Ma ovo su ti izgleda Eldinove kamiondžije, da ubiju dosadu i vide gdje im ode regresstorm_raider je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 12:00 amDugo vise gostiju nije bilo. Registrujte se, ne ujedamo.![]()
Ma ovo su ti izgleda Eldinove kamiondžije, da ubiju dosadu i vide gdje im ode regresstorm_raider je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 12:00 amDugo vise gostiju nije bilo. Registrujte se, ne ujedamo.![]()
Ja sam mozda najveci kriticar oml pogona, ali pretjerujes malo. Derivsi jw super ali bas jedini nije. Mozda je i najbolji ali ima jos dobrih. Evo ja mislim da Jahic dobro radi na ovom nivou a to su jos djecica. Mislim da je Sehovic dobar. Kad je vodio kadete odlicno je to radio isto tako. Bogicevic je tek krenuo i ti odmah kazws uzas. Kako znas. To sto ga ne volimo ko igraca ne znaci da nece biti dobar trener. Joldicu je vakat da promijeni grupu djece. Mozda B juniore ili sl. Zerici nisu za Zelje. To definitivno. Mozda ko neki pomocni u nekoj B selekciji.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 8:21 pmJedini trener koji trenutno obavlja svoj posao kako treba u omladinskom pogonu je Admir Derviši. Ako ovako nastavi nizati uspjehe i nastavi nadograđivati svoju trenersku karijeru očekujem da će ga sposobni ljudi postepeno prebacivati iz selekcije u selekciju sve do prvog tima. Uostalom šta očekivati više kad je Šerbo bio direktor omladinskog pogona, a u omladinskom pogonu rade Žerići, Bogičević, Jahić samo fali Regoje pa da tim bude potpun.
Ko je sve prisutan u omladinskom pogonu od trenera? Derviši, Joldić, Bogičević, Jahić, Senad i Fadil Žerić? Velika je šteta što smo izgubili Adžema iz omladinskog pogona, definitivno najbolji trener koji zna i umije raditi sa mladim igračima, žao mi je i Čengića i on je pokazivao određeni potencijal, vidim da je trenutno trener juniorske ekipe MDK.
Kako nwce vrijditi. Investitor ne znaci vlasnik, mada bi ja napravio i vlasnicku strukturu ali da se oko imaovine opet pitaju Zeljovci. Mi ne znamo jos kakav ce statut ili kakav ce sistwm biti napravljen za ulagace. Nismo jos dobili papir. Nemojte unaprijed praviti neke panike. Mozda ce se naoraviti na nacin da i ti mozes uloziti milju ili da mi navijaci ulazwmo itd itd. Cesto sam govorio kako mi stalno pisemo oko necega a ne znamo pozadinu. Oko ovoga sa SD stalni su se pravile frke a niko swm skupstinara nije znao detaljno. Nisu ni oni.Qooler je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 4:47 pmVezano za investitora, očito je Nazif lagao da ima više interesanata, kada je u saopštenju napisano da je jedan se javio. Moguće da su drugi samo tražili info, ali on to niie tako spominjao.
Došli smo u situaciju da više slogan "Mi smo Željini Željo je naš" više neće vrijediti. Žalosno je to, meni kao navijaču, koji je instiski vjerovao u to. Žao mi je to što investitor može biti jedan čovjek, a ne nas 1000 ili više vremenom, sa opcijom da svi to mogu, ali da daju dio novca.
Ima nazad vjeruj pravnici to migu oboriti jer je pola stvari uradjeno nelegalno, nevzano na ugivor sd - fk. Ali ima lu mase i muda dovoljno. Veliki igraci su u igri ne ovi po novinama oni su izvrsioci
Ma kakvi pravnici, sad je za to kasno. Da su tu bili pravnici ne bi se ovo desilo. Ovo jedino izaći i blokirati gradilište. Kada pogeldate iz zraka gdje ljudi hoće da ubace zgradu, to graniči sa ludošću. Zašto navijačka grupa šuti o ovome događaju?
