neda Miske viljuskar

neda Miske viljuskar
- Na prijedlog Federalnog ministarstva kulture i sporta, Vlada FBiH je donijela zaključak kojim Poreznu upravu Federacije BiH (PUFBiH) zadužuje da za sportske kolektive i poslovne subjekte koji s njom imaju zaključene sporazume o plaćanju na rate dugovanja po osnovu javnih prihoda ili o odgođenom plaćanju, a zbog posljedica izazvanih COVID-19, odobri neplaćanje sporazumnih rata, odloženog poreznog duga i tekućih obveza u periodu do 31. decembra 2022. godine.
MustulukFićo je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 2:47 pm- Na prijedlog Federalnog ministarstva kulture i sporta, Vlada FBiH je donijela zaključak kojim Poreznu upravu Federacije BiH (PUFBiH) zadužuje da za hehe kolektive i poslovne subjekte koji s njom imaju zaključene sporazume o plaćanju na rate dugovanja po osnovu javnih prihoda ili o odgođenom plaćanju, a zbog posljedica izazvanih COVID-19, odobri neplaćanje sporazumnih rata, odloženog poreznog duga i tekućih obveza u periodu do 31. decembra 2022. godine.
Hvala Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Novaliću ispoštovao si nas!Majkel je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 3:37 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/vlada ... /220324089
Ovo je najbolja vijest koju smo mogli dobiti u ovom trenutku
Moglo je za vikend npr sa Lokomotivom ko Zrinjski evo sa Novim Pazarom jer nam je isti sponzor i sl. Pa odigraju i prvi i drugi tim, a u sriejdom smo prosle godine stalno igrali sa nizeligasima. Samo treba biti uporan. Sto ne bi Gorazde odigralo. Nit se bore za ulaxak nit ispadaju. Nista im umor ne znaci
Logicno
Koliko vidim ovo se odnosi na one koji imaju dogovoren reprogram i poštuju ga. Za nas je bila priča čini mi se da nismo poštovali reprogram u Lutvin vakat i da je zbog toga reprogram poništen ili tako nešto.Majkel je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 3:37 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/vlada ... /220324089
Ovo je najbolja vijest koju smo mogli dobiti u ovom trenutku
Kako da ono namjestim da mi ne izlaze njegovi postovi svih vam
Nemoj baš Goražde, da nam ne ruše momentum sad, daj nekog lakšegponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 5:26 pmMoglo je za vikend npr sa Lokomotivom ko Zrinjski evo sa Novim Pazarom jer nam je isti sponzor i sl. Pa odigraju i prvi i drugi tim, a u sriejdom smo prosle godine stalno igrali sa nizeligasima. Samo treba biti uporan. Sto ne bi Gorazde odigralo. Nit se bore za ulaxak nit ispadaju. Nista im umor ne znaci
Klikneš na moj profil i ima opcija dodaj gnjavatora/icu, “svih nam”.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 6:02 pmKako da ono namjestim da mi ne izlaze njegovi postovi svih vam
Moj lutvaga ovdje tebi niko ne vjeruje ni kad kazes dobar dan, svi pogledaju napolje da provjere je li dan
Ja sam svoju grešku na vrijeme uvidio, a ti očigledno nikad nisi i nećeš jer je očigledno da nekog hajra imas od lutvinog šetača, kanceru ovog kluba i foruma