Nadam se uspjehu u petak, a uspjeh je zijaniti manje od pitara.
0:3 ko da smo pobjedili
Sreca pa su ljudi vec uzeli titulu pa se nadamo da nece zapinjati previse.
....."Do prometne nesreće je došlo kada je 91-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, ulazeći u raskrižje, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 98-godišnjak.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub apr 16, 2022 9:48 pmSreca pa su ljudi vec uzeli titulu pa se nadamo da nece zapinjati previse.
Ko ce iz naseg veznog reda trcati za njima![]()
Nemas tu za cime zaliti. U Posusju smo bili totalno nadigrani, dobro smo i prosli, u Prijedoru je, po onome sto smoAnalitičar1921 je napisao/la: ↑sub apr 16, 2022 10:00 pmTek sada žalim za bodovima iz Posušja i Prijedora. Da smo bar jednu pobijedili bili bas u igri za treće mjesto.
Ne volim ih zbog svega što su radili i načina na koji su većinu rezultata ostvarili ali ove sezone stvarno su pogurani protiv Tuzle u Mostaru ostale utakmice fakat odigrali za desetku.fcz je napisao/la: ↑sub apr 16, 2022 9:24 pmKo i u drugim sferama zivota, neko se nakrade i kad zaima dovoljno da postane gospodin onda svi i zaborave da je bio lopov.
Realno su na najboljem putu da postanu bosanski Dinamo (ako vec nisu) a mi cemo se izgleda samo prisjecati proslih vremena i mastati.
Treba uzet u obzir i da je ovo i dalje naša liga. Ja mu dajem iduću sezonu i još i onda će biti odlazi jakiroviću najbolje je za sve i tako dalje.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned apr 17, 2022 2:03 amNe volim ih zbog svega što su radili i načina na koji su većinu rezultata ostvarili ali ove sezone stvarno su pogurani protiv Tuzle u Mostaru ostale utakmice fakat odigrali za desetku.fcz je napisao/la: ↑sub apr 16, 2022 9:24 pmKo i u drugim sferama zivota, neko se nakrade i kad zaima dovoljno da postane gospodin onda svi i zaborave da je bio lopov.
Realno su na najboljem putu da postanu bosanski Dinamo (ako vec nisu) a mi cemo se izgleda samo prisjecati proslih vremena i mastati.
Jbt ljudi vode 3:0 i igraju presing u 70 minuti protiv pitara koji ne znaju jesu li pošli ili došli nama Posušje napravi 10 minuta presing mi ne znamo šta ćemo sa loptom. To nije slučaj samo sa nama već sa cijelom premijer ligom a i reprezentacijom.
Mi nemamo 3 kvalitetna igrača koji bi taj presing izdržali i dali pas ka naprijed za neku kontru ili polukontru.
Još jedan detalj sa utakmice mi je zapao za oko u prvom poluvremenu gdje na lijevoj strani zrinjskog igrači sarajeva prave presing gdje ih ljudi brzom izmjenom pasova sa 5 dodavanja na prvu izbaciše iz igre. Ja to u našoj ligi još nisam vidio.
Jakirovič je strašan trener mlad moderan i očito mu se niko ne mješa u rad. Ovo je on napravio od zrinjskog jbt Memiju naučio centrirati.
Njega samo igrači mogu početi bojkotovati jer očito traži rad. Kod njega ne može igrati igrač koji ne može trčati a vidio si kako ljudi trče u 80 minuti.Diverzant je napisao/la: ↑ned apr 17, 2022 2:09 amTreba uzet u obzir i da je ovo i dalje naša liga. Ja mu dajem iduću sezonu i još i onda će biti odlazi jakiroviću najbolje je za sve i tako dalje.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned apr 17, 2022 2:03 amNe volim ih zbog svega što su radili i načina na koji su većinu rezultata ostvarili ali ove sezone stvarno su pogurani protiv Tuzle u Mostaru ostale utakmice fakat odigrali za desetku.fcz je napisao/la: ↑sub apr 16, 2022 9:24 pmKo i u drugim sferama zivota, neko se nakrade i kad zaima dovoljno da postane gospodin onda svi i zaborave da je bio lopov.
Jbt ljudi vode 3:0 i igraju presing u 70 minuti protiv pitara koji ne znaju jesu li pošli ili došli nama Posušje napravi 10 minuta presing mi ne znamo šta ćemo sa loptom. To nije slučaj samo sa nama već sa cijelom premijer ligom a i reprezentacijom.
Mi nemamo 3 kvalitetna igrača koji bi taj presing izdržali i dali pas ka naprijed za neku kontru ili polukontru.
Još jedan detalj sa utakmice mi je zapao za oko u prvom poluvremenu gdje na lijevoj strani zrinjskog igrači sarajeva prave presing gdje ih ljudi brzom izmjenom pasova sa 5 dodavanja na prvu izbaciše iz igre. Ja to u našoj ligi još nisam vidio.
Jakirovič je strašan trener mlad moderan i očito mu se niko ne mješa u rad. Ovo je on napravio od zrinjskog jbt Memiju naučio centrirati.
Da su bar imali petlju malo kontra navijača udariti i malo kontra ovih "legendi" što bacaju patetiku na pressu.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 17, 2022 7:01 amBili smo i mi na ovom putu, ali...
Nista, prisjecat cemo se sa vremena na vrijeme.