Fulio terapiju....Mirek11 je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 6:56 pmJe li to nesto bilo pa si promijenio mišljenje, prije par dana si bio optimističan. Ili ...
Fulio terapiju....Mirek11 je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 6:56 pmJe li to nesto bilo pa si promijenio mišljenje, prije par dana si bio optimističan. Ili ...
Nemoj bolan muda pod bubrege prodavati nismo djecaJoux je napisao/la:U raspravi koju smo imali ranije, iznio si dobre argumente, uz jedan kulturan i pristojan vokabular. Zbog čega si promijenio pravac prema postovima, kao što ti je ovaj, nije mi baš jasno. Sve najbolje.
Gdje se to muda prodaju?Pitam za jarana....Grbavica je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 8:45 pmNemoj bolan muda pod bubrege prodavati nismo djecaJoux je napisao/la:U raspravi koju smo imali ranije, iznio si dobre argumente, uz jedan kulturan i pristojan vokabular. Zbog čega si promijenio pravac prema postovima, kao što ti je ovaj, nije mi baš jasno. Sve najbolje.
Pod bubrezimagavran je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 9:04 pmGdje se to muda prodaju?Pitam za jarana....Grbavica je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 8:45 pmNemoj bolan muda pod bubrege prodavati nismo djecaJoux je napisao/la:
U raspravi koju smo imali ranije, iznio si dobre argumente, uz jedan kulturan i pristojan vokabular. Zbog čega si promijenio pravac prema postovima, kao što ti je ovaj, nije mi baš jasno. Sve najbolje.
Napusti klupu jer klub dovede u finasijsku propast.Joux je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 7:53 pmPa zato i potenciram dogovor Amara i Senada. Morao se naći mehanizam prema kojem će ti trofeji značiti konstantan rast kluba. Mi poslije trofeja redovito padamo, mahom nakon što Amar napusti klupu. I onda se desi situacija kao što je danas. Svaki klub ima uspone i padove, ne bih baš rekao da ništa nemamo kao klub od trofeja. Nijedna uprava nije uspjela ni blizu da isprati Amarove rezultate na terenu. Sa drugim postom se u potpunosti slažem.
Sve rečeno..., i nažalost gorka istina koju živimo! Kako ćemo se izvući iz ovoga i da li ćemo, imaju samo dva puta:neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 20, 2022 5:27 amJoux, zašto se ponavljaš kad si skoro demantovan na više načina i od više ljudi.
Zvali su ga više puta, ON ODBIO!!!
Ne da se nisu mogli dogovoriti, već je ON ODBIO saradnju, nije htio s njima upšte da radi! I to vidjelo se na kakav način, kakvim pritiscima i ultimatumima. A sad vidimo i s kojim ciljevima.
Zašto ovo govorim? Zato što tvoja formulacija o "nedogovaranju" daje prizvuk pojednake odgovornosti za to "nedogovaranje". A zapravo ON NIJE HTIO da se dogovori da radi u relativno uređenom sistemu već je rekao, citiram, "vi se pomjerite da mi uđemo."
Zato te, evo, civilizovano molim da više ne pokušavaš ni ti ni tebi slični ponovo poturati laži o nekoj tobožnjoj kooperativnosti i dobroj volji vašeg ljubimca. Tip je jednostavno sje.bao klub, svjesno, namjerno, planski i sistematski. Naravno, sa nekoliko pomagača, zna se i kojim. I nadam se da će nekad za to krivično odgovarati.
A u Želju se nadam da više nikad neće nogom kročit, ni na tribine.
Kako prva rečenica i odmah spin!? Dvaput je dobijao otkaz, dakle nije svojom voljom napuštao klub. Treći put se povukao sa klupe kako bi pokrenuo proces oporavka kluba. I ono najbitnije, kako to trener jedne ekipe dovede klub u finansijsku propast? Je li bilo blagostanje 2009. kada je došao u klub, ili smo bili skoro pa mrtvi? Evo da se nadovežem na @santakruza, kako smo kolektiv od 40 ljudi kada dižemo titule, kada krene loše, onda smo djl Amara Osima!?Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 20, 2022 3:35 amNapusti klupu jer klub dovede u finasijsku propast.Joux je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 7:53 pmPa zato i potenciram dogovor Amara i Senada. Morao se naći mehanizam prema kojem će ti trofeji značiti konstantan rast kluba. Mi poslije trofeja redovito padamo, mahom nakon što Amar napusti klupu. I onda se desi situacija kao što je danas. Svaki klub ima uspone i padove, ne bih baš rekao da ništa nemamo kao klub od trofeja. Nijedna uprava nije uspjela ni blizu da isprati Amarove rezultate na terenu. Sa drugim postom se u potpunosti slažem.
Dobro ti covjek napisa nemoj prodavati muda pod bubrege.
Nismo blesavi kao sro kontas.