Čuo sam razne priče oko trenera u omladinskom pogonu, od toga da je Joldić odmah poslije jedne utakmice zapalio cigaru pred djecom, da neki treneri uzimaju pare da igraju određeni igrači, da određeni treneri samo bace djeci loptu da se sami igraju bez ikakvog plana treninga i još nekih x stvari. Ima i pojedinaca koji rade dobro to je normalno ali nisam zadovoljan trenerskim kadrom, Recimo ja bih Čiču prebacio da radi sa u17 ekipom mjesto Žerića a u stručni štab doveo nekog drugog. Nisam rekao da ne razumiju svoj posao i da neće postati uspješni treneri ali ovako kad pogledaš imena i njihovo ponašanje za vrijeme igračke karijere ne zaslužuju biti tu bez obzira na sve trofeje, golove, titule. Haris Alihodžić je na funkciju postavljen 2017 godine a za mene ništa nije konkretno urađeno kako bi se unaprijedio sportski segment i trenerski kadar omladinskog pogona. Nadam se da će dolaskom investitora odraditi potpuna reorganizacija omladinskog pogona i trenerskog kadra u istom. Joldić, Šehović, Derviši trebaju da ostanu, ostali ne moraju. Radije bih volio vidjeti Vasilića umjesto Jahića i još neke mjesto Žerića i još nekih trenera. Potencijala ima (Beća, Drina, Mućaj, Bajrić, Kulovac, Jaganjac, Kočević, Mehičić, Grubešić, Križevac, Efendić) ali treba vremena da se istrpe, a mislim da je ovo vrijeme idealno za to da se par njih ubaci u prvi tim, pogotovo ako stigne investitor.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 12:42 pmJa sam mozda najveci kriticar oml pogona, ali pretjerujes malo. Derivsi jw super ali bas jedini nije. Mozda je i najbolji ali ima jos dobrih. Evo ja mislim da Jahic dobro radi na ovom nivou a to su jos djecica. Mislim da je Sehovic dobar. Kad je vodio kadete odlicno je to radio isto tako. Bogicevic je tek krenuo i ti odmah kazws uzas. Kako znas. To sto ga ne volimo ko igraca ne znaci da nece biti dobar trener. Joldicu je vakat da promijeni grupu djece. Mozda B juniore ili sl. Zerici nisu za Zelje. To definitivno. Mozda ko neki pomocni u nekoj B selekciji.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 8:21 pmJedini trener koji trenutno obavlja svoj posao kako treba u omladinskom pogonu je Admir Derviši. Ako ovako nastavi nizati uspjehe i nastavi nadograđivati svoju trenersku karijeru očekujem da će ga sposobni ljudi postepeno prebacivati iz selekcije u selekciju sve do prvog tima. Uostalom šta očekivati više kad je Šerbo bio direktor omladinskog pogona, a u omladinskom pogonu rade Žerići, Bogičević, Jahić samo fali Regoje pa da tim bude potpun.
Ko je sve prisutan u omladinskom pogonu od trenera? Derviši, Joldić, Bogičević, Jahić, Senad i Fadil Žerić? Velika je šteta što smo izgubili Adžema iz omladinskog pogona, definitivno najbolji trener koji zna i umije raditi sa mladim igračima, žao mi je i Čengića i on je pokazivao određeni potencijal, vidim da je trenutno trener juniorske ekipe MDK.
Pa Jug je doveo SELIMOVICA koji je to potpisao a Selimovic "doveo" Amara. Šta nije jasno sa Jugom, sve ovo su oni aminovali prije 4 godine bakljadama i ulijetanjem na teren ?Qooler je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 2:38 pmMa kakvi pravnici, sad je za to kasno. Da su tu bili pravnici ne bi se ovo desilo. Ovo jedino izaći i blokirati gradilište. Kada pogeldate iz zraka gdje ljudi hoće da ubace zgradu, to graniči sa ludošću. Zašto navijačka grupa šuti o ovome događaju?
