Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2022 10:54 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:43 pm

Drug, da je ovo normalna drzava taj bi odgovarao za mnogo sta. Al nakon onih respiratora ne bi smio prici stadionu. Za vrijeme Vedrana i Misimovica smo se rijesili tih zelenih spodoba i sad ovaj maloljetni debilcic ih treba vratiti.
Vidis koliko lupas i koliko ne pricas argumentima. U Misketovo vrijeme su se organi vlasti drzali ko malo vode na dlanu, cuvala mjesta u lozi, igralo pametno kako bi se dobila podrska za sve akcije i projekte, i dobijali smo podrsku jer je Miske znao sta radi.

Sad smo hvala Bogu na nasim nogama, pri parama, treba sve otjerati, sva vrata zatvoriti.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:52 pm
storm_raider je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:46 pm
I jos jednom, manite se politike na ovom forumu.
Znas brate da ne serem, ali nije okej ovo. Nema on sta biti tu.
Sve znam, samo sto ode diskusija u nepotrebnom pravcu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:59 pm

Moja Edise zalis se da nemas napadača,imas u juniorima dvojicu koja nista losije ne bi odigrala od ovih sto ih guras sa haverom Joldicem.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:01 pm

Boga mi amaterski potezi Edisa Mulalica, promijenis sve cetvoricu naprijed koji zajedno nisu ni minute odigrali, ovaj kiks na dusu Edisu.

Gola
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:04 pm

Sta to nama znaci utakmica protiv Borca? Sta dobijamo ako izgubimo ili dobijemo? Kakav punoglavac, ovo si morao dobiti, zavrsiti utakmicu casno, pred punim tribinama i u cast naseg Osima a ti uvodis neke poluamatere i dozvolis sebi, klubu, navijacima da ovaj dan diskutuju o bilo cemu drugom osim onog sto bi trebali.
Svaka cast svima koji su dosli.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Valter
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:13 pm

Ovi "trojkaši" naprosto iskoriste svaku priliku da unesu politiku u našu butigu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:22 pm

exbabilon je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:43 pm

Drug, da je ovo normalna drzava taj bi odgovarao za mnogo sta. Al nakon onih respiratora ne bi smio prici stadionu. Za vrijeme Vedrana i Misimovica smo se rijesili tih zelenih spodoba i sad ovaj maloljetni debilcic ih treba vratiti.
Vidis koliko lupas i koliko ne pricas argumentima. U Misketovo vrijeme su se organi vlasti drzali ko malo vode na dlanu, cuvala mjesta u lozi, igralo pametno kako bi se dobila podrska za sve akcije i projekte, i dobijali smo podrsku jer je Miske znao sta radi.

Sad smo hvala Bogu na nasim nogama, pri parama, treba sve otjerati, sva vrata zatvoriti.
E ako ce ti neko pomoci Fadil ce. Covjek je kriminalac i lihvar koji je bio spreman ubiti covjeka s pokvarenim respiratorima. Isto tako blizak prijatelj Tihomira Brajkovica.
Taj treba da bude na oprostaju od NAJVECEG.

Diverzant
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:23 pm

Muka mi je od trojkaša, zelenih, izbornog zakona, daj bar jedno mjesto da ostavimo kad udjem na njega da ne moram o tome čitati. Eto bar ovaj forum ostavite normalnim da pročitam nešto što nema politike u sebi. Yebo ga hljeb i trojka i zeleni
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fcz
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:40 pm

Hajd molim vas izdajte opomene pred ban i izbrisite sve postove o politici.

Sve politicare i sve stranke nataknemo na belegiju i nek tu prica jednom stane.

