Ma ja mi s Bazdarevica i Zillia dodosmo do mulalica.neka te gavro za sad dok nebude gotovo haha.
Ja ti kazem, imas pravo na svoje misljenje i dobrodosao na forum, samo sto je striktno zabranjeno prozivanje rada administracije i neka to bude prva i zadnja opomena. Sretna Nova godina.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Nije fer da me prozivate.. i nije fer da kacite njegove slike i ismijavate mu zanimanje, ali eto valjda ste vi pametni.
gdje tu demokratija sunce vam bezobraznoAsharaK je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 2:28 pmJa ti kazem, imas pravo na svoje misljenje i dobrodosao na forum, samo sto je striktno zabranjeno prozivanje rada administracije i neka to bude prva i zadnja opomena. Sretna Nova godina.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Nije fer da me prozivate.. i nije fer da kacite njegove slike i ismijavate mu zanimanje, ali eto valjda ste vi pametni.![]()
Pravila su tu da se postujuMajkel je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 3:12 pmgdje tu demokratija sunce vam bezobraznoAsharaK je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 2:28 pmJa ti kazem, imas pravo na svoje misljenje i dobrodosao na forum, samo sto je striktno zabranjeno prozivanje rada administracije i neka to bude prva i zadnja opomena. Sretna Nova godina.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Nije fer da me prozivate.. i nije fer da kacite njegove slike i ismijavate mu zanimanje, ali eto valjda ste vi pametni.![]()
![]()
Pa radio je to i on i to sa puno vecim posljedicama po neke od nas....Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Nije fer da me prozivate.. i nije fer da kacite njegove slike i ismijavate mu zanimanje, ali eto valjda ste vi pametni.
Ja sam cuo da je Pavlovic novi trener
Ne trebas sebi dozvoliti da odes na njegov nivo.Dzezvar je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 4:10 pmPa radio je to i on i to sa puno vecim posljedicama po neke od nas....Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Treba treba jer ljudima su ovdje na porodice udarali zbog njegovog pisanja i tipovanja ljudi.Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 5:43 pmNe trebas sebi dozvoliti da odes na njegov nivo.Dzezvar je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 4:10 pmPa radio je to i on i to sa puno vecim posljedicama po neke od nas....Manipulator je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 1:57 pmAli Boga mi nemam nista sa tim ljudima. To zna i administracija foruma jer mogu provjeriti to sve.
Iznenadjujete me kolega.
E svašta, pa može li neko da se zadrži duže od godinu-dvije, a da nije moržinaFićo je napisao/la:Naletih sada na spisak trenera od 2000 godine pa do danas. Zanimljiv spisak![]()
Dino Đurbuzović (2000-2001)
Amar Osim (2001-2003)
Milomir Odović (2003-2004)
Jiri Plišek (2004)
Ismet Štilić (2004)
Ivo Ištuk (2005)
Ratko Ninković (2005)
Almir Memić (2006)
Nenad Starovlah (2006)
Dželaludin Muharemović (2006-2007)
Enver Hadžiabdić (2007-2008)
Simo Krunić (2008)
Demir Hotić (2009)
Amar Osim (2009-2013)
Dino Đurbuzović (2013-2014)
Admir Adžem (2014)
Almir Memić (2014-2015)
Milomir Odović (2015)
Vlado Čapljić (2015)
Edis Mulalić (2015-2016)
Miloš Kostić (2016)
Slavko Petrović (2016-2017)
Admir Adžem (2017-2018)
Slobodan Krčmarević (2018)
Milomir Odović (2018)
Amar Osim (2018-2021)
Blaž Slišković (2021)
Tomislav Ivković (2021)
ako je Milan trener pardon ne znadoh za taj podatak.ma nama je najbolje sacekati da se zdogovorimo s eldinom i onda ostalo.
Ma ne misli na njega, ti isto kao da ne čitaš gavranove postove
Cilj je deseto mjesto u ovoj sezoniFićo je napisao/la: ↑ned jan 02, 2022 11:10 pmMa ne misli na njega, ti isto kao da ne čitaš gavranove postove![]()
Prvo i osnovno nemaš dovoljno vremena čekati eventualni dogovor pogotovo jer se skupština planira krajem ovog ili početkom narednog mjeseca. Treba dovesti trenera i kompletirati stručni štab, dovesti dosta novih igrača jer je sasvim izvijesno da ćemo ostati bez nekih igrača i uz to organizovati prijateljske utakmice i uigravati ekipu. Ne smijem ni zamisliti da se nešto desi sa investitorom i propadne dogovor (pu pu) šta onda niti imaš trenera, niti ekipu niti uslove za nastavak takmičenja. A ako investitor dođe i poželi postaviti nekog svog na mjesto šsš sigurno neće biti problema sa Mulalićem (ako bude izabran a sasvim je izvijesno da hoće) da se skloni sa te pozicije.
A i ako dođe investitior i šta god da se desi mislim da je ova trenutna pozicija realnost barem do ljeta. A za dalje ko zna ...