Ima li kakav admin ovdje da banuje ove osimove kerove, samo negativu donose.
@Joux dovedi morza kući nek ti brojno stanje popravlja klosaru jedan
Brkato govno nije kupilo tu duksericu, nego ju je hladno ukralo, ovako je jedino ispravno napisati.
Greška je bilo staviti najavu na antenu, ipak smo mi turbo folk nacija, trebalo je kalman i neku slicnu stanicu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 4:02 pmDoduše čuo sam na anteni nebrojeno puta najavu, došlo je na Viber svim članovima... To je što znam, malo ali jebiga
Zar treba nešto posebno uraditi? Željo se voli bezuslovno, ako nekome nije dovoljno što su ljudi izdali onako saopštenje, fino, transparentno nam objasnili u kakvom teškom stanju je klub i što je još bitnije imaju časne namjere da se klub spasi. Meni kao zrelom navijaču ne treba ništa više. Ja lično sam muntao neke prijatelje da se učlane, da kupe karte ove virtuelne, neki jesu, a vecina nije, a u mnogo boljj finsnsijskoj situaciji su nego ja, a kunu se kao veliko Željovci, eh od sada u mom društvu o Želji sa njima se neće pričati.
Usporedba je bila sa kk bosna .....Joux je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 1:54 pmNe sumnjam da si veliki Željovac, ali meni ova tvoja posljednja rečenica liči na onu čuvenu “hrpa od betona”. Digne se uprava, navijači, sponzori i napravimo “čudo” po riječima Ivice Osima, a onda dođe neko i kaže “hrpa betona”. Tako i sada, klub saopštio stanje, kroz 10 dana skupimo skoro četvrtinu miliona maraka i neko kaže “suludo je govoriti o armiji navijača”...Dzezvar je napisao/la: ↑čet mar 03, 2022 12:58 pmMoram se sloziti sa tobom mi odista nismo KK Bosna......
Kk Bosna - Europski prvak,osvajac nekoliko titula u bivsoj drzavi,osvajac nekoliko kupova takodje u bivsoj drzavi......
Na to sve dodaj uspjehe u ovoj drzavi.
I da o armiji navijaca je suludo govoriti.
Vazda se Čerimagić mučio sa povredama, izgleda da smo dobili još jednog zeca
Po meni, očito svi zaboravljamo da klub teško egzistira, a za kvalitetnu marketing službu nije dovoljan jedan zaposleni koji obavlja sve na tom polju, nego školovan tim ljudi iz svijeta marketinga.