Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2022 9:16 pm

Nadam se uspjehu u petak, a uspjeh je zijaniti manje od pitara.
0:3 ko da smo pobjedili

fcz
Kontakt:

sub apr 16, 2022 9:24 pm

Ko i u drugim sferama zivota, neko se nakrade i kad zaima dovoljno da postane gospodin onda svi i zaborave da je bio lopov.

Realno su na najboljem putu da postanu bosanski Dinamo (ako vec nisu) a mi cemo se izgleda samo prisjecati proslih vremena i mastati.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Diverzant
Kontakt:

sub apr 16, 2022 9:34 pm

Mene ne bi iznenadilo da ih pobijedimo majke mi
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 16, 2022 9:48 pm

Diverzant je napisao/la:
Sreca pa su ljudi vec uzeli titulu pa se nadamo da nece zapinjati previse.

Ko ce iz naseg veznog reda trcati za njima :placeodsmijeha:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SanMan
Kontakt:

sub apr 16, 2022 9:58 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub apr 16, 2022 9:48 pm
Diverzant je napisao/la:
Sreca pa su ljudi vec uzeli titulu pa se nadamo da nece zapinjati previse.

Ko ce iz naseg veznog reda trcati za njima :placeodsmijeha:
....."Do prometne nesreće je došlo kada je 91-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, ulazeći u raskrižje, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 98-godišnjak.

Potom je to vozilo, uslijed udara, odbačeno na drugu stranu kolnika gdje je udarilo u osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 76-godišnjak."....

Zec, Bekrić, Štilić

Analitičar1921
Kontakt:

sub apr 16, 2022 10:00 pm

Tek sada žalim za bodovima iz Posušja i Prijedora. Da smo bar jednu pobijedili bili bas u igri za treće mjesto.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 16, 2022 10:38 pm

Analitičar1921 je napisao/la:
sub apr 16, 2022 10:00 pm
Tek sada žalim za bodovima iz Posušja i Prijedora. Da smo bar jednu pobijedili bili bas u igri za treće mjesto.
Nemas tu za cime zaliti. U Posusju smo bili totalno nadigrani, dobro smo i prosli, u Prijedoru je, po onome sto smo
pokazali, nerijeseno sasvim realan rezultat. Mogli smo dati nekoliko golova, ali, mogli smo ih i primiti, a posebo onaj
u zadnjoj minuti, kada nas je samo sreca izvukla. Obrni, okreni, to je to...Jedino smo iz Trebinja trebali donijeti
puni plijen, ali, daleko je to od treceg mjesta. Jednostavno, imamo luksuz da do kraja igramo bez zaljenja i ocekivanja.
Tuzno je da to ne koristimo.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

ISB87
Kontakt:

sub apr 16, 2022 11:35 pm

zasto se, vjerovatno, najposjecenija utakmica u sl kolu igra u petak?
MIRZA RASCIC

BHDragons
Kontakt:

sub apr 16, 2022 11:49 pm

Nikad u historiji ove lige se nije jednom klubu štimalo kao Borcu ove i prošle godine i vi se nadate Evropi. Da igramo ko Barca iz doba Xavija i Inieste ne bi ih nikad prešli na tabeli. Da ne govorim da nikako ne zaslužujemo Evropu da igramo, ekipa smo koja nema gostujuću pobjedu godinu i po...
Termin za Zrinjski je užasan i nažalost neću moći doći.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Zvaka72
Kontakt:

ned apr 17, 2022 2:03 am

fcz je napisao/la:
Ko i u drugim sferama zivota, neko se nakrade i kad zaima dovoljno da postane gospodin onda svi i zaborave da je bio lopov.

Realno su na najboljem putu da postanu bosanski Dinamo (ako vec nisu) a mi cemo se izgleda samo prisjecati proslih vremena i mastati.
Ne volim ih zbog svega što su radili i načina na koji su većinu rezultata ostvarili ali ove sezone stvarno su pogurani protiv Tuzle u Mostaru ostale utakmice fakat odigrali za desetku.
Jbt ljudi vode 3:0 i igraju presing u 70 minuti protiv pitara koji ne znaju jesu li pošli ili došli nama Posušje napravi 10 minuta presing mi ne znamo šta ćemo sa loptom. To nije slučaj samo sa nama već sa cijelom premijer ligom a i reprezentacijom.
Mi nemamo 3 kvalitetna igrača koji bi taj presing izdržali i dali pas ka naprijed za neku kontru ili polukontru.
Još jedan detalj sa utakmice mi je zapao za oko u prvom poluvremenu gdje na lijevoj strani zrinjskog igrači sarajeva prave presing gdje ih ljudi brzom izmjenom pasova sa 5 dodavanja na prvu izbaciše iz igre. Ja to u našoj ligi još nisam vidio.
Jakirovič je strašan trener mlad moderan i očito mu se niko ne mješa u rad. Ovo je on napravio od zrinjskog jbt Memiju naučio centrirati.
Moram prokomentarisati naše izvođenje auta. Jel realno da na 3 utakmice mi na ubacivanje auta zadržimo loptu 1 put od 10. A to je zato što nam protivnički igrači stoje blizu i naši igrači samo nabiji loptu. Ne mogu da vjerujem da to iz SŠ to ne vide jbt analiziraju li oni uopšte odigrane utakmice.
Plava porodica me ubi u pojam.

