sri feb 09, 2022 5:07 pm
Cestitke svima koji su ucestvovali u ovoj akciji, a svoj skromni doprinos je dala i moja malenkost.Naravno, sada se ceka 2. akcija, pa da se ispuni i ta "duznost".
Medjutim, ono sto sad ja, kao navijac, ocekujem su 2 stvari:
1.Utvrdjivanje, imenovanje (mada i ptice na grani znaju ko su ti ljudi) i podnosenje krivicnih prijava protiv lica koja su klub dovela u ovo stanje;
2.Transparentan i progresivan rad ka nasem krajnjem cilju, a to je reorganizacija na osnovu izmijenjenog statuta i unosenje kapitala kako bi se klub mogao pravilno razvijati i konacno distancirao od mahale, neformalnih grupa i slicnih prevaranata.
Ove 2 stvari su mi pod moranje i ako nas i ovaj put izigraju ili bude prica "pojeo vuk magarca", sto se mene licno tice, mozda ce zvucati i pregrubo, mogu se i ugasiti, jer vise marke ne dam. Nisam iz principa ni isao na tekme niti davao ista klubu za ove zadnje 3 godine vladavine zna se koga, ali sam uvidio da se u ovom posljednjem vapaju nesto mora uciniti i to sam i uradio. Siguran sam da nisam jedini u ovakvom razmisljanju, a nakon ucesca i u 2.akciji, fino cu da sjednem i pratim ravoj situacije.Ona ce mi sama reci sta dalje ciniti. Dosta je vise bezrezervne ljubavi za k.urcev produkt.
Uzdravlje i sretno nam!!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!