Razmazat će šminkuIzlija je napisao/la:Ovako će Dulja izaći pred novinare poslje derbija
Ma buraz sa njim se pricalo suti se izgleda koce ga znati, ima on ponude isto iz poljske.20.000 a mi sigurno mu to nemozemo dati, sa jahom to bi bilo to, jedino ako kakav izleti igrac dobar mozda ce ga uzeti, ko mi nevjeruje ev @tm8782 neka vam potvrdi jesam lago za stilu itdPlava Porodica je napisao/la:Mirso familijo javi se,pusti ove ublehe.
Familijoooooo
Mirso familijo, rece da je Memis nas.. Izgleda ni to nece biti.. Postao si los insajder, Super je bio na aparatimaKazanova je napisao/la:Ma buraz sa njim se pricalo suti se izgleda koce ga znati, ima on ponude isto iz poljske.20.000 a mi sigurno mu to nemozemo dati, sa jahom to bi bilo to, jedino ako kakav izleti igrac dobar mozda ce ga uzeti, ko mi nevjeruje ev @tm8782 neka vam potvrdi jesam lago za stilu itdPlava Porodica je napisao/la:Mirso familijo javi se,pusti ove ublehe.
Familijoooooo
Da jaha nije doso sigurno bi bio nas, memisu prestavlja prob krstajic , trazi vise , kaze da je igrac za van BIHLeon_Professional je napisao/la:Mirso familijo, rece da je Memis nas.. Izgleda ni to nece biti.. Postao si los insajder, Super je bio na aparatimaKazanova je napisao/la:Ma buraz sa njim se pricalo suti se izgleda koce ga znati, ima on ponude isto iz poljske.20.000 a mi sigurno mu to nemozemo dati, sa jahom to bi bilo to, jedino ako kakav izleti igrac dobar mozda ce ga uzeti, ko mi nevjeruje ev @tm8782 neka vam potvrdi jesam lago za stilu itdPlava Porodica je napisao/la:Mirso familijo javi se,pusti ove ublehe.
Familijoooooo
Bit će 23.baxuz87 je napisao/la:Imal na stadionu Pokemona, da ih ganjamo na poluvremenu?
JA prespavao, vidim izgubili su.. Kakvi su komentariLARS1921 je napisao/la:prati li neko naše naredne protivnike u ligi?
Odbrana im katastrofa, još im se povrijedi Kovačević.Leon_Professional je napisao/la:JA prespavao, vidim izgubili su.. Kakvi su komentariLARS1921 je napisao/la:prati li neko naše naredne protivnike u ligi?
ChWilla je napisao/la:krasnodar nekidan izgubio od cibalije 4-1.
za koju je, spremite se sad, svih 90 minuta odigrao edi baša