Nije Galić dobro ušao u meč. Prvi derbi je bio skroz dobar.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:11 pmPa Suljic ce ubiti Galica na ovoj strani u pm.
Ma nisu ni ovi na drugoj strani ništa bolji.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:26 pmEvo kad pogledaš realno naših prvih 11 na ovoj utakmici, tri, maksimalno četiri igrača imaju mjesta u nekim prosječnim klubovima Premijer lige, sve ostalo je upitno da li mogu igrati prvu ligu FBiH.
Ovo je naučna fantastika kako ćemo mi završiti peti ovu sezonu.
A koju da ima kaže druže, koju...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:27 pmBit će ovo bolje u 2.poluvremenu kad im Edis koju kaže. Samo da još koji ne primimo.
**** te, gubiš i pogodili su ti stativu iz ničeg. Nisu te satrali igrom, nego si sam zajebo.
Ja za njihove govorim odavno da su taraba ko i mi. Ali maloprije mi prođe kroz glavu kako se ovdje spominjala i Evropa prije mjesec dana, pa pogledam naš sastav i kontam kakvi smo mi optimisti jbt!?Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:30 pmMa nisu ni ovi na drugoj strani ništa bolji.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:26 pmEvo kad pogledaš realno naših prvih 11 na ovoj utakmici, tri, maksimalno četiri igrača imaju mjesta u nekim prosječnim klubovima Premijer lige, sve ostalo je upitno da li mogu igrati prvu ligu FBiH.
Ovo je naučna fantastika kako ćemo mi završiti peti ovu sezonu.
Ništa oni nisu više pokazali od nas. Samo nisu griješili. Al da igraju nešto, ne igraju.
Nek ih nekako digne i nafura, svakako znanja nemaju.Diverzant je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:30 pmA koju da ima kaže druže, koju...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 10, 2022 8:27 pmBit će ovo bolje u 2.poluvremenu kad im Edis koju kaže. Samo da još koji ne primimo.
**** te, gubiš i pogodili su ti stativu iz ničeg. Nisu te satrali igrom, nego si sam zajebo.