Možda je bilo negdje halalite , jel'u ovaj broj ulazi i jučerašnji dan
Ulaze sve clanarine koje su obnovljene i novo izvadjenje od 1.1.2022
Prošla druga karticaAsharaK je napisao/la: ↑sub jan 29, 2022 10:41 amMoze brate radi sve uredno vjeruj mi, posalji im email na clanstvo@fkzeljeznicar.ba odgovorit ce ti odma, unaprijedili su i tu stvar ne ceka se dugo na odgovor.
Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 4:40 pmProšla druga karticaAsharaK je napisao/la: ↑sub jan 29, 2022 10:41 amMoze brate radi sve uredno vjeruj mi, posalji im email na clanstvo@fkzeljeznicar.ba odgovorit ce ti odma, unaprijedili su i tu stvar ne ceka se dugo na odgovor.![]()
![]()
Jedino mogu sam sebe banovatstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:02 pmNe bude li 3000 do ponoci, jedan AsharaK ce biti banovan.
Nemoj da testiram tu logiku.AsharaK je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:05 pmJedino mogu sam sebe banovatstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:02 pmNe bude li 3000 do ponoci, jedan AsharaK ce biti banovan.![]()
Probajstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:07 pmNemoj da testiram tu logiku.AsharaK je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:05 pmJedino mogu sam sebe banovatstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:02 pmNe bude li 3000 do ponoci, jedan AsharaK ce biti banovan.![]()
![]()
Bosanski lonac je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:17 pmVidjeli ste kako se gasim,
prizivajući kišu da okonča čin.
Zar da se kapi s neba plašim
kad zabili ste u mene potonji klin.
Odnekud vjetar krilima divljim
raspiri vatre ugasli žar
Sad gledajte kako opet plamtim,
proljeće je, a tek je februar.
Mi smo Zeljini,Zeljio je nas!cipiripi je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 5:25 pmDanas kada sam produzavao clansku bio sam jubilarni 1987 clan.
Ovom prilikom sam dobio sal koji se iza 18 sati moze preuzeti u Udruzenju.
Momcima iz Udruzenja se zaista zahvaljujem, ali ja ovaj sal zelim POKLONITI.
Ako moze neko od momaka sa ovog foruma od amonistracije neka preuzme sal i pokloni ga u ime FORUMA.
Ko bude isao neka mi se javi da mu dam licne podatke
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
Ide danas brojka preko 2500 jer je ludnica u Shop-u bila, mi smo zaista velika porodica