čuj blažević na krilo, ti baš hoćeš da nas sahraniš
čuj blažević na krilo, ti baš hoćeš da nas sahraniš
realno dobro zvuči to što kažeš, samo kako bi se galić i malić snašli tu ko wing backovi. mislim da za malića to ne bi bilo loše jer je dosta gori u odbrani nego u napadu. štilić ne može 90 minuta igrat ni u ludilu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 7:37 pmVrlo interesantno ce biti vidjeti sa kojom formacijom ce izaci Edis jer fale tri igraca koja mogu igrati krilo. Bukvalno ti na krilima ostaje Resic, Mujic i Sehic. Zadnja dvojica debitoali u ligi pet minuta protiv Veleza. Uvijek sam bio za jos jednu formaciju. 352 ili 3511 bi sad valjala. Stoperi Aco, Coca i Drina, Galic i Malic malo naprijed. U sredini trkaci Mekic, Hajdar i Beca i gore Stila i Vucenovic ili Hodzic
citas mi misli sa tom formacijomponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 7:37 pmVrlo interesantno ce biti vidjeti sa kojom formacijom ce izaci Edis jer fale tri igraca koja mogu igrati krilo. Bukvalno ti na krilima ostaje Resic, Mujic i Sehic. Zadnja dvojica debitoali u ligi pet minuta protiv Veleza. Uvijek sam bio za jos jednu formaciju. 352 ili 3511 bi sad valjala. Stoperi Aco, Coca i Drina, Galic i Malic malo naprijed. U sredini trkaci Mekic, Hajdar i Beca i gore Stila i Vucenovic ili Hodzic
Budimo realni, po onom iz Mostara, Štila ne može ni 10 minuta igratiDiverzant je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 9:19 pmrealno dobro zvuči to što kažeš, samo kako bi se galić i malić snašli tu ko wing backovi. mislim da za malića to ne bi bilo loše jer je dosta gori u odbrani nego u napadu. štilić ne može 90 minuta igrat ni u ludilu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 7:37 pmVrlo interesantno ce biti vidjeti sa kojom formacijom ce izaci Edis jer fale tri igraca koja mogu igrati krilo. Bukvalno ti na krilima ostaje Resic, Mujic i Sehic. Zadnja dvojica debitoali u ligi pet minuta protiv Veleza. Uvijek sam bio za jos jednu formaciju. 352 ili 3511 bi sad valjala. Stoperi Aco, Coca i Drina, Galic i Malic malo naprijed. U sredini trkaci Mekic, Hajdar i Beca i gore Stila i Vucenovic ili Hodzic
Ee, trener nam je Sablja. De malo realnostiGrbavica je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 10:14 pmcitas mi misli sa tom formacijomponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 7:37 pmVrlo interesantno ce biti vidjeti sa kojom formacijom ce izaci Edis jer fale tri igraca koja mogu igrati krilo. Bukvalno ti na krilima ostaje Resic, Mujic i Sehic. Zadnja dvojica debitoali u ligi pet minuta protiv Veleza. Uvijek sam bio za jos jednu formaciju. 352 ili 3511 bi sad valjala. Stoperi Aco, Coca i Drina, Galic i Malic malo naprijed. U sredini trkaci Mekic, Hajdar i Beca i gore Stila i Vucenovic ili Hodzic![]()
Ne mogu ni Stila ni Bekric. Stavio bi ja malog Jaganjca npr ili ali znam da ovaj nece pa bi bolio vise vidjeti Stilu ako nista jer ima bolji osjwcaj za gol i asist. Ja mislim da bi se Malic snasao odlicno a i Galic je poprilicno pokretan a i zna i naprijed igrati i yo pametno igratithierryhenry21 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 12:58 amBudimo realni, po onom iz Mostara, Štila ne može ni 10 minuta igratiDiverzant je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 9:19 pmrealno dobro zvuči to što kažeš, samo kako bi se galić i malić snašli tu ko wing backovi. mislim da za malića to ne bi bilo loše jer je dosta gori u odbrani nego u napadu. štilić ne može 90 minuta igrat ni u ludilu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 7:37 pmVrlo interesantno ce biti vidjeti sa kojom formacijom ce izaci Edis jer fale tri igraca koja mogu igrati krilo. Bukvalno ti na krilima ostaje Resic, Mujic i Sehic. Zadnja dvojica debitoali u ligi pet minuta protiv Veleza. Uvijek sam bio za jos jednu formaciju. 352 ili 3511 bi sad valjala. Stoperi Aco, Coca i Drina, Galic i Malic malo naprijed. U sredini trkaci Mekic, Hajdar i Beca i gore Stila i Vucenovic ili Hodzic
..djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 12:38 pmOvaj nas je lud 100%, sa sastavom za derbi... Ako se nesto ne promijeni, al tesko
Eric Cantona je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 1:47 pm...Nakon manje od mjesec razišli se bugarski klub i Ivan Lendrić.
Kažu treba nam napadač![]()
Nema izjave, kaže raja mu se smije, jbg.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 2:29 pmKad će naš govornik izjavu dati. Jedva čekam.
Bice nam zao kad ode bez prilike al hajde nije da se nije desavaloponosannavas je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 12:57 pmNe mogu ni Stila ni Bekric. Stavio bi ja malog Jaganjca npr ili ali znam da ovaj nece pa bi bolio vise vidjeti Stilu ako nista jer ima bolji osjwcaj za gol i asist. Ja mislim da bi se Malic snasao odlicno a i Galic je poprilicno pokretan a i zna i naprijed igrati i yo pametno igratithierryhenry21 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 12:58 amBudimo realni, po onom iz Mostara, Štila ne može ni 10 minuta igrati
I meni je to zasmetalo, mada nije on rasizma ni svjestan. Njemu treba objasniti da na pitanje odgovara sa dvije proste recenice,bez puno polemike u širinu.
Stvarno glupljeg čovjeka a i trenera nažalost dugo nismo imali.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet mar 04, 2022 5:37 pmI meni je to zasmetalo, mada nije on rasizma ni svjestan. Njemu treba objasniti da na pitanje odgovara sa dvije proste recenice,bez puno polemike u širinu.
Sutra je na rasporedu utakmica 21. kola m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Željezničaru na Grbavici.