Krenulo nas

kao sto sam i pretpostavljao. Od Diglisica nista pa sad ovo objavljujuMirek11 je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 12:57 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... tvo/47032/
Krenulo nas![]()
Nismo bas u situaciju da se "igramo", to bi po meni bilo neozbiljno.
Kakve to veze ima? Samo je stiglo pismo, nisu započeti pregovori, što jasno ukazuje da to ne utiče na pregovore sa Eldinom.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 1:49 pmJa se brinem da od Amerikanca nema ništa čim su oni počeli nova pisma objavljivat...
Ovo su oni Hrvati sto je s1 pisao.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 1:25 pmkao sto sam i pretpostavljao. Od Diglisica nista pa sad ovo objavljujuMirek11 je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 12:57 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... tvo/47032/
Krenulo nas![]()
Nismo nikad ni bili ali ih to nije sprečavalo da se "igraju". Klasična šibicarska igranka koja prolazi još samo u selendramaMirek11 je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 1:32 pmNismo bas u situaciju da se "igramo", to bi po meni bilo neozbiljno.
Treba korektno i transparentno obaviti pregovore i do kraja sa Eldinom, ako se dogovris odlicno a ako ne, Boze moj ides dalje.
On se prvi javio konkretno i ako su obje strane zadovoljne, mozes racunati na neke stvari dugorocno, zavrsi posao a sto se drugi javljaju sada, upitno je.
KoNforno.gavran je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 7:03 pmSad MOREMO izginutNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 4:54 pmJe.bo majku, kod nas ako u 5 mandata nisi bio u Zelji, nisi nista ni radio.
Haj malo okolo, pa u Zelju, pa malo vani, pa opet u Zelju.I nije to nikakav problem da ovi povratnici donesu nekakav iskorak, al ku.rko. Sve isto bude , ako ne i gore.
Muka mi je od ovih povratnika, legendi, spasioca i sl.
Samo reset i naravno, NE PODRZAVAM ovo imenovanje. Imao je on svoju sansu, a znamo (valjda znamo!?) na sta je to licilo. Sad da ocekujemo nesto bolje u jos losijoj situaciji? Ne ide.Ne da zdrav razum.
Pa ako bi dosao sa klasicnim "balkanac stavom" tipa vratio sam se kuci, sad mogu piti, jesti, izlaziti kad hocu, jer vise niko nije iznad mene, a malo i "igrati lopte", vjeruj da bi tako i bilo.salle86 je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 7:48 pmfakatNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 4:54 pmJe.bo majku, kod nas ako u 5 mandata nisi bio u Zelji, nisi nista ni radio.
Haj malo okolo, pa u Zelju, pa malo vani, pa opet u Zelju.I nije to nikakav problem da ovi povratnici donesu nekakav iskorak, al ku.rko. Sve isto bude , ako ne i gore.
Muka mi je od ovih povratnika, legendi, spasioca i sl.
Samo reset i naravno, NE PODRZAVAM ovo imenovanje. Imao je on svoju sansu, a znamo (valjda znamo!?) na sta je to licilo. Sad da ocekujemo nesto bolje u jos losijoj situaciji? Ne ide.Ne da zdrav razum.
ja kontam kad bi se i džeko vratio da odigra pola godine do godinu, imao bi gori skor nego nedo turković![]()
Ih, još ljetosBosanac1993 je napisao/la: ↑pet jan 07, 2022 6:50 pmMaja Hrkalović vratila se u administraciju kluba.
Dobrodosla nazad Majo!