Hebo stadion ba, hebo poslovanje i reprogram, daaaaaaj titulu! TIT ULA! Ništa naa drugo ne zanima!
Đe ste stručnjaci!
Jedino što me tješi je što su se, evo, haman i violine aktivirale što očito znači da se nešto i dešava.
Ne znam samo otkud taj optimizam za ekipu? Na osnovu cega bi mi to trebali biti bolji od svih osim Zrinjskog? Jeste li svjesni da sve ovo igraca sto je doslo i sto je na probi je tu jer ne moze nigdje drugo i vecina njih nije ozbiljno sutnula loptu zadnjih godinu-dvije. Pa njima trebaju dvoje pripreme minimalno i odigrana polusezona da dodju sebi, na neki normalan nivo (a kod njih vecine taj normalan nivo je ispod prosjeka nase lige). Sad je pitanje samo hocemo li uspjeti zavrsiti polusezonu a o nekakvim rezultatima ne treba nikako razmisljati.Stuart2 je napisao/la:Vazda smo se sprdali sa gurbetima kako nemaju svoj stadion.
Kako je krenulo necemo ga ni mi imati. Ne znam ko ce preuzeti upravljanje sad na skupstini ali bruka posla ih ceka.
Na pocetku prosle polusezone kad su prekinute prpreme u Konjicu sam bio uvjeren da cemo biti u zoni za ispadanje ali ispade relativno dobra polusezona. Kad sam cuo da ce Sablja preuzeti tim hladan znoj me oblio ali sad nakon stile ,coce, resica, malo mi je lakse. Imam nadu da uz Sabljinu energiju i kombinaciju mladih i iskusnih igraca uz jako kvalitetne pripreme nece biti lose. Ako se stvori dobra atmosfera u ekipi niko osim Zrinjskog ne bi trebao biti bolji od nas. Kako god mislim da nam fali strijelac opet.
Obren iz Veleža?
Uu to bi bilo top pajacanje na krilu
Mogao bi kuci umjesto zakaricaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 21, 2022 3:31 pmMa Obren je grohno poslije povrede. Baš se nije uspio vratiti u onu formu prije tog.
Mada ne znam, nekako mi nije definisan, ne znam šta bih rekao da mu je prednost, šta može uraditi. I tad kad je zabijao i kad ga je išlo, nekako nije tokom cijele tekme pravio dobre poteze, nego se ne vidi ali eto tad je zabijao pa je imao učinak.
Nama u ovoj situaciji bi sigurno valjao, mislim da može igrati i napadača.
Stranica Plava Mašina na facebooku objavilaNovi direktor FK Željezničar koji je na funkciju stupio 3. januara ove godine, Edison Pavlović, obavijestio je upravljačke strukture o nemogućnosti daljeg obavljanja svoje funkcije zbog zdravstvenih problema.
Ispali se lik nije posteno ni dosao. Ocito ni od Eldina nista, sve mi sluti na to. Cvijanovic u Borcu jbg, nismo interesantni nikom
Čovjek je napustio zbog zdravstvenih problema kao što je navedena stranica i objavila. Raspitajte se malo šta je uradio od posla za ovih 20 dana što je bio tu, pa tek onda možete komentarisati rad čovjeka. Kakve veze ima njegov odlazak sa invesitorom? Jasno je naglašeno zbog čega je napustio i nije se uhvatio noge kako ste vi odmah zaključili. Zakarić jučer napušta Borac a ovaj danas napušta Velež, zar je bilo i za očekivati da će preći kod nas?fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jan 21, 2022 5:28 pmIspali se lik nije posteno ni dosao. Ocito ni od Eldina nista, sve mi sluti na to. Cvijanovic u Borcu jbg, nismo interesantni nikom