moze li administracija uticati na ove bombase,unistise forum,ovdje se nekad znalo ponesto i pametno procitati uz normalnu diskusiju
moze li administracija uticati na ove bombase,unistise forum,ovdje se nekad znalo ponesto i pametno procitati uz normalnu diskusiju
Meša
nisu jos,nesto oko Bekrica zapelodjoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jun 02, 2022 12:55 pmJesu sta dogovorili![]()
Logicno
Tamam kod kuce je
A evo izgleda da ovi opet po obicaju ciganisu.
Sve je do naše Uprave, nikako do vlasti.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 02, 2022 3:15 pmNe razumijem pojedince, mi ko klub moramo sarađivati sa vlastima ko god je na poziciji trenutno i pokušati izvući koliko se može od koga god. Koldžo je dugo bio vlast, pokazao se kao jako loš u nekim stvarima po klub pogotovo kada se počinjalo sa gradnjom istočne tribine, pa kasnije i krova ko je radio na tome zna o čemu pričam itd
Što se tiče izdvajanja novca iz budžeta za klub u početku je to bilo smiješno, slikao se sa nekakvim čekovima od 10.000 na stadionu obećeavao bagere, kasnije su se izdvajalenormalnije svote.
Ovi tek treba da se pokažu u tome, vidjećemo, otvoreni su za saradnju i vrijeme će pokazati.
Zabranjeno je vuc Zelju kroz politiku na ovom forumu oduvijek bilo. Nek Dodik donira sto se mene tice i nek ga objave, ja apsolutno nemam nista protiv.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jun 02, 2022 6:14 pmZa neke je zabranjeno riječ, a za neke je dozvoljeno sve.
Nismo svi jednaki, neki su jednakiji.
Beze priča.