Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 13, 2022 11:48 am

kb80 je napisao/la:
pet maj 13, 2022 10:48 am
Plavi pozdrav. Očekivao sam da će neko napisati nešto o ispraćaju najvećeg čovjeka našeg kluba u zadnjih 50 godina. Smatram da ovo "ukidanje" ispraćaja od Grbavice prema Barama je u najmanju ruku sramota.
Kazu da je ukinuto zbog najavljenog nevremena. Nigdje veze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MiroslavKruzik

pet maj 13, 2022 12:37 pm

storm_raider je napisao/la:
pet maj 13, 2022 11:48 am
kb80 je napisao/la:
pet maj 13, 2022 10:48 am
Plavi pozdrav. Očekivao sam da će neko napisati nešto o ispraćaju najvećeg čovjeka našeg kluba u zadnjih 50 godina. Smatram da ovo "ukidanje" ispraćaja od Grbavice prema Barama je u najmanju ruku sramota.
Kazu da je ukinuto zbog najavljenog nevremena. Nigdje veze.
Možda su "vremenski (ne)uslovi" samo izgovor...ko zna

kb80
Kontakt:

pet maj 13, 2022 1:05 pm

Hvala vam sto se javili na moju poruku. Kontam je li ovo do samo do mene ili nas ima jos koji isto razmisljamo, ali kao sto rece "Bosanac" mozda su neke druge igre sto i ja mislim. U svakom slucaju pokazujemo (mi kao BiH narod) da smo, malo je reci bezveze i to u svakom segmentu. Da ne duzim bez potrebe o ovome, nadam se da ce se u slijedecem periodu desiti dobre stvari za nas klub i da cemo ispostovati ovoga covjeka kako zasluzuje. Sto se tice sezone, ne ponovila se vise, a ovim ljudima koji rade posteno i u korist kluba i nas navijaca zelim sve najbolje u zivotu i nadam se da ce im se vratiti to nekad, negdje dok su zivi. Samo u kost do pobjede...

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet maj 13, 2022 2:01 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet maj 13, 2022 12:07 am
Fićo je napisao/la:
čet maj 12, 2022 11:10 pm
Koji konobar služi?
Treba neko čovjeku objasniti šta je Željezničar
Onda je sigurno i :violina: bio, ipak je on sa Željom čak 17 trofeja osvojio.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet maj 13, 2022 2:09 pm

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, legende Želje Enver Hadžiabdić i Mehmed Baždarević, legenda Partizana Nenad Bjeković, legenda FK Sarajevo Faruk Hadžibegić, Yasuharu Sorimachi tehnički direktor Fudbalskog saveza Japana, Makoto Ito, ambasador Japana u BiH, predsjednik FSBiH Vico Zeljković, nekadašnji fudbalski as Zvonimir Boban i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Očekuje se dolazak članova čuvene Željine generacije iz 1985., šampionskih generacija Sarajeva, kao i mnogi nekadašnji asovi Hajduka, Crvene zvezde i drugih klubova.

Inače, na sahranu Osima još ranije su dolazak najavili Zoran Vulić, Zlatko Vujović, Alen Bokšić, Dragan Stojković Piksi, Zlatan Dalić, Dušan Bajević, Enver Marić, Elvir Bolić i druga velika imena.
Samo neka od imena koja su najavila svoj dolazak na komemoraciju i sahranu. Veliki si Ivice!
Fear of the Maniacs!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet maj 13, 2022 2:19 pm

Zasto je ukinutaj ispracajs Grbavice ? Izgovor za vrijeme je uzas i sramota

kb80
Kontakt:

pet maj 13, 2022 3:02 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pet maj 13, 2022 2:19 pm
Zasto je ukinutaj ispracajs Grbavice ? Izgovor za vrijeme je uzas i sramota
Ko to moze znati, ali da je zbog vremena, ne mogu da vjerujem. Mahala je ovo, saznace se ...

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 13, 2022 3:08 pm

Ima i drugih faktora koji uticu na sve to.
Sta recimo ako je policija ta koja je zabranila isti....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

pet maj 13, 2022 3:19 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet maj 13, 2022 3:08 pm
Ima i drugih faktora koji uticu na sve to.
Sta recimo ako je policija ta koja je zabranila isti....
Onda treba izaci sa tim informacijama, a ne ovako da se ostavi mjesta nagadjanju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Maestro_1921
Kontakt:

pet maj 13, 2022 3:36 pm

Maloprije pročitah, navodno grad tražio 70 000 KM za organizaciju i obezbjeđenje povorke, koja sramota, fuj ..

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 13, 2022 3:40 pm

Maestro je napisao/la:
Maloprije pročitah, navodno grad tražio 70 000 KM za organizaciju i obezbjeđenje povorke, koja sramota, fuj ..
Suplja je to,vjeruj mi.
Nema grad nista sa tim.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

pet maj 13, 2022 4:03 pm

Dzezvar je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Suplja je to,vjeruj mi.
Nema grad nista sa tim.
Moguće, al vala i ovaj razlog da je zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta otkazan ispraćaj sa Grbavice je smiješan. Imamo kišobrane, nismo od šećera, nećemo se istopiti.

MiroslavKruzik

pet maj 13, 2022 4:09 pm

Maestro je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Suplja je to,vjeruj mi.
Nema grad nista sa tim.
Moguće, al vala i ovaj razlog da je zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta otkazan ispraćaj sa Grbavice je smiješan. Imamo kišobrane, nismo od šećera, nećemo se istopiti.
Naravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...