Mozemo poceti recimo o tjeranju najveceg poslijeratnog generalnog sponzora kluba Bosnalijeka....pa do naplacivanja jesnog te istog duga 2 puta i uz to ti ne bude malo pa jos i kamatu naplatis....
Bjezi ba...
Nema mene ko šta da demantuje, ja ne iznosim nikakve poluinformacije i špekulacije. Ako ti je demant kad kažem 5 titula, 4 kupa, ili trebali su se dogovoriti on i Senad, a oni krenu s psovkama i uvredama, onda u redu. Što se tiče tog dogovora, obojici im zamjeram sujetu zbog koje ispaštamo i dan danas. Nemam puno informacija o odnosu njih dvojice, kao ni o razgovorima koji su se vodili između njih. Mislim da je Amar htio da radi u sistemu, samo ne s ljudima koji su podigli tužbu protiv njega. Tip nije planski sj klub kao što ti kažeš, nema nikakav razlog da to uradi. Ne padaj pod uticaj laži i spinova o nekakvom talu u vezi pomoćnog, jednostavno je ovaj put sve bilo protiv nas. Od uplatnice, otete titule i kupa, korone... U Želju će vjerovatno kročiti opet kad naš budući investitor postavi sebi pitanje ko je bio trener u periodu najvećih uspjeha Želje poslije rata.neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 20, 2022 5:27 amJoux, zašto se ponavljaš kad si skoro demantovan na više načina i od više ljudi.
Zvali su ga više puta, ON ODBIO!!!
Ne da se nisu mogli dogovoriti, već je ON ODBIO saradnju, nije htio s njima upšte da radi! I to vidjelo se na kakav način, kakvim pritiscima i ultimatumima. A sad vidimo i s kojim ciljevima.
Zašto ovo govorim? Zato što tvoja formulacija o "nedogovaranju" daje prizvuk pojednake odgovornosti za to "nedogovaranje". A zapravo ON NIJE HTIO da se dogovori da radi u relativno uređenom sistemu već je rekao, citiram, "vi se pomjerite da mi uđemo."
Zato te, evo, civilizovano molim da više ne pokušavaš ni ti ni tebi slični ponovo poturati laži o nekoj tobožnjoj kooperativnosti i dobroj volji vašeg ljubimca. Tip je jednostavno sje.bao klub, svjesno, namjerno, planski i sistematski. Naravno, sa nekoliko pomagača, zna se i kojim. I nadam se da će nekad za to krivično odgovarati.
A u Želju se nadam da više nikad neće nogom kročit, ni na tribine.
Moze li Amar sam osvojiti titulu? Ne moze. Moze li sam sje.ati klub. Moze. To je i uradio jer je on okupio grupu koja je izvrsila puc, koja je otjerala najuspjesniju upravu od rata naovamo, jer je preko odredjenih ljudi sabotirao funkcionisanje kluba i vrsio uticaj na ekipu kako bi se onemogucio rezultat s kojim bi ta uprava se potvrdila kao daleko najuspjesnija.Joux je napisao/la:Kako prva rečenica i odmah spin!? Dvaput je dobijao otkaz, dakle nije svojom voljom napuštao klub. Treći put se povukao sa klupe kako bi pokrenuo proces oporavka kluba. I ono najbitnije, kako to trener jedne ekipe dovede klub u finansijsku propast? Je li bilo blagostanje 2009. kada je došao u klub, ili smo bili skoro pa mrtvi? Evo da se nadovežem na @santakruza, kako smo kolektiv od 40 ljudi kada dižemo titule, kada krene loše, onda smo djl Amara Osima!?Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 20, 2022 3:35 amNapusti klupu jer klub dovede u finasijsku propast.Joux je napisao/la: ↑uto apr 19, 2022 7:53 pmPa zato i potenciram dogovor Amara i Senada. Morao se naći mehanizam prema kojem će ti trofeji značiti konstantan rast kluba. Mi poslije trofeja redovito padamo, mahom nakon što Amar napusti klupu. I onda se desi situacija kao što je danas. Svaki klub ima uspone i padove, ne bih baš rekao da ništa nemamo kao klub od trofeja. Nijedna uprava nije uspjela ni blizu da isprati Amarove rezultate na terenu. Sa drugim postom se u potpunosti slažem.
Dobro ti covjek napisa nemoj prodavati muda pod bubrege.
Nismo blesavi kao sro kontas.
Mozemo poceti recimo o tjeranju najveceg poslijeratnog generalnog sponzora kluba Bosnalijeka....pa do naplacivanja jesnog te istog duga 2 puta i uz to ti ne bude malo pa jos i kamatu naplatis....
Bjezi ba...
Nije ovo troler, on jasno zna šta piše i pokušava izmanipulisati. Varate se ako mislite da trola, analizirajte, ova priča se idalje protura kod dobrog dijela navijaca