Fino je pričao.
Idemo uzettt
Onog trenutka kad smo skupili 10 hiljada clanova, mi smo se ugasili, hajp, euforija, dobra atmosfera, sve.. Balon dobre energije je samo pukao. Bila je varijanta da nekim cudom pobjedimo u Mostaru i da krene novi hajp, danas bi vec bila panika hoce li sutra biti karata za derbi. Ovako, ostaje nada da sutra napravimo sto nismo u Mostaru i malo razdrmamo sve.
Jeste bez virtualnih. Bit ce sutra opet 7-8k raje na stadionu
Nadam se. ABd, samo da se ne obrukamo. Nadam se da je ovo 7-8k bez pitara.
Sky1 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 11:43 pmSve je meni jasno ali očekivati da pobjedimo Veleža u Mostaru, pa da se nastavi euforija, e to mi nikad nije jasno. Mi spašavamo klub od gašenja, kakav teren i rezultat, da li smo mi normalni uopšte šta pišemo. Sutra nek' bude kako hoće, ništa ne očekujem ali me brine šta poslije, i da, nek' nam je na sramotu, ako nas sutra ne bude 7, 8 milja najmanje, a da je sreće tražila bi se i karta više nema veze što je 20KM, ovo je možda posljednji Željin vječiti derbi i posljedna sezona u PL.
Sky1 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 11:44 pmSky1 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 11:43 pmSve je meni jasno ali očekivati da pobjedimo Veleža u Mostaru, pa da se nastavi euforija, e to mi nikad nije jasno. Mi spašavamo klub od gašenja, kakav teren i rezultat, da li smo mi normalni uopšte šta pišemo. Sutra nek' bude kako hoće, ništa ne očekujem ali me brine šta poslije, i da, nek' nam je na sramotu, ako nas sutra ne bude 7, 8 milja najmanje, a da je sreće tražila bi se i karta više nema veze što je 20KM, ovo je možda posljednji Željin vječiti derbi i posljedna sezona u PL i posljednja šansa nama da ga spasimo, ljudi moramo biti svjesni situacije sad se pitanja ne postavljaju.
Druže, mislim da je previše od navijača sve ovo očekivati. Htjeli mi ili ne htjeli, rezultat je uvijek bio pokretač i najlakši način za hajp. Mi to nemamo godinama. Ali i pored silnih šamara opet smo mislim i iznad očekivanja izgurali mnoge akcije, pomogli klubu. Stvarno mislim da je premašilo sva očekivanja. Ali treba na kraju biti i realan i reći da je dosta. Ne mogu navijači biti jedini način da se klub izvadi i finansira. Pogotovo ne navijači u Bosni gdje je fudbal marginalna stvar.Sky1 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 11:43 pmSve je meni jasno ali očekivati da pobjedimo Veleža u Mostaru, pa da se nastavi euforija, e to mi nikad nije jasno. Mi spašavamo klub od gašenja, kakav teren i rezultat, da li smo mi normalni uopšte šta pišemo. Sutra nek' bude kako hoće, ništa ne očekujem ali me brine šta poslije, i da nek' nam je na sramotu, ako nas sutra ne bude 7, 8 milja najmanje, a da je sreće tražila bi se i karta više nema veze što je 20KM, ovo je možda posljednji Željin vječiti derbi i posljedna sezona u PL.
Virtuelnih otprilike 1565 koliko me pamćenje služi.