Hvala brate.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 9:10 pmSretan rodjendan, sve najbolje.blueboy je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 8:58 pmHajdarević doktorska disertacija, najbolja utakmica u karijeri.
Cocalić skoro perfekcija, jedini propust je kad nije izašao na vrijeme na ofsajd kod njihove prve šanse Varešanovića.
Hodžić...momak nije napadač po vokaciji, a nismo pismenijeg sidraša imali 10 godina. Igrao se sa njihovim stoperima kao s malom djecom.
Bravo momci i hvala vam, danas mi je rođendan, nikad dosad mi nije bio bolji!
Durgo je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 10:17 pmHajdar igrac utakmice.
Armin top napadac.
Zeko doktor.
PODERALI SMO IH.
EH SADA BIH ZELIO POZDRAVITI NASEG VODJU SA SJEVERA, KOJI JE PRIJE POLUVREMENA OKRENUO PITARSKU FALSIFIKATORAKU PJESMU U:
STA SE ONO TAMO CUJE
KO TO TAMO PJESMU PJEVA
TO NAM MAJKO K**** PUSE
NAVIJACI SARAJEVA
POSLIJE TOGA SU SE UGASILI.
Menstrualni se jednostavno sami tako ponude da im ga šuknešcipiripi je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 11:03 pmDurgo je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 10:17 pmHajdar igrac utakmice.
Armin top napadac.
Zeko doktor.
PODERALI SMO IH.
EH SADA BIH ZELIO POZDRAVITI NASEG VODJU SA SJEVERA, KOJI JE PRIJE POLUVREMENA OKRENUO PITARSKU FALSIFIKATORAKU PJESMU U:
STA SE ONO TAMO CUJE
KO TO TAMO PJESMU PJEVA
TO NAM MAJKO K**** PUSE
NAVIJACI SARAJEVA
Hahahahah al bas Agic ih je ugasio, kako smo na poluvremenu poceli pjevat ovu pjesmu, pitari su se usutili, niti jednom je vise nisu zapjevali.
Svaka cast momcima, iako sam se smrzo vrijedilo je.
Volim te Zeljo
Brat ludicipiripi je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 11:03 pmDurgo je napisao/la: ↑sub mar 05, 2022 10:17 pmHajdar igrac utakmice.
Armin top napadac.
Zeko doktor.
PODERALI SMO IH.
STA SE ONO TAMO CUJE
KO TO TAMO PJESMU PJEVA
TO NAM MAJKO K**** PUSE
NAVIJACI SARAJEVA
Hahahahah al bas Agic ih je ugasio, kako smo na poluvremenu poceli pjevat ovu pjesmu, pitari su se usutili, niti jednom je vise nisu zapjevali.
Svaka cast momcima, iako sam se smrzo vrijedilo je.
Volim te Zeljo