Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 18, 2022 4:56 pm

Pisite sta zelite al psovanje nema da znate.
Željezničar ante portas !

svraka
Kontakt:

pet mar 18, 2022 5:01 pm

Sky1 je napisao/la:
pet mar 18, 2022 4:48 pm
svraka je napisao/la:
pet mar 18, 2022 4:28 pm
U nedjelju igramo sa Velezom, pisite malo o tome bolje ce biti za citavu temu.

Avatar ide na dodjelu nagrade u subotu navecer, najboljih 11 u 100 godina Lecha. Upitan za nedjelju.
I Ivica je rekao da ne zna što je to Amaru trebalo, no sikiriki za Ivicu. Kakav je tvoj stav po pitanju Amara?
Pisao sam o tome kada je tema bila aktuelna.

Pa i napisao sam zato zasto spominjati suprugu nase legende radi Amara. Nisi me skontao mozda dobro.
Forza 1921!

Oda majstore!

SanMan
Kontakt:

pet mar 18, 2022 5:15 pm

Diverzant je napisao/la:
pet mar 18, 2022 9:05 am
thierryhenry21 je napisao/la:
pet mar 18, 2022 1:52 am
Diverzant je napisao/la:
čet mar 17, 2022 11:45 pm
U situaciji kad manijaci svojim akcijama vade klub iz govana i glavni pokretac svega, vi se pitate da li oni placaju kazne za baklje 🤔
EDIT BY MOD: BEZ KOMENTARISANJA GRUPE!

YEBEMO TI MAJKU AMARE!
Apsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.
lažeš ili nisi bio na utakmicama u to vrijeme

Gola
Kontakt:

pet mar 18, 2022 5:26 pm

Koliko se Hajdar pogubi kad stane pred kameru, pa momak ne zna pripremljenu recenicu ponovit.
Ali samo nek on nastavi ovako igrat doce to valjda samo od sebe.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Diverzant
Kontakt:

pet mar 18, 2022 5:38 pm

SanMan je napisao/la:
pet mar 18, 2022 5:15 pm
Diverzant je napisao/la:
pet mar 18, 2022 1:52 am

EDIT BY MOD: BEZ KOMENTARISANJA GRUPE!

YEBEMO TI MAJKU AMARE!
Apsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.
lažeš ili nisi bio na utakmicama u to vrijeme
Naravno da sam bio, ko prije toga ko i posle toga. I na Grbaji i po selima po BiH. Nemoj ti o tome brigu voditi. Svjestan sam da je najveća greška bila tjerati gospodina misketa i kajem se zbog toga, ali su se razne struje tada vrtile i oko grupe i oko kluba. Helem, necu da se svađam ni sa kim halalite ako sam koga uvrijedio
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

salle86
Kontakt:

pet mar 18, 2022 6:13 pm

svraka je napisao/la:

Avatar ide na dodjelu nagrade u subotu navecer, najboljih 11 u 100 godina Lecha. Upitan za nedjelju.
Da nije smiješno bilo bi žalosno ... razlog ne rađenja svog posla, ide na dodjelu nagrade
Baci je Vladimire
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

pet mar 18, 2022 6:37 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pet mar 18, 2022 3:47 pm
Diverzant je napisao/la:
Bezobrazno je opravdavati sam čin paljenja hibridnog terena bakljama, rušenjem kluba, prijetnje koje su upucivane članovima Uprave i zaposlenicima kluba...eh to je bezobrazno, a nalaženje izgovora za šizofreno ispiranje mozga i ideologiju koja je zalivena šampanjcem, nikada kod normalnog navijača neće biti moguća.

