Pitarske dzukele ce nam opet doci na stadion, a mi jos nismo napravili kavez. Nije dobro...
Dobro se sjetio da postojimo, da je nesto bolji od buđavog prethodnika i nijeDzezvar je napisao/la: ↑uto apr 12, 2022 8:04 amPa neki dan je potpisan ugovor o dodjeli sredstava...plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 11, 2022 3:51 pmOnaj pjano iz centra privatnoj bordo prciji daje pare, bar nesto, onaj usljivi koldzo nas je znao pripaziti kako god s vremena na vrijeme, a ovaj fakin nit ga zanima ni klub ni opcina ni narod ni nista...
I to puno vise nego su ovi dobili.
Pa kao i godinama prije, ja licno imam osjecaj da nama i "odgovara" da nam poruše da bi dobili neku novcanu naknadu i obnovili staro za novo. Tako se nekako ponašamo, jer znamo da to godinama se ponavlja i ništa ne preduzimamo.
Igramo kuci, pola 1 ja msm
Diverzant je napisao/la: ↑uto apr 12, 2022 6:33 pmKo i prosle godine, mene zove čovjek iz press službe, ne neki novinar koji je nešto načuo. Pričali smo sat ipo na whats up. Dogovoreni uslovi, dogovorena odšteta, đe će u školu đe će stanovati sve dogovoreno i odjednom nejma neeeejmaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 12, 2022 5:25 pmMa kakav Amir i prodaja, pa svake sezone ista prica, na kraju ostane.
Pa sigurno nece pomoci odmah neko pljuvanje po njima ... Glavu gore idemo daljeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 3:35 pmToliko o juniorima i nadama, kad covjek citat upita se kako nisu u Barci.
Sigurno nece ali kad smo zadnji put izbacili juniora da valja.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:08 pmPa sigurno nece pomoci odmah neko pljuvanje po njima ... Glavu gore idemo daljeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 3:35 pmToliko o juniorima i nadama, kad covjek citat upita se kako nisu u Barci.
Kako kad nam se oko Omladinskog idalje vrti stručnjak Alihodzic, ko Halid Genjac u Parlamentu...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:16 pmSigurno nece ali kad smo zadnji put izbacili juniora da valja.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:08 pmPa sigurno nece pomoci odmah neko pljuvanje po njima ... Glavu gore idemo daljeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 3:35 pmToliko o juniorima i nadama, kad covjek citat upita se kako nisu u Barci.
Slazem se, plus kad dodas pojedine trenerBosanac1993 je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:26 pmKako kad nam se oko Omladinskog idalje vrti stručnjak Alihodzic, ko Halid Genjac u Parlamentu...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:16 pmSigurno nece ali kad smo zadnji put izbacili juniora da valja.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 4:08 pm
Pa sigurno nece pomoci odmah neko pljuvanje po njima ... Glavu gore idemo dalje
Uskoro će biti ključni sastanak Eldina i jednog predstavnika našeg pregovaračkog tima. Nakon tog sastanaka bi i definitivno trebali znati na čemu smo. Imam uvjerenje da će uskoro doći bolji dani za našeg Želju.Masinovodja je napisao/la: ↑sri apr 13, 2022 5:43 pmImal sta @Fico,evo prodje i "najduze" mjesec dana :/