Jedan od njih je Hasanović, koji sutra potpisuje raskid sa Slobodom (Erić takođe, pa me ne bi čudilo da i on se nađe na spisku iako ima tešku povredu leđa)Fićo je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 5:55 pmBez ljutnje ali investitor još nije tu. Kao što je Edis rekao on nam nije garancija dok i definitivno/zvanično ne uđe u klub. A do tada moramo nekako tavoriti. Nije on džabe potezao priču o onim ugovorima i ciframa koje ostanu ako igrač ne ispuni očekivanja. Ne očekujte da ćemo preko noći dobiti mogućnosti da dovodimo igrače poput Mire, Graovca, Zakarića i ostalih. Oni imaju za cilj da zaokruže svoje karijere tamo gdje je sve počelo i ne samo oni već još neki igrači koji su se ponudili i uzeti su u razmatranje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 5:43 pmMalo me Edis zbunjuje sa pricom. Po njegovoj prici investitor je gotovo pa zavrsnes sto znaci da ce biti para, a u drugoj prici spominje kako Stila, Coca, Buba hoce da pomognu i igraju za manje para, i kao da bi se drugi malo mogli ugledati na to. To me iskreno buni sta tacno hoce da kaze
Nek' nam je Bog na pomoći, taj je gori od Zeca sa povredama...