Pa volio bih najviše na svijetu da nisam u pravu, ali do sad se pisalo deset puta o sastancima, o dolasku, o preuzimanju i sta se na kraju ispostavilo tačnim?
To bilo prije janjetine.
Pa sto onda pitas nas kada vec znas dokle je...
Vjeruj mi da je janje ubrzalo stvar.Gavran mi je svjedokLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 2:04 pmTo bilo prije janjetine.
Poslije se sve promijenilo.
Prisjelo mu janje ko i nama proslih godina.
Kocevica
Mozda i Jaganjca, i on je istrosen ko i Kocevic
Treba sansu dati Zecu, Kosoricu i BekricuMaestro je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 3:10 pmMozda i Jaganjca, i on je istrosen ko i Kocevic![]()
Mozda i Zebi, bio je na utakmici sa Radnikom, treba gurati mlade, zasto da ne ..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 3:11 pmTreba sansu dati Zecu, Kosoricu i Bekricu![]()
Šapina je vodio U12 ekipu Dinama. Trenutno vodi U15 ekipu Al Ettiqafa u Saudijskoj Arabiji.fcz je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 12:04 amNisam upratio fakat ovo.
Pa jbg, Sapina je po meni ovdje bio no-brainer jer lik je vodio omladinski pogon Dinama. Za Mekica ne znam nista ali eto kazu da je dobro radio s mladima. Jusufbegovic koliko znam dosad nije radio taj posao... Jebajiga, vidjecemo.
On, Borojević i Šapina su veliki prijatelji. Borojević je direktor akademije kod komšija.Simply Blue je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 12:19 amAko je istina da je je Sapinu preporucio Jozak, ja ne bih sekunde razmisljao, pa makar da je drugi kandidat za Ajax radio
Niste jeli sa pravom grupom.JbgLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 2:04 pmTo bilo prije janjetine.
Poslije se sve promijenilo.
Prisjelo mu janje ko i nama proslih godina.