Moj drug gavran i njegovo odbrojavane
u utorak ce se sve znatiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:35 pmJa čekam to tvoje odbrojavanje da vidim na sta ce izaći..
Taman takav i treba, u skladu stanja u klubu.gavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:03 pmrealno, carina igracLeon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 10:30 amObradović još uvijek slobodan. U kakvom li je stanju fizički. Odlično bi se uklopio kod nas s ovim "zapuštenjacima".
A i mogli bi mu platu oboriti na 8 stoja.
Tebe će neko odrobijatigavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:51 pmu utorak ce se sve znatiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:35 pmJa čekam to tvoje odbrojavanje da vidim na sta ce izaći..
Ptice ne slave kupovegavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:12 pmcuj kanarinac replicira svraki a njemu gavrangavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:11 pmdebili realnoplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:28 am
Ta ce budale nisu jos culi da je to cuna od takmicenja
kao da je opstanak a ne forum![]()
ne vidim razlog
Ma znam, ali nije u ovom obliku u kojem on govori za Slobodu. Njemu je bilo ponudjeno mjesto u upravnom odboru, valjda mu je to pored Tuzle bio prevelik teret pa je odbio, pa je on valjda i nudio da bude generalni sponzor kluba, bilo je nesto i za neku pozajmicu ali nikad nista od toga.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 26, 2022 10:31 pmPa nije da mu nije bilo ponudjeno.Maestro je napisao/la: ↑čet maj 26, 2022 9:43 pmDanas baš pročitah, ludilo..Leon_Professional je napisao/la: ↑čet maj 26, 2022 8:47 pmEvo Sisoje bi uzeo Slobodu a naš ovaj kao da se teli![]()
"Da, budem još otvoreniji. Spreman sam u ovom trenutku poravnati sva dugovanja Slobode. Ne treba mi ničija pomoć, treba mi samo povjerenje. Od Slobode bi napravio klub koji ne zavisi ni od koga, finansirali bi se privatnim kapitalom, marketingom, prodajom igrača i izlascima na evropsku scenu."
Zamisli sad da neko to nama kaže u ovom trenutku ..![]()
Nemoj bolan gavro, naružit će Džezvar i tebe kako daješ ljudima lažnu nadu..gavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:51 pmu utorak ce se sve znatiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:35 pmJa čekam to tvoje odbrojavanje da vidim na sta ce izaći..
Hahaha sinoć htio napisati, i sad kontao baš kad ti evo napisa. Nigdje veze, čuj Belmin Dizdarević pored živog Benderaplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 3:01 pmPazi ti blama belmin dizdarevic kod pitara navodno najbolji golman a drugi bender... Joj kakav ***** od ljudi u svim segmentima
Glumi on mangupa dok mi ne padne saka.Trebace mu keramicarMaestro je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 2:58 pmNemoj bolan gavro, naružit će Džezvar i tebe kako daješ ljudima lažnu nadu..gavran je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:51 pmu utorak ce se sve znatiplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 12:35 pm
Ja čekam to tvoje odbrojavanje da vidim na sta ce izaći..![]()
Doslo kao i za ostale najavljene terene, samo medijski se radi a u stvarnosti nema ništa na terenu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 27, 2022 4:32 pmEvo i na Koševu novi teren.
Sve Vico ne valja.
Ne znam dokle je došlo u Tuzli i da li će se raditi.
Veliki brat vas gleda...
Vozdra tebra,dajgle cinolaf