eto i štile u dan dva i cocalica slaze se polako igracka krizaljka
resic je po meni za nijansu dvije bolji od mujezinovica uz to jos i mladji na stranu pitar i to prosla su ta vremena kada se gledalo jedino direkt od njanja da predje
Poznajem momka lično i znam da je bio najbolji igrač juniorske lige kad su oni osvojili i kad su imali jednu od najboljih generacija. Poslije je zaigrao i u prvom timu i došli su mu ljudi iz Kortrijka da potpiše predugovor i kad je Musemić čuo za to samo ga sklonio. Poslije se motao po Čeliku, Slobodi, koji i nisu neka sredina za njegov tip igrača. Smatram da je došao pameti i da bi mogao proigrati kod nas. To što je nekad bio pitar će mu biti samo motiv više. Mislim da mu je Zuban menadžer, zato je i završio kod nas.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 8:27 amOvog Sefkiju sam pratio u Novom Pazaru i bio je vise nego korektan, po meni je puno veci potencijal i korisniji od Mustafe npr, makar mu znas poziciju.
Kod pitara nikad nije sansu dobio a puno vece panjeve su pustali da igraju. Vidjecemo, od svih sto se spominju jedino mi je Eldar Hasanovic sumnjiv jer znam da nije zadnje tri godine odigrao 5 konkretnih utakmica a i njegove price van terena protiv uprave i rukovodilaca Zelje jedno vrijeme su jako ljigave bile...
vala bašfanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 17, 2022 8:40 pmJadni mi ako se u Hajdara uzdamo, drag je on i meni al daleko je on od ozbiljnog veznog, moze li neko nama neupućenim reci sta je sa Stilicem i Cocalicem? Jesu pruzene ruke? Jel poslao Dijaliba poruku na viber da stize? Sta kaze "decko" iz Amerike??? Eeeeeeee mahalo moja ljepsa od Pariza...
🤍
🤍
🤍
dobro si
🤍
🤍
🤍
Ako je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Opet se povrijedioponosannavas je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 3:02 pmAko je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Ne pratis loptu!Tu je lazni Dijaliba,trenira
Cilj je deseto mjesto.Postavio tako u glavi i pratim leotar posusje rudar.Cak im zelim i po bod protiv divova.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 3:02 pmAko je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Cuj pirgav.Da mu nije stara irkinja
Hoda