Bender - ? - Cocalić - Drina - Malić - Mekić - Beća - Subašić - Štilić - Stevanović - ?.
Desni bek i napadač nam trebaju
Prikljucice se ekipi u Antalijicvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 7:08 pmE čuj Stevanović, pa nije još ni u Sa stigao
Ako nije još, ne mora značiti da nećecvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 7:08 pmE čuj Stevanović, pa nije još ni u Sa stigao
Ima ga na slikama, tu je
Zbog godista, volio bih da igra on sa iskusnijim. A za Cocalica se nadam da ce pokazati da je klasa.
a ovi na probi sto su valja li ko od njih???djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 9:56 pmKosoric i Coca su najsigurniji, Blazevic je tu, nece nigdje.. Beca, Mekic, Stila, desno Gasal, lijevo koristi Cerimagica, bar trenutno na treninzima.
Bruka Bgm,Joldic ga ne gotovi nikakofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:41 pmNe znam Jel istina ovo da je Kocevic sklonjen u juniore, a da ce gurati neki drugi, nek ih je stid i sram
Cerimagic je na probi, dobro radi momak, vjerovatno ce ostat. Ovaj crnac je dobar pravo, ljevak, i igraci ga hvale, bas skolovan, kretnje.. A opet ko zna sta Mulalic ocekuje, zeli.. Livancic tanakzeka_tm87 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:33 pma ovi na probi sto su valja li ko od njih???djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 9:56 pmKosoric i Coca su najsigurniji, Blazevic je tu, nece nigdje.. Beca, Mekic, Stila, desno Gasal, lijevo koristi Cerimagica, bar trenutno na treninzima.
Sta je sa Zericem,Osmanovicem,Resicem?kako sam cuo i Osmanovic bi mogao ostatidjoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:51 pmCerimagic je na probi, dobro radi momak, vjerovatno ce ostat. Ovaj crnac je dobar pravo, ljevak, i igraci ga hvale, bas skolovan, kretnje.. A opet ko zna sta Mulalic ocekuje, zeli.. Livancic tanakzeka_tm87 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:33 pma ovi na probi sto su valja li ko od njih???djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 9:56 pmKosoric i Coca su najsigurniji, Blazevic je tu, nece nigdje.. Beca, Mekic, Stila, desno Gasal, lijevo koristi Cerimagica, bar trenutno na treninzima.
Eeeee cuj ti Omericeee on se kao nesto pita,Amar927 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:46 pmBruka Bgm,Joldic ga ne gotovi nikakofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:41 pmNe znam Jel istina ovo da je Kocevic sklonjen u juniore, a da ce gurati neki drugi, nek ih je stid i sram
Ostace svi koji ostanu.LogicnoAmar927 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 11:11 pmSta je sa Zericem,Osmanovicem,Resicem?kako sam cuo i Osmanovic bi mogao ostatidjoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 23, 2022 10:51 pmCerimagic je na probi, dobro radi momak, vjerovatno ce ostat. Ovaj crnac je dobar pravo, ljevak, i igraci ga hvale, bas skolovan, kretnje.. A opet ko zna sta Mulalic ocekuje, zeli.. Livancic tanak