SAMO ZELJEZNICAR
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

teatrale36
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:41 pm

Gola je napisao/la:
pon maj 16, 2022 11:04 pm
Sta to nama znaci utakmica protiv Borca? Sta dobijamo ako izgubimo ili dobijemo? Kakav punoglavac, ovo si morao dobiti, zavrsiti utakmicu casno, pred punim tribinama i u cast naseg Osima a ti uvodis neke poluamatere i dozvolis sebi, klubu, navijacima da ovaj dan diskutuju o bilo cemu drugom osim onog sto bi trebali.
Svaka cast svima koji su dosli.
Tačno tako druže, šta nam znači protiv Borca utakmica, umjesto danas da odemo koliko toliko sretni Edis i Omer amateri pravi mjenjaju nešto kombinuju a veze s mozgom nemaju.
Jug me oduševio, skoro ko nekad, plavi se sve, dresovi šalovi, plavo nema crnine. Samo tako momci nastavite.
Igra solidna protiv najslabije ekipe u ligi i sad se pokazalo da nemamo mladih. Gasalu bio se ja još večeras zahvalio i neka nastavi svoju karijeru u kantonalnoj ligi jer je on taj nivo kao i stručni štab.

SanMan
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:44 pm

fcz je napisao/la:
pon maj 16, 2022 11:40 pm
Hajd molim vas izdajte opomene pred ban i izbrisite sve postove o politici.

Sve politicare i sve stranke nataknemo na belegiju i nek tu prica jednom stane.

SAMO ZELJEZNICAR
+1
POD HITNO

mi kao klub imamo pun k... sranja još nam samo politika i stranke trebaju

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 16, 2022 11:49 pm

Sljedeci ko spomene politiku ide ban, price o bivsima kako bi izazvale svadje ide ban, price o grupi ban.
Željezničar ante portas !

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 17, 2022 12:28 am

Vozdra ekipa,
Ovo sta je lik izveo, kako, ko su izmjene, kako se igralo... Na obraz učesnicima i njihovom mentoru sto ih stavi i potpisa.

Meni je najveća mrlja Emela i onaj glumac, nisam shvatio baš poentu.. neka me neko ispravi, nismo ništa slavili, oprastali smo se od velikana, kakav je ono vasarski nastup? Jesmo mi Zadruga, Šabac? Šta je ono, euforicne neke najave, reakcije? Penal da suta, ludilo u gasu skroz, pleše? Jel se tako oprasta od velikana? ...

Imamo mi jos da učimo 500 godina da dođemo na ovo gdje su Austrijanci sad, al da oni stanu sa napretkom...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 17, 2022 12:39 am

I Sedad Subasic je izrastao u pravu igračinu
Željezničar ante portas !

Diverzant
Kontakt:

uto maj 17, 2022 12:42 am

A Luka Malic jos jednom da je za Željezničara, ali onog banjalučkog odakle je i došao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fcz
Kontakt:

uto maj 17, 2022 12:50 am

AsharaK je napisao/la:
uto maj 17, 2022 12:39 am
I Sedad Subasic je izrastao u pravu igračinu
Decku je trebalo samo malo kontinuiteta, da mu poraste samopouzdanje. Isto treba i Drini i Beci i Sehicu i svim juniorima koji aBd budu ubaceni. Ja cak ni Gasala ne bih otpisao ako ce doci pravi trener. Da vidimo, ne vjerujem da nas kosta previse.

Ali prvo normalan strucni stab i zahvalnice svima preko 25 godina osim Benderu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 17, 2022 1:06 am

Pomalo s tim epitetima "igračina".
Lik solidan zadnje 3 tekme, prije tog bio očaj žestoki, nije se mogao sastaviti, nije mogao duel uzeti.

Igračina je Miro, Graovac, mladi Štila,...
Daleko je on od ovih igrača. Još uvijek.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto maj 17, 2022 1:46 am

plavi kanarinac je napisao/la:
uto maj 17, 2022 12:28 am
Vozdra ekipa,
Ovo sta je lik izveo, kako, ko su izmjene, kako se igralo... Na obraz učesnicima i njihovom mentoru sto ih stavi i potpisa.