Pozdrav
Teško je neke stvari objasniti nekom ko nije upućen, a voli da pametuje. Niko ovdje nije protiv grupe nego protiv nekih postupaka hajmo reći pojedinaca ili ti ga 1% grupe koji su nas doveli do ovoga, tj. učestvovali su u ovome. Mislim da su se mnogi dozvali tobe, one parole su dokaz, ali dok se na stadionima ne bude čulo "yebemo ti majku amare" tek tad ćemo sa sigurnošću reći da je taj kancer upotpunosti odstranjen.
Ovo je bolesno i nikad u zivotu to ne bih skandiro. Amar i njegovi aferimi su jedno, majka i roditelji generalno, a pogotovo Ivica i Asima Osim nesto sasvim drugo. Budimo malo ponizni sto bi reko govornik i supljator trenutno nastanjen u BL. :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

djoxxx1921
Kontakt:

pet mar 18, 2022 7:01 pm

salle86 je napisao/la:
pet mar 18, 2022 6:13 pm
svraka je napisao/la:

Da nije smiješno bilo bi žalosno ... razlog ne rađenja svog posla, ide na dodjelu nagrade
Baci je Vladimire
Edis je dozvolio da ode

Diverzant
Kontakt:

pet mar 18, 2022 7:42 pm

Postoji mogućnost da se vrati na vrijeme i da igra tako da lagano
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet mar 18, 2022 9:28 pm

Vrijedjajte onu flegmaticnu, arogantu, egocentricnu izdajicu kako god hocete, na najoriginalniji moguci nacin,
zasluzio je svaku uvredu, ali, molim vas ne spominjite mu familiju, posebno ne roditelje. Molim vas...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 18, 2022 11:46 pm

Zadnji put, bez psovanja

MiroslavKruzik

pet mar 18, 2022 11:50 pm

slika
Umjetnik mora biti zdrav i nasmijan

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 19, 2022 12:33 am

Šta kae konobar, manje-više svi su bili za Senadov odlazak... 10000000 puta ponovljena laž možda postane i istina.

thierryhenry21
Kontakt:

sub mar 19, 2022 1:23 am

neroazzuro je napisao/la:
sub mar 19, 2022 12:33 am
Šta kae konobar, manje-više svi su bili za Senadov odlazak... 10000000 puta ponovljena laž možda postane i istina.
:rofl1:
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

exbabilon
Kontakt:

sub mar 19, 2022 10:00 am

Nikom te ne damo! Sretan Vam Dan reintegracije Grbavice!
Sutra po pobjedu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub mar 19, 2022 12:04 pm

U sljedece 4 utakmice za nas 12 bodova

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 19, 2022 12:20 pm

Mozemo li uputiti inicijativu prema klubu, da se na sjeveru grbavice na sjevero-zapadnom dijelu napravi KAVEZ za gostujuce navijace koji ce biti kapaciteta maksimalno 700 mjesta.

DOSTA JE VISE divljanja drugih navijackih skupina koje na nasoj GRBAVICI imaju NAJBOLJE i NAJKOMFORNIJE uslove za gledanje utakmice
Alea iacta est!

MiroslavKruzik

sub mar 19, 2022 12:28 pm

cipiripi je napisao/la:
Mozemo li uputiti inicijativu prema klubu, da se na sjeveru grbavice na sjevero-zapadnom dijelu napravi KAVEZ za gostujuce navijace koji ce biti kapaciteta maksimalno 700 mjesta.

DOSTA JE VISE divljanja drugih navijackih skupina koje na nasoj GRBAVICI imaju NAJBOLJE i NAJKOMFORNIJE uslove za gledanje utakmice
Pa zar nam nisu u Upravnim strukturama navijači kluba...znaju to oni, samo što naš trenutni prioritet nije ni stadion ni bezbjednost na njemu. Opstanak i ozdravljenje kluba je prioritet i o bilo čemu drugom u Upravi ne razmišljaju. Bar ja tako mislim, iako sam saglasan s tobom.

Jedina opcija jeste donacija nekog navijača koji ima firmu da bi to mogla odraditi na stadionu.

1921.ba
Kontakt:

sub mar 19, 2022 12:53 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 19, 2022 12:54 pm

cipiripi je napisao/la:

Evo, za novac u visini ove sad kazne smo mogli napraviti kavez da nas više ne boli glava zbog divljaka.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], PlavaDobrinja1921 i 57 gostiju.

Prijava