Obzirom da sljedeće sedmice igramo 2 utakmice u 2 dana, mislim da bi morao dobiti šansu, i on i još neki omladinci. Ako nastave po starom, forsirati isto pa šta bude, onda stvarno ne znam šta je u glavama tih "stručnjaka". Treba transparent stavit na pomoćni da gura našu omladinu a ne polovnjake i polurekreativce Vučenovića i Resića koji im uzimaju mjesto, da pročitaju na treningu gospoda Mulalić i Joldić.amar92 je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 2:34 pmJoldic ga ni u juniorima nije htio koristiti. Kocevic je veliki talent, mozda u rangu Amira ali ne mozemo to znati kad ne dobiva priliku. Pitanje je hoce li je ikako docekati, ili ce nas napustiti na ljeto. U ovoj sezoni je vec trebao imati minutazu barem kao Gasal ili Resic, ali bar sad do kraja ovo malo sto je ostalo bi morao dobiti sansu. Vidjet cemo.Maestro je napisao/la:Na kraju ovaj komentator govori da je neki Armin Karić dao gol, na rezultatima piše Karaman, al haj eto ..fcz je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 12:56 pm
Dzaba to sve kad nisu jarani s prof.dr. Mulalicem i mr.sci. Joldicem. Ili mozda nisu u menadzerskim talovima?![]()
Klosari ce nam otjerati vrhunske talente pa cemo onda kukati i sabirati postotke. Zar stvarno nema nacina da se izvrsi pritisak i da ta talentovana djeca konacno dobiju sansu.![]()
A vjeruj mi da ne znam ni ja, da li tu ima menadžerskih talova i namještaljki vrlo moguće. Nije mi jasno da Joldić tu ne reaguje i povuče ga u prvi tim, ipak mu je trener bio, to mu fakat zamjeram, stvarno mi nije jasno šta se tu dešava pa je mali zapostavljen. Nekako se mora pritisak izvršit, ne može bit gori od Resića sigurno ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro eto, jeste razlika između prve lige FBiH i Premijer Lige BiH, ali ima valjda i razlog zašto je Šele završio u prvoj ligi Federacije a ne u nekom klubu iz Premier Lige ..
Bilo live.
Hvala MaestroMaestro je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 4:42 pmBilo live.
https://youtu.be/BJ3W-ST6pBQ
Naravano da ima, ali igrao je protiv klubova koji su tek ušli u prvu ligu i klubova koji ce se vratiti u ligu fbih pa je bio rinaka, govorim da je taj argument adaptacija jos veća rinaka
Ma kakva adaptacija, taj argument može mačku o rep. Baš to, rinaka i tamo bio, može se adaptirati naredne 2 godine i opet neće napraviti razliku, ne možeš napravit pitu od vanago. Al eto opet bili smo u situaciji daj šta daš pa nek odradi ovo do kraja sezone i vozdra, nadam se da će i Vučenoviću biti pedala.Diverzant je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 5:08 pmNaravano da ima, ali igrao je protiv klubova koji su tek ušli u prvu ligu i klubova koji ce se vratiti u ligu fbih pa je bio rinaka, govorim da je taj argument adaptacija jos veća rinaka
Nema na čemu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 4:48 pmHvala Maestro
Meni lično kao useru na forumu ne smeta, štaviše dobrodošao, ako su namjere čiste i konstruktivne. Sam ovaj tvoj čin da se ne kriješ iza nicka (a mnogi su to radili ili rade) puno govori o tebi da si stabilna osoba.Realan je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 7:35 pmDobar dan. Imam pitanje za admina teme i usere, naime ja sam se registrovao ovdje sa namjerom da diskutujem o vasem klubu, a iz ugla vaseg najveceg rivala. Razlog je sto prvenstveno volim nasu ligu, pratim sve klubove iz PL BIH, naravno nakon Sarajeva najvise Zelju a interesantno mi je, kada imam vremena diskutovati sa rivalskim navijacima a u svoje komentare ne ukljucujem pristrasnot vec samo normalna objektivna diskusija. Na javnim forumima je to nemoguce jer su samo svadje i prepucavanja, i malo toga kvalitetnog ima se za procitati. E sad bez namjere da remetim bilo sta, samo mi recite je li vas iritira da se prikljucim povremenim diskusijama? ako da, ovaj ce post biit prvi i zadnji a ako ne, rado bih podijelio misljenje kad imam o cemu. U real life-u se druzim sa mnogo vasih navijaca, prilicno sam informisan o desavanjima u vasem klubu, te ne bih bio bas neka ubleha ili bot ovdje. No svakako cijenim vas feedback, bez ikakve negativne konotacije.
Pozdrav,
Ako imas nesto pametno za reci nece te niko banovatRealan je napisao/la: ↑čet maj 12, 2022 7:35 pmDobar dan. Imam pitanje za admina teme i usere, naime ja sam se registrovao ovdje sa namjerom da diskutujem o vasem klubu, a iz ugla vaseg najveceg rivala. Razlog je sto prvenstveno volim nasu ligu, pratim sve klubove iz PL BIH, naravno nakon Sarajeva najvise Zelju a interesantno mi je, kada imam vremena diskutovati sa rivalskim navijacima a u svoje komentare ne ukljucujem pristrasnot vec samo normalna objektivna diskusija. Na javnim forumima je to nemoguce jer su samo svadje i prepucavanja, i malo toga kvalitetnog ima se za procitati. E sad bez namjere da remetim bilo sta, samo mi recite je li vas iritira da se prikljucim povremenim diskusijama? ako da, ovaj ce post biit prvi i zadnji a ako ne, rado bih podijelio misljenje kad imam o cemu. U real life-u se druzim sa mnogo vasih navijaca, prilicno sam informisan o desavanjima u vasem klubu, te ne bih bio bas neka ubleha ili bot ovdje. No svakako cijenim vas feedback, bez ikakve negativne konotacije.
Pozdrav,