Meni je najveća mrlja Emela i onaj glumac, nisam shvatio baš poentu.. neka me neko ispravi, nismo ništa slavili, oprastali smo se od velikana, kakav je ono vasarski nastup? Jesmo mi Zadruga, Šabac? Šta je ono, euforicne neke najave, reakcije? Penal da suta, ludilo u gasu skroz, pleše? Jel se tako oprasta od velikana? ...

Imamo mi jos da učimo 500 godina da dođemo na ovo gdje su Austrijanci sad, al da oni stanu sa napretkom...
Teski cringe je fkt bio

Fanzi
Kontakt:

uto maj 17, 2022 6:50 am

storm_raider je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:42 pm
Kako je samo Svabo lijepo u jednom intervju-u rekao da nemamo mjere ni u cemu, ni u radovanju, ni u tugovanju. Neki dan spomenuh KK Bosnu, a oni koji me znaju, znaju i da sam na razne nacine vezan za nju. Zasto ovo spominjem sada?

Sjecam se posljednje "velike" sezone KK Bosne, u ABA//NLB/Goodyear ligi smo se borili sa Final 8, a u domacoj Ligi smo sve pobjedjivali sa 40+ razlike. I dolazi nam KK Sloboda sa tada super talentovanim Zlatkom Jovanovicem u Malu Skenderiju. Vodili smo 30 razlike na poluvremenu, razbili ih u svim segmentima igre. Vratise se oni kos po kos i dovedose utakmicu u egal. Navijaci psuju, gadjaju svim i svacim igrace. Tacno si osjetio nekako u zraku koliko smo zeljeli da izgubimo tu utakmicu, da sve frustracije istresemo na taj klub koji eto volimo. Za 10 KM platis ekskluzivno pravo da kazes toj ljubavi ono sto ne smijes reci nikome. I, hajde, kako to obicno biva u takvoj negativnoj energiji gdje privlacis onako kako zracis, pogodi Zlaja sa zvukom sirene tricu za pobjedu i nakloni se publici. Mangupski, nema sta. Nikada do tada, a ni poslije toga sarajevska objektivna publika nije nekog tudjeg igraca nagradila takvim aplauzom i skandiranjem, a nikada vise uvreda nije uputila "svojim" igracima. Ja stojim na parteru i ne vjerujem sta slusam. Do tada smo imali 14 pobjeda za redom. Ta utakmica je bila prekretnica i plasio sam se sta ce nam ta srdzba, to neko nakupljeno zlo u nama donijeti. Taj momenat je takodjer bio prekretnica za sarajevsku kosarku i od tada je u strmoglavom padu. Nakon toga smo izgubili i KK Bosnu i sarajevsku kosarku sa njom.

Isti osjecaj sam imao na onoj utakmici kada smo osvojili Kup koji nismo slavili, doslovno isti osjecaj. Eto takvi smo ljudi. Osvojili smo Kup, ali smo izgubili mnogo vise. Plasim se toga sta smo izgubiil tog trenutka i od tada smo u strmoglavom padu. Ovo kasnije je sve samo prezivljavanje.

Mozda analogija nije bas ispravna, ali mislim da poenta jeste. Neka nam je Bog na pomoci, najvise nama sa nama ovakvima koji pretjeruju u svemu, jedino ne smiju da se previse smiju, jer ce oplakati.

Ivice, hvala ti. Bolji si bio od svih nas.
Hvala ti na ovom postu.
Mi smo sve mijenjali kako bismo dosli do rezultata. Osim publike.

blueboy
Kontakt:

uto maj 17, 2022 7:05 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 17, 2022 1:06 am
Pomalo s tim epitetima "igračina".
Lik solidan zadnje 3 tekme, prije tog bio očaj žestoki, nije se mogao sastaviti, nije mogao duel uzeti.

Igračina je Miro, Graovac, mladi Štila,...
Daleko je on od ovih igrača. Još uvijek.
Tako je, nema ovdje igrača u trenutnom igračkom kadru. Što se samog Subašića tiče, ok je bio zadnjih nekoliko utakmica, danas osim gola ništa posebno.

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, Google [Bot], igla i 42 gosta.

Prijava