Stvarno jeste bruka, ne postoji besmisleniji i jadniji sportski kolektiv za ovo, Modriča Maksima je za ovo bila olicenje simpaticnosti, jos imaju online shop,

Bio je težak udes na Nišićima, vjerovatno je bila obustava saobraćaja pa kasne ili su se možda i vratili.fcz je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 7:54 pmNevjerovatno suplja utakmica.
Nas vezni red i napad ne postoje, Sedad bukvalno jedini igra (ako nista, drago mi je da se on konacno trgnuo, zadnjih par utakmica je zivahan).
Peljto svira ojropski ali ova dva magarca sa strana su katastrofa. Njima sasjekli dva napada, nama vjerovatno ukrali go.
P.S. Sta je s Manijacima, vidio sam da su otisli?
Prosao maloprije, 10 kilometara kolona.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:10 pmBio je težak udes na Nišićima, vjerovatno je bila obustava saobraćaja pa kasne ili su se možda i vratili.fcz je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 7:54 pmNevjerovatno suplja utakmica.
Nas vezni red i napad ne postoje, Sedad bukvalno jedini igra (ako nista, drago mi je da se on konacno trgnuo, zadnjih par utakmica je zivahan).
Peljto svira ojropski ali ova dva magarca sa strana su katastrofa. Njima sasjekli dva napada, nama vjerovatno ukrali go.
Jedan je završio dole u šumi. A taj put nema alternativu, pa se brzo stvori čep.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:14 pmProsao maloprije, 10 kilometara kolona.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:10 pmBio je težak udes na Nišićima, vjerovatno je bila obustava saobraćaja pa kasne ili su se možda i vratili.fcz je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 7:54 pmNevjerovatno suplja utakmica.
Jarane da ti igras pored edisa isti bi bio