Trebali su barem iz kluba navesti nešto ubjedljivije, ovako je ostalo neozbiljno i podložno špekulacijama i ismijavanju, a to Ivica nije zaslužio.

Sky1
Kontakt:

pet maj 13, 2022 4:23 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Suplja je to,vjeruj mi.
Nema grad nista sa tim.
Naravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...

Trebali su barem iz kluba navesti nešto ubjedljivije, ovako je ostalo neozbiljno i podložno špekulacijama i ismijavanju, a to Ivica nije zaslužio.
Da sam znao kakve greške katastrofalne za ovu državu i narod je napravio kako ti kažeš rahmetli predsjednik, nikad mu ne bih na dzenazu otišao, pokisao sam kao miš ali mladost ludost, šta sad.

fcz
Kontakt:

pet maj 13, 2022 4:34 pm

Istini za volju, ako ce fakat biti takvo nevrijeme svakako bi bili razocarani odzivom jer sam siguran da u povorci ne bi bilo vise od par stotina ljudi. Ali bismo bar bili razocarani zbog Bozijeg davanja a ne zbog necije lijenosti ili nesposobnosti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Maestro_1921
Kontakt:

pet maj 13, 2022 4:44 pm

Maestro je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Suplja je to,vjeruj mi.
Nema grad nista sa tim.

Slažem se, baš nigdje veze. Sjećam se predsjednik Alija rahmetli kada je preselio, ispraćaj kada je bio, kiša padala iz neba iz zemlje, Miljacka se izlila, ali se ništa nije otkazivalo.

MiroslavKruzik

pet maj 13, 2022 4:51 pm

Sky1 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Da sam znao kakve greške katastrofalne za ovu državu i narod je napravio kako ti kažeš rahmetli predsjednik, nikad mu ne bih na dzenazu otišao, pokisao sam kao miš ali mladost ludost, šta sad.
Ovo što ti sad se kaješ i iznosiš razloge zbog kojih danas ne bi, možda će neko sutra u budućnosti to reći za Ivicu...sve su to stvari subjektivne prirode i trebaju biti shvatanje ličnog ponosa ili greške zbog učinjenog.

Pozdrav

reks1
Kontakt:

pet maj 13, 2022 5:20 pm

Ja vas molim da ne iznosite pausalne procjene sta je razlog otkazivanja prvog plana kad je ispracaj u pitanju.Ne branim ljude iz kluba ali njihova prvenstvena ideja njie mogla biti realizovana .U zivotu ipak trebas imati sve saglasnosti,a klub ih nije mogao imati.Ovo sa gradom je u najmanju ruku smijesno i zalosno.Nista grad niti bilo ko osim kluba i porodice,ali porodice prije svega nije imao sa organizacijom.Vrijeme,dijelomicno da ali ne zbog toga sto bi se neko rastopio.U pitanju su druge tehnoloske stvari.Evo jedan info .Evrovizija prenosi sve.Ja ne pamtim da je ikada bio toliki"interes" za prenos tog kalibra i te vrste.Napunimo mi Bare,ali dostojanstveno.Uostalom toliki je interes a Sarajevo nema bas iskustva sa slicnim desavanjima

Premier
Kontakt:

pet maj 13, 2022 5:31 pm

reks1 je napisao/la:
pet maj 13, 2022 5:20 pm
Ja vas molim da ne iznosite pausalne procjene sta je razlog otkazivanja prvog plana kad je ispracaj u pitanju.Ne branim ljude iz kluba ali njihova prvenstvena ideja njie mogla biti realizovana .U zivotu ipak trebas imati sve saglasnosti,a klub ih nije mogao imati.Ovo sa gradom je u najmanju ruku smijesno i zalosno.Nista grad niti bilo ko osim kluba i porodice,ali porodice prije svega nije imao sa organizacijom.Vrijeme,dijelomicno da ali ne zbog toga sto bi se neko rastopio.U pitanju su druge tehnoloske stvari.Evo jedan info .Evrovizija prenosi sve.Ja ne pamtim da je ikada bio toliki"interes" za prenos tog kalibra i te vrste.Napunimo mi Bare,ali dostojanstveno.Uostalom toliki je interes a Sarajevo nema bas iskustva sa slicnim desavanjima
Pa iznesi onda razlog, sta ga krijes? Da ne bi bilo spekulisanja..Ivica je zasluzio mnogo vise od otkazavanja pravog ispracaja zbog vremena sa njegovom pravog doma, Grbavice..

Sky1
Kontakt:

pet maj 13, 2022 5:46 pm

pet maj 13, 2022 4:51 pm
Sky1 je napisao/la:

Ovo što ti sad se kaješ i iznosiš razloge zbog kojih danas ne bi, možda će neko sutra u budućnosti to reći za Ivicu...sve su to stvari subjektivne prirode i trebaju biti shvatanje ličnog ponosa ili greške zbog učinjenog.

Pozdrav
Sad sam ja zrela osoba, Ivici ću otići na sahranu da nas pogode sve vremenske nepogode odjednom. On je svojim djelima pokazao kakva je veličina i gospodin, častan i pošten do zadnje daha. Zar djela nisu jedino mjerilo o nekome?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.

Prijava