Kazu da je ukinuto zbog najavljenog nevremena. Nigdje veze.
Kazu da je ukinuto zbog najavljenog nevremena. Nigdje veze.
Možda su "vremenski (ne)uslovi" samo izgovor...ko znastorm_raider je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 11:48 amKazu da je ukinuto zbog najavljenog nevremena. Nigdje veze.
Onda je sigurno iLeon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 12:07 amTreba neko čovjeku objasniti šta je Željezničar
Samo neka od imena koja su najavila svoj dolazak na komemoraciju i sahranu. Veliki si Ivice!Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, legende Želje Enver Hadžiabdić i Mehmed Baždarević, legenda Partizana Nenad Bjeković, legenda FK Sarajevo Faruk Hadžibegić, Yasuharu Sorimachi tehnički direktor Fudbalskog saveza Japana, Makoto Ito, ambasador Japana u BiH, predsjednik FSBiH Vico Zeljković, nekadašnji fudbalski as Zvonimir Boban i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Očekuje se dolazak članova čuvene Željine generacije iz 1985., šampionskih generacija Sarajeva, kao i mnogi nekadašnji asovi Hajduka, Crvene zvezde i drugih klubova.
Inače, na sahranu Osima još ranije su dolazak najavili Zoran Vulić, Zlatko Vujović, Alen Bokšić, Dragan Stojković Piksi, Zlatan Dalić, Dušan Bajević, Enver Marić, Elvir Bolić i druga velika imena.
Ko to moze znati, ali da je zbog vremena, ne mogu da vjerujem. Mahala je ovo, saznace se ...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 2:19 pmZasto je ukinutaj ispracajs Grbavice ? Izgovor za vrijeme je uzas i sramota
Onda treba izaci sa tim informacijama, a ne ovako da se ostavi mjesta nagadjanju.
Suplja je to,vjeruj mi.
Moguće, al vala i ovaj razlog da je zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta otkazan ispraćaj sa Grbavice je smiješan. Imamo kišobrane, nismo od šećera, nećemo se istopiti.
Naravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...
Da sam znao kakve greške katastrofalne za ovu državu i narod je napravio kako ti kažeš rahmetli predsjednik, nikad mu ne bih na dzenazu otišao, pokisao sam kao miš ali mladost ludost, šta sad.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:09 pmNaravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...
Trebali su barem iz kluba navesti nešto ubjedljivije, ovako je ostalo neozbiljno i podložno špekulacijama i ismijavanju, a to Ivica nije zaslužio.
Slažem se, baš nigdje veze. Sjećam se predsjednik Alija rahmetli kada je preselio, ispraćaj kada je bio, kiša padala iz neba iz zemlje, Miljacka se izlila, ali se ništa nije otkazivalo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:09 pmNaravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...
Trebali su barem iz kluba navesti nešto ubjedljivije, ovako je ostalo neozbiljno i podložno špekulacijama i ismijavanju, a to Ivica nije zaslužio.
Ovo što ti sad se kaješ i iznosiš razloge zbog kojih danas ne bi, možda će neko sutra u budućnosti to reći za Ivicu...sve su to stvari subjektivne prirode i trebaju biti shvatanje ličnog ponosa ili greške zbog učinjenog.Sky1 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:23 pmDa sam znao kakve greške katastrofalne za ovu državu i narod je napravio kako ti kažeš rahmetli predsjednik, nikad mu ne bih na dzenazu otišao, pokisao sam kao miš ali mladost ludost, šta sad.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:09 pmNaravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...
Pa iznesi onda razlog, sta ga krijes? Da ne bi bilo spekulisanja..Ivica je zasluzio mnogo vise od otkazavanja pravog ispracaja zbog vremena sa njegovom pravog doma, Grbavice..reks1 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 5:20 pmJa vas molim da ne iznosite pausalne procjene sta je razlog otkazivanja prvog plana kad je ispracaj u pitanju.Ne branim ljude iz kluba ali njihova prvenstvena ideja njie mogla biti realizovana .U zivotu ipak trebas imati sve saglasnosti,a klub ih nije mogao imati.Ovo sa gradom je u najmanju ruku smijesno i zalosno.Nista grad niti bilo ko osim kluba i porodice,ali porodice prije svega nije imao sa organizacijom.Vrijeme,dijelomicno da ali ne zbog toga sto bi se neko rastopio.U pitanju su druge tehnoloske stvari.Evo jedan info .Evrovizija prenosi sve.Ja ne pamtim da je ikada bio toliki"interes" za prenos tog kalibra i te vrste.Napunimo mi Bare,ali dostojanstveno.Uostalom toliki je interes a Sarajevo nema bas iskustva sa slicnim desavanjima
Sad sam ja zrela osoba, Ivici ću otići na sahranu da nas pogode sve vremenske nepogode odjednom. On je svojim djelima pokazao kakva je veličina i gospodin, častan i pošten do zadnje daha. Zar djela nisu jedino mjerilo o nekome?Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:51 pmOvo što ti sad se kaješ i iznosiš razloge zbog kojih danas ne bi, možda će neko sutra u budućnosti to reći za Ivicu...sve su to stvari subjektivne prirode i trebaju biti shvatanje ličnog ponosa ili greške zbog učinjenog.Sky1 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:23 pmDa sam znao kakve greške katastrofalne za ovu državu i narod je napravio kako ti kažeš rahmetli predsjednik, nikad mu ne bih na dzenazu otišao, pokisao sam kao miš ali mladost ludost, šta sad.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet maj 13, 2022 4:09 pm
Naravno, kako će se prisustvovati sahrani pod istim vremenskim uslovima, moglo se i komemoraciji, ali ostalo bi upisano da je održana. Zamisli da se zbog loših vremenskih uslova otkazao ispraćaj rahmetli predsjedniku Izetbegovicu...
Pozdrav