Diverzant
Kontakt:

ned apr 17, 2022 2:09 am

Zvaka72 je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Ne volim ih zbog svega što su radili i načina na koji su većinu rezultata ostvarili ali ove sezone stvarno su pogurani protiv Tuzle u Mostaru ostale utakmice fakat odigrali za desetku.
Jbt ljudi vode 3:0 i igraju presing u 70 minuti protiv pitara koji ne znaju jesu li pošli ili došli nama Posušje napravi 10 minuta presing mi ne znamo šta ćemo sa loptom. To nije slučaj samo sa nama već sa cijelom premijer ligom a i reprezentacijom.
Mi nemamo 3 kvalitetna igrača koji bi taj presing izdržali i dali pas ka naprijed za neku kontru ili polukontru.
Još jedan detalj sa utakmice mi je zapao za oko u prvom poluvremenu gdje na lijevoj strani zrinjskog igrači sarajeva prave presing gdje ih ljudi brzom izmjenom pasova sa 5 dodavanja na prvu izbaciše iz igre. Ja to u našoj ligi još nisam vidio.
Jakirovič je strašan trener mlad moderan i očito mu se niko ne mješa u rad. Ovo je on napravio od zrinjskog jbt Memiju naučio centrirati.
Treba uzet u obzir i da je ovo i dalje naša liga. Ja mu dajem iduću sezonu i još i onda će biti odlazi jakiroviću najbolje je za sve i tako dalje.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Zvaka72
Kontakt:

ned apr 17, 2022 2:15 am

Diverzant je napisao/la:
ned apr 17, 2022 2:09 am
Zvaka72 je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Treba uzet u obzir i da je ovo i dalje naša liga. Ja mu dajem iduću sezonu i još i onda će biti odlazi jakiroviću najbolje je za sve i tako dalje.
Njega samo igrači mogu početi bojkotovati jer očito traži rad. Kod njega ne može igrati igrač koji ne može trčati a vidio si kako ljudi trče u 80 minuti.
Plava porodica me ubi u pojam.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 17, 2022 2:56 am

Da smo imali malo strpljenja, zdrave glave, izgradili klub pa tim, naletili bi i mi na Jakirovica sa zdravim temeljima u svim sferama i segmentima i sad bi vec ko zna koju godinu u plusu okoncavali i bili nikad slozniji i jači... Ko nas j
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned apr 17, 2022 4:51 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet apr 15, 2022 11:31 pm
Vala vrijeme mu je
Čemu vakat tome i vrijeme.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

ned apr 17, 2022 7:01 am

Bili smo i mi na ovom putu, ali...

Nista, prisjecat cemo se sa vremena na vrijeme.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 17, 2022 10:18 am

storm_raider je napisao/la:
ned apr 17, 2022 7:01 am
Bili smo i mi na ovom putu, ali...

Nista, prisjecat cemo se sa vremena na vrijeme.
Da su bar imali petlju malo kontra navijača udariti i malo kontra ovih "legendi" što bacaju patetiku na pressu.

Sad bi vjerovatno imali najmanje 2 titule iz onog perioda, a ko zna šta bi bilo poslije toga. Sigurno drastično drugačije nego nakon dana pobjede.

alombardo
Kontakt:

ned apr 17, 2022 12:11 pm

Gdje je i sta radi pesto i njegov mentor kozaric.

Veteran1965
Kontakt:

ned apr 17, 2022 12:17 pm

Sportski mi nismo bili na ovom putu, lutali smo kako sa trenerima, još više sa igračima. Iskreno imali smo priliku, a ne bih ulazio u razloge zašto nismo mogli nekog sličnog trenera naći. Kada je nas sadašnji trener postvljen prvi put za šefa, oni koji su ga postavili znali su šta je Odi radio.
Ono što oni imaju, a mi nikada nismo, a niti nam treba je politička, odnosno stranačka podrška. Ne samo od strane UZP-a nego i centrale u Cro. Tu se keš generira, niti imaju ozbiljnih sponzora, niti zarađuju na bilo koji sportski način.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned apr 17, 2022 12:33 pm

Zrinjski je mozda UZP, ali ljudi makar rade za javno dobro (citaj: taj isti Zrinjski) i stalo im je da on dobro funkcionise, jer je to njihov odraz i njihov ponos.Na to sve su skontali, da ce se i sve preusmjerene pare vratiti redovnim ucescem u Evropi.

A sta radi Bosnjo ovamo?? Dodjes do Newcastlea, pa pojedinci smotaju pare, pa stavis legendu za direktora, pa smota pare, pa dodje covjek institucija da nas postavi gdje nam je mjesto, pa ga neformalna grupa smijeni, jer ne moze da uzima lovu, pa dodje trenercina, pa opet u svoj dzep i tako vec 30 godina skoro.

Nista mi nismo bolje zasluzili. Svaka cast vama sto se sekirate za svaku tekmu, imam ogromno postovanje za vas, ali mene teren odavno ne dotice. Cekam samo da vidim sta ce biti s klubom u narednom periodu, pa da i tu okrenem list bude li nepovoljan ishod.Pod kozu vise ne moze.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Grbavica
Kontakt:

ned apr 17, 2022 1:07 pm

Lahko je Zrinjskom kad mu je Bilbija najveca legenda :D nema se ko petljati i pametovati slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, ANamelessGhoul i 49 gostiju.

Prijava