Ovaj fk zeljeznicar doo je davno registrovan, 2019.
Vidjet cemo sta ce biti aBd
Jel stariji ili mlađi durgo
Ako je tako, nadam se da će nas iz kluba obavijestiti o tome.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 7:30 pmZa licenciranje su svi kojima dugujemo potpisali reprograme, jedini kerovodja nije potpisao, nece ni 1 KM da oprosti.
Ukoliko ne dobijemo licencu iskljucivi krivac ce biti kerovodja.
Ovo je velika istina, nazalost. Sinoc je bio sastanak, Amar Kamatar Osim nece da otpise ni feninga duga. Zeli sav novac i ovaj gdje je na prinudnom radu u Trebinju. Ukoliko se nesto ne promjeni zbog njega iskljucivo necemo dobiti licencu.Sky1 je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 10:28 pmAko je tako, nadam se da će nas iz kluba obavijestiti o tome.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 7:30 pmZa licenciranje su svi kojima dugujemo potpisali reprograme, jedini kerovodja nije potpisao, nece ni 1 KM da oprosti.
Ukoliko ne dobijemo licencu iskljucivi krivac ce biti kerovodja.
Skoro godinu dana je prošlo od njegovog otkaza, nije bilo nikakvih problema. Nadao sam se da će ostati u takvom raspoloženju. Ako ništa, da se kroz neki reprogram isplati dug, kako ni pod kojim uslovima licenca za ligu ne bi došla u pitanje. Nadam se da ćemo uspjeti pronaći zajednički jezik sa Amarom.santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:21 pmSvako ko misli da ce Amar potpisati reprogram ili oprostiti dio duga je lud ili je prespavao zadnje 4 godine.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
brata mi on je jos samo tebi na ovom forumu jedna od legendi kluba, bio i je nele karajlic legenda grada pa kad ga je popišo, više nije. Tako i tvoj babo amar je još samo tebi legendaJoux je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 10:55 pmUkoliko su istinite ove informacije koje iznose kolege forumaši u vezi Amara, a nadam se da će iz kluba izaći u javnost ako jeste, zaista neočekivan potez sa njegove strane. On, kao jedna od najvećih legendi kluba, treba da bude svjestan situacije u kojoj se nalazimo i da svojim primjerom utiče i na druga lica koja imaju potraživanja prema našem klubu da budu fleksibilniji po pitanju dogovora. Ako radi suprotno od toga, to je veliko razočarenje po mom mišljenju.
On nikada nije dao otkaz i dalje je na platnom spisku. Do juna. Onaj koji nas je doveo/vratio na prosjacki stap za mene nije legenda.Joux je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:33 pmSkoro godinu dana je prošlo od njegovog otkaza, nije bilo nikakvih problema. Nadao sam se da će ostati u takvom raspoloženju. Ako ništa, da se kroz neki reprogram isplati dug, kako ni pod kojim uslovima licenca za ligu ne bi došla u pitanje. Nadam se da ćemo uspjeti pronaći zajednički jezik sa Amarom.santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:21 pmSvako ko misli da ce Amar potpisati reprogram ili oprostiti dio duga je lud ili je prespavao zadnje 4 godine.
pa pogledaj mu sve postove, ili su hvalospjevi o kerovođi ili nešto kukastorm_raider je napisao/la: ↑pet mar 11, 2022 12:05 amOn nikada nije dao otkaz i dalje je na platnom spisku. Do juna. Onaj koji nas je doveo/vratio na prosjacki stap za mene nije legenda.Joux je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:33 pmSkoro godinu dana je prošlo od njegovog otkaza, nije bilo nikakvih problema. Nadao sam se da će ostati u takvom raspoloženju. Ako ništa, da se kroz neki reprogram isplati dug, kako ni pod kojim uslovima licenca za ligu ne bi došla u pitanje. Nadam se da ćemo uspjeti pronaći zajednički jezik sa Amarom.santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:21 pmSvako ko misli da ce Amar potpisati reprogram ili oprostiti dio duga je lud ili je prespavao zadnje 4 godine.
Želio sam reći da je dobio otkaz, mada je i to diskutabilno, jer niko iz kluba za ovih skoro godinu dana nije izašao konkretno s informacijama o statusu Amara Osima. Veliki pozdrav za Vas, hvala Vam na svemu što radite i što ste uradili za našeg Želju.storm_raider je napisao/la: ↑pet mar 11, 2022 12:05 amOn nikada nije dao otkaz i dalje je na platnom spisku. Do juna. Onaj koji nas je doveo/vratio na prosjacki stap za mene nije legenda.Joux je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:33 pmSkoro godinu dana je prošlo od njegovog otkaza, nije bilo nikakvih problema. Nadao sam se da će ostati u takvom raspoloženju. Ako ništa, da se kroz neki reprogram isplati dug, kako ni pod kojim uslovima licenca za ligu ne bi došla u pitanje. Nadam se da ćemo uspjeti pronaći zajednički jezik sa Amarom.santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 11:21 pmSvako ko misli da ce Amar potpisati reprogram ili oprostiti dio duga je lud ili je prespavao zadnje 4 godine.
Ja se samo nadam da ce ova trakavica vec jednom zavrsiti, da ce se sve staviti na papir, pa ko god da je sta god negativno uradio za Zelju, a i pozitivno da bude objelodanjeno napokon zvanicno iz kluba. I da cemo nastaviti zivjeti bez gledanja preko ramena i sta je bilo jucer. To kada se desi, znacu da smo se rijesili repova i da smo na pravom putu. Do tada, a pogotovo dok nema zvanicnih informacija, mnogo toga je tema spekulacija.
Neočekivan potez sa njegove strane?Joux je napisao/la: ↑čet mar 10, 2022 10:55 pmUkoliko su istinite ove informacije koje iznose kolege forumaši u vezi Amara, a nadam se da će iz kluba izaći u javnost ako jeste, zaista neočekivan potez sa njegove strane. On, kao jedna od najvećih legendi kluba, treba da bude svjestan situacije u kojoj se nalazimo i da svojim primjerom utiče i na druga lica koja imaju potraživanja prema našem klubu da budu fleksibilniji po pitanju dogovora. Ako radi suprotno od toga, to je veliko razočarenje po mom mišljenju.
Svaka čast na postu, potpis od riječi do riječi.storm_raider je napisao/la: ↑pet mar 11, 2022 1:02 amJa se samo nadam da ce ova trakavica vec jednom zavrsiti, da ce se sve staviti na papir, pa ko god da je sta god negativno uradio za Zelju, a i pozitivno da bude objelodanjeno napokon zvanicno iz kluba. I da cemo nastaviti zivjeti bez gledanja preko ramena i sta je bilo jucer. To kada se desi, znacu da smo se rijesili repova i da smo na pravom putu. Do tada, a pogotovo dok nema zvanicnih informacija, mnogo toga je tema spekulacija.
Da nam Zeljo bude dobro.