Nemoze dzaba nista, ocete da me prozivatee hahahaahaQwerty_1987 je napisao/la:Daj sta god, da se saberemo pa oduzmemo![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nemoze dzaba nista, ocete da me prozivatee hahahaahaQwerty_1987 je napisao/la:Daj sta god, da se saberemo pa oduzmemo![]()
![]()
Ma nikad u zivotu, za mene nikad nisi bio sporan, nego de zamezi, da prikljucim respiratorKazanova je napisao/la:Nemoze dzaba nista, ocete da me prozivatee hahahaahaQwerty_1987 je napisao/la:Daj sta god, da se saberemo pa oduzmemo![]()
![]()
Ma brt Memis mi rece, da nebi imo nista protiv da dodje nama kao ne ide mu se vani, al radnik krstajic zeza, kaze ako nama ne dodje mozda ostane u radniku, hajde miskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeQwerty_1987 je napisao/la:Ma nikad u zivotu, za mene nikad nisi bio sporan, nego de zamezi, da prikljucim respiratorKazanova je napisao/la:Nemoze dzaba nista, ocete da me prozivatee hahahaahaQwerty_1987 je napisao/la:Daj sta god, da se saberemo pa oduzmemo![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()
Popij kavuu minjoreeeeMinjore je napisao/la:Treba sjest malo..
Vrijeme se ubilo za sjest..Minjore je napisao/la:Treba sjest malo..
Ja eo 7 dana sjedimshzna je napisao/la:Počinje li lom?
shzna je napisao/la:Ma ja Makarska..![]()
Je l pala koja kroatkinja iskreno?
Da li je ovo istina???It is a very interesting fact that Mehmed Meša Selimović, one of the greatest Bosniak writers of all time, played in Sloboda at this period.
Ma može i ranije.Plava Porodica je napisao/la:Familijo mogli smo zaglavit gdje u petak pa do derbija?![]()
![]()
jel ti ovo bivša želi da se pomirite?shzna je napisao/la:Jesu ovi Turci mudonje.![]()
I, mogao bi neko opet da zabija..
Spoiler:
https://www.youtube.com/watch?v=0DruwOass54" target="_blank
jel ti to jaran za benku rekaofk1921 je napisao/la:.
Nije, rodjak. Njrgov najbolji jaran drug sa bekicem, on mu rekaoLARS1921 je napisao/la:jel ti to jaran za benku rekaofk1921 je napisao/la:.