Svi, svi, svi

Jarane neće se vratit, a kao drugo manite se te priče trenutno na forumu. Ako možemo pomoć, pomozite, a ako ne možemo, nećemo ni odmagat.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:09 amGospodin Misimovic ce se vratiti a tada ne bih bio u kozi kamataru i njegovim poltronima, konobarima, novinarima u pokusaju i ostalom svitom sto rasipa jeftin, a za njih kvalitetan sampanjac.
Uz postovanje, ali ja nisam "jaran". Hoce vratiti ce se samo nisam napisao u kojem svojstvu. Prica ima veze sa rascicavanjem stvari sa samim sobom, a ovaj forum je u tome dobro pomogao. Sto se tice moje pomoci, pokazi mi kako da postavim sliku, obnovio sam clansku sa sebe, djecu i unucad.AsharaK je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:20 amJarane neće se vratit, a kao drugo manite se te priče trenutno na forumu. Ako možemo pomoć, pomozite, a ako ne možemo, nećemo ni odmagat.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:09 amGospodin Misimovic ce se vratiti a tada ne bih bio u kozi kamataru i njegovim poltronima, konobarima, novinarima u pokusaju i ostalom svitom sto rasipa jeftin, a za njih kvalitetan sampanjac.
Nisam nii mislio da si bukvalno jaran, ja to od milja takoGlas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:32 amUz postovanje, ali ja nisam "jaran". Hoce vratiti ce se samo nisam napisao u kojem svojstvu. Prica ima veze sa rascicavanjem stvari sa samim sobom, a ovaj forum je u tome dobro pomogao. Sto se tice moje pomoci, pokazi mi kako da postavim sliku, obnovio sam clansku sa sebe, djecu i unucad.AsharaK je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:20 amJarane neće se vratit, a kao drugo manite se te priče trenutno na forumu. Ako možemo pomoć, pomozite, a ako ne možemo, nećemo ni odmagat.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:09 amGospodin Misimovic ce se vratiti a tada ne bih bio u kozi kamataru i njegovim poltronima, konobarima, novinarima u pokusaju i ostalom svitom sto rasipa jeftin, a za njih kvalitetan sampanjac.
ako se vrati dobro nam dosao u bilo kojem obliku: savjetnik, dionicar veci manji, uprava ,nadzor...Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 05, 2022 8:09 amGospodin Misimovic ce se vratiti a tada ne bih bio u kozi kamataru i njegovim poltronima, konobarima, novinarima u pokusaju i ostalom svitom sto rasipa jeftin, a za njih kvalitetan sampanjac.