to sve razradit, a imas i dosta imovine, moras to sve nekako zastit. Ima tu dosta stvari jbg.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 03, 2022 10:37 amSumnjam da ce doci jer predugo traje ovo jednostavno. Evo primjer kod pitara. Mirvicev ulazak se nije ovolliko cekao ni blizu