Pisao sam o tome kada je tema bila aktuelna.
lažeš ili nisi bio na utakmicama u to vrijemeDiverzant je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 9:05 amApsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 1:52 amEDIT BY MOD: BEZ KOMENTARISANJA GRUPE!
YEBEMO TI MAJKU AMARE!
Naravno da sam bio, ko prije toga ko i posle toga. I na Grbaji i po selima po BiH. Nemoj ti o tome brigu voditi. Svjestan sam da je najveća greška bila tjerati gospodina misketa i kajem se zbog toga, ali su se razne struje tada vrtile i oko grupe i oko kluba. Helem, necu da se svađam ni sa kim halalite ako sam koga uvrijedioSanMan je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 5:15 pmlažeš ili nisi bio na utakmicama u to vrijemeDiverzant je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 9:05 amApsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 1:52 am
EDIT BY MOD: BEZ KOMENTARISANJA GRUPE!
YEBEMO TI MAJKU AMARE!
Da nije smiješno bilo bi žalosno ... razlog ne rađenja svog posla, ide na dodjelu nagrade
Ovo je bolesno i nikad u zivotu to ne bih skandiro. Amar i njegovi aferimi su jedno, majka i roditelji generalno, a pogotovo Ivica i Asima Osim nesto sasvim drugo. Budimo malo ponizni sto bi reko govornik i supljator trenutno nastanjen u BL.thierryhenry21 je napisao/la:Teško je neke stvari objasniti nekom ko nije upućen, a voli da pametuje. Niko ovdje nije protiv grupe nego protiv nekih postupaka hajmo reći pojedinaca ili ti ga 1% grupe koji su nas doveli do ovoga, tj. učestvovali su u ovome. Mislim da su se mnogi dozvali tobe, one parole su dokaz, ali dok se na stadionima ne bude čulo "yebemo ti majku amare" tek tad ćemo sa sigurnošću reći da je taj kancer upotpunosti odstranjen.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 3:47 pmBezobrazno je opravdavati sam čin paljenja hibridnog terena bakljama, rušenjem kluba, prijetnje koje su upucivane članovima Uprave i zaposlenicima kluba...eh to je bezobrazno, a nalaženje izgovora za šizofreno ispiranje mozga i ideologiju koja je zalivena šampanjcem, nikada kod normalnog navijača neće biti moguća.Diverzant je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 9:05 amApsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.
Pozdrav
neroazzuro je napisao/la: ↑sub mar 19, 2022 12:33 amŠta kae konobar, manje-više svi su bili za Senadov odlazak... 10000000 puta ponovljena laž možda postane i istina.
Pa zar nam nisu u Upravnim strukturama navijači kluba...znaju to oni, samo što naš trenutni prioritet nije ni stadion ni bezbjednost na njemu. Opstanak i ozdravljenje kluba je prioritet i o bilo čemu drugom u Upravi ne razmišljaju. Bar ja tako mislim, iako sam saglasan s tobom.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 19, 2022 12:20 pmMozemo li uputiti inicijativu prema klubu, da se na sjeveru grbavice na sjevero-zapadnom dijelu napravi KAVEZ za gostujuce navijace koji ce biti kapaciteta maksimalno 700 mjesta.
DOSTA JE VISE divljanja drugih navijackih skupina koje na nasoj GRBAVICI imaju NAJBOLJE i NAJKOMFORNIJE uslove za gledanje utakmice
Evo, za novac u visini ove sad kazne smo mogli napraviti kavez da nas više ne boli glava zbog divljaka.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 19, 2022 12:20 pmMozemo li uputiti inicijativu prema klubu, da se na sjeveru grbavice na sjevero-zapadnom dijelu napravi KAVEZ za gostujuce navijace koji ce biti kapaciteta maksimalno 700 mjesta.
DOSTA JE VISE divljanja drugih navijackih skupina koje na nasoj GRBAVICI imaju NAJBOLJE i NAJKOMFORNIJE uslove za gledanje utakmice