Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2022 2:40 pm

Kad promjene sredinu nemamo pravo zamjerati im... Eventualno magovima trenerskim sto ce nas opaliti po ušima eventualno za određenu sumu novca..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 3:51 pm

amar92 je napisao/la:
čet maj 12, 2022 2:34 pm
Maestro je napisao/la:
fcz je napisao/la:
čet maj 12, 2022 12:56 pm

Dzaba to sve kad nisu jarani s prof.dr. Mulalicem i mr.sci. Joldicem. Ili mozda nisu u menadzerskim talovima? :roll:

Klosari ce nam otjerati vrhunske talente pa cemo onda kukati i sabirati postotke. Zar stvarno nema nacina da se izvrsi pritisak i da ta talentovana djeca konacno dobiju sansu.
Na kraju ovaj komentator govori da je neki Armin Karić dao gol, na rezultatima piše Karaman, al haj eto .. slikaslika
A vjeruj mi da ne znam ni ja, da li tu ima menadžerskih talova i namještaljki vrlo moguće. Nije mi jasno da Joldić tu ne reaguje i povuče ga u prvi tim, ipak mu je trener bio, to mu fakat zamjeram, stvarno mi nije jasno šta se tu dešava pa je mali zapostavljen. Nekako se mora pritisak izvršit, ne može bit gori od Resića sigurno ..
Joldic ga ni u juniorima nije htio koristiti. Kocevic je veliki talent, mozda u rangu Amira ali ne mozemo to znati kad ne dobiva priliku. Pitanje je hoce li je ikako docekati, ili ce nas napustiti na ljeto. U ovoj sezoni je vec trebao imati minutazu barem kao Gasal ili Resic, ali bar sad do kraja ovo malo sto je ostalo bi morao dobiti sansu. Vidjet cemo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Obzirom da sljedeće sedmice igramo 2 utakmice u 2 dana, mislim da bi morao dobiti šansu, i on i još neki omladinci. Ako nastave po starom, forsirati isto pa šta bude, onda stvarno ne znam šta je u glavama tih "stručnjaka". Treba transparent stavit na pomoćni da gura našu omladinu a ne polovnjake i polurekreativce Vučenovića i Resića koji im uzimaju mjesto, da pročitaju na treningu gospoda Mulalić i Joldić.

Diverzant
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:21 pm

Treba Šeletu još koja utkamica da se adaptira malo, ipak je to velika promjena iz prve lige FBiH u Premijer ligu, tako bar kaže stručnjak sa klupe
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:27 pm

Diverzant je napisao/la:
Treba Šeletu još koja utkamica da se adaptira malo, ipak je to velika promjena iz prve lige FBiH u Premijer ligu, tako bar kaže stručnjak sa klupe
Pa dobro eto, jeste razlika između prve lige FBiH i Premijer Lige BiH, ali ima valjda i razlog zašto je Šele završio u prvoj ligi Federacije a ne u nekom klubu iz Premier Lige ..

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:37 pm

Maestro je napisao/la:
čet maj 12, 2022 12:41 pm
Evo Kočević dao gol za u19 repku protiv Crne Gore, i to kakva golčina, baš majstorski .. Igrao je i mali Jaganjac.
Jel negdje ima snimak tekme?

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:40 pm

Joldic je Kocevica tek loceo korisiti kad je nakon Cice opet preuzeo juniore i to zato jer ga je Tomo napokon vidio i prikljicio ga odmah prvom timu. Ni Jaganjca ne bi bilo da ga Tomo odmah nije prikljucio.
Ne znam sta je bilo sli od starta drobim o tome. Sreca pa su Cica i Gutovic vodili jedno vrijeme juniore inace bi i ispali. Mislim ne mogu reci sreca za Cicu jer je Jodlic imao problrma sa srcem pa ovaj preuzeo. Nisam bas dusman. Ali da pricam o Joldinim bravurama na trenrskoj klupi juniora pri am od starta kad stw ga svi hvalili. Cak ga neki prizivali da preuzme prvi tim
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u čet maj 12, 2022 4:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:42 pm

ponosannavas je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Evo Kočević dao gol za u19 repku protiv Crne Gore, i to kakva golčina, baš majstorski .. Igrao je i mali Jaganjac.
Bilo live.
https://youtu.be/BJ3W-ST6pBQ

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:48 pm

Maestro je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Bilo live.
Hvala Maestro

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 12, 2022 4:50 pm

Da ne zaborqvim i Alihodzica. Frajer je uspio za tri cetiri tekme koje je mijenjao Gutovica unazadit ekipu a cobjek sef omladinskog i ima licence.
Zna li neko dokle je izbor novog sefa omladinskog? Jel se ko prijavio?

Diverzant
Kontakt:

čet maj 12, 2022 5:08 pm

Maestro je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Pa dobro eto, jeste razlika između prve lige FBiH i Premijer Lige BiH, ali ima valjda i razlog zašto je Šele završio u prvoj ligi Federacije a ne u nekom klubu iz Premier Lige ..
Naravano da ima, ali igrao je protiv klubova koji su tek ušli u prvu ligu i klubova koji ce se vratiti u ligu fbih pa je bio rinaka, govorim da je taj argument adaptacija jos veća rinaka
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

abuzenze
Kontakt:

čet maj 12, 2022 6:09 pm

Ima li gdje snimak derbija?

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 6:25 pm

Diverzant je napisao/la:
čet maj 12, 2022 5:08 pm
Maestro je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Naravano da ima, ali igrao je protiv klubova koji su tek ušli u prvu ligu i klubova koji ce se vratiti u ligu fbih pa je bio rinaka, govorim da je taj argument adaptacija jos veća rinaka
Ma kakva adaptacija, taj argument može mačku o rep. Baš to, rinaka i tamo bio, može se adaptirati naredne 2 godine i opet neće napraviti razliku, ne možeš napravit pitu od vanago. Al eto opet bili smo u situaciji daj šta daš pa nek odradi ovo do kraja sezone i vozdra, nadam se da će i Vučenoviću biti pedala.

ubaceni element
Kontakt:

čet maj 12, 2022 6:26 pm

Sto se tice ove djece, jedino pozitivno u tome sto ne igraju je da nam tako odrzavaju nadu da ce od njih nesto nekad biti. Kad zaigraju ta nada umire u 99,9% slucajeva.

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 6:26 pm

čet maj 12, 2022 4:48 pm
Maestro je napisao/la:

Bilo live.
Hvala Maestro
Nema na čemu.

Maestro_1921
Kontakt:

čet maj 12, 2022 7:34 pm

Evo hajrovali smo haman 50 000 KM, uhar nam je svaki fening.
https://gg.ba/fudbal/uefa-nagra ... ovi/425350

Realan
Kontakt:

čet maj 12, 2022 7:35 pm

Dobar dan. Imam pitanje za admina teme i usere, naime ja sam se registrovao ovdje sa namjerom da diskutujem o vasem klubu, a iz ugla vaseg najveceg rivala. Razlog je sto prvenstveno volim nasu ligu, pratim sve klubove iz PL BIH, naravno nakon Sarajeva najvise Zelju a interesantno mi je, kada imam vremena diskutovati sa rivalskim navijacima a u svoje komentare ne ukljucujem pristrasnot vec samo normalna objektivna diskusija. Na javnim forumima je to nemoguce jer su samo svadje i prepucavanja, i malo toga kvalitetnog ima se za procitati. E sad bez namjere da remetim bilo sta, samo mi recite je li vas iritira da se prikljucim povremenim diskusijama? ako da, ovaj ce post biit prvi i zadnji a ako ne, rado bih podijelio misljenje kad imam o cemu. U real life-u se druzim sa mnogo vasih navijaca, prilicno sam informisan o desavanjima u vasem klubu, te ne bih bio bas neka ubleha ili bot ovdje. No svakako cijenim vas feedback, bez ikakve negativne konotacije.

Pozdrav,

MiroslavKruzik

čet maj 12, 2022 7:47 pm

Realan je napisao/la:
Dobar dan. Imam pitanje za admina teme i usere, naime ja sam se registrovao ovdje sa namjerom da diskutujem o vasem klubu, a iz ugla vaseg najveceg rivala. Razlog je sto prvenstveno volim nasu ligu, pratim sve klubove iz PL BIH, naravno nakon Sarajeva najvise Zelju a interesantno mi je, kada imam vremena diskutovati sa rivalskim navijacima a u svoje komentare ne ukljucujem pristrasnot vec samo normalna objektivna diskusija. Na javnim forumima je to nemoguce jer su samo svadje i prepucavanja, i malo toga kvalitetnog ima se za procitati. E sad bez namjere da remetim bilo sta, samo mi recite je li vas iritira da se prikljucim povremenim diskusijama? ako da, ovaj ce post biit prvi i zadnji a ako ne, rado bih podijelio misljenje kad imam o cemu. U real life-u se druzim sa mnogo vasih navijaca, prilicno sam informisan o desavanjima u vasem klubu, te ne bih bio bas neka ubleha ili bot ovdje. No svakako cijenim vas feedback, bez ikakve negativne konotacije.

Pozdrav,
Meni lično kao useru na forumu ne smeta, štaviše dobrodošao, ako su namjere čiste i konstruktivne. Sam ovaj tvoj čin da se ne kriješ iza nicka (a mnogi su to radili ili rade) puno govori o tebi da si stabilna osoba.

Sportski pozdrav

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 12, 2022 7:59 pm

Realan je napisao/la:

Pozdrav,
Ako imas nesto pametno za reci nece te niko banovat :D
viewtopic.php?f=7&t=7

Mozes i na ovoj temi
Željezničar ante portas !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 12, 2022 8:37 pm

Zdrava i zrela dislusija je uvijek dobrodoslo.
Nasa liga je specificna po mnogim stvarima i uvijek se moze otvoreno razgovarati o mnogim stvarima, bez obzira za koji klub navijamo
Alea iacta est!

gavran
Kontakt:

čet maj 12, 2022 9:17 pm

Eldin kod Brajlovica na veceri😇
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 75 gostiju.

Prijava