Potpuno si u pravu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 2:43 pmPa Jug je doveo SELIMOVICA koji je to potpisao a Selimovic "doveo" Amara. Šta nije jasno sa Jugom, sve ovo su oni aminovali prije 4 godine bakljadama i ulijetanjem na teren ?
Joldic uopste nije pusac.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 2:40 pmČuo sam razne priče oko trenera u omladinskom pogonu, od toga da je Joldić odmah poslije jedne utakmice zapalio cigaru pred djecom, da neki treneri uzimaju pare da igraju određeni igrači, da određeni treneri samo bace djeci loptu da se sami igraju bez ikakvog plana treninga i još nekih x stvari. Ima i pojedinaca koji rade dobro to je normalno ali nisam zadovoljan trenerskim kadrom, Recimo ja bih Čiču prebacio da radi sa u17 ekipom mjesto Žerića a u stručni štab doveo nekog drugog. Nisam rekao da ne razumiju svoj posao i da neće postati uspješni treneri ali ovako kad pogledaš imena i njihovo ponašanje za vrijeme igračke karijere ne zaslužuju biti tu bez obzira na sve trofeje, golove, titule. Haris Alihodžić je na funkciju postavljen 2017 godine a za mene ništa nije konkretno urađeno kako bi se unaprijedio sportski segment i trenerski kadar omladinskog pogona. Nadam se da će dolaskom investitora odraditi potpuna reorganizacija omladinskog pogona i trenerskog kadra u istom. Joldić, Šehović, Derviši trebaju da ostanu, ostali ne moraju. Radije bih volio vidjeti Vasilića umjesto Jahića i još neke mjesto Žerića i još nekih trenera. Potencijala ima (Beća, Drina, Mućaj, Bajrić, Kulovac, Jaganjac, Kočević, Mehičić, Grubešić, Križevac, Efendić) ali treba vremena da se istrpe, a mislim da je ovo vrijeme idealno za to da se par njih ubaci u prvi tim, pogotovo ako stigne investitor.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 12:42 pmJa sam mozda najveci kriticar oml pogona, ali pretjerujes malo. Derivsi jw super ali bas jedini nije. Mozda je i najbolji ali ima jos dobrih. Evo ja mislim da Jahic dobro radi na ovom nivou a to su jos djecica. Mislim da je Sehovic dobar. Kad je vodio kadete odlicno je to radio isto tako. Bogicevic je tek krenuo i ti odmah kazws uzas. Kako znas. To sto ga ne volimo ko igraca ne znaci da nece biti dobar trener. Joldicu je vakat da promijeni grupu djece. Mozda B juniore ili sl. Zerici nisu za Zelje. To definitivno. Mozda ko neki pomocni u nekoj B selekciji.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 8:21 pmJedini trener koji trenutno obavlja svoj posao kako treba u omladinskom pogonu je Admir Derviši. Ako ovako nastavi nizati uspjehe i nastavi nadograđivati svoju trenersku karijeru očekujem da će ga sposobni ljudi postepeno prebacivati iz selekcije u selekciju sve do prvog tima. Uostalom šta očekivati više kad je Šerbo bio direktor omladinskog pogona, a u omladinskom pogonu rade Žerići, Bogičević, Jahić samo fali Regoje pa da tim bude potpun.
Moguće da sam ga zamijenio sa nekim drugim uglavnom znam da je bila takva situacija i da je bio neko od trenera iz omladinskog pogona. To je sramota, davati takav negativan primjer djeci, trener mora biti roditelj, brat, prijatelj, pedagog i autoritet sve to u jednom. Većinu vremena provode sa trenerom a samim tim usvajaju njegove navike, često rade što i on radi. Barem dok je sa njima tu ne treba raditi takve stvari što se tiče privatnog života kod kuće neka radi šta ga je volja.Dzezvar je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 3:24 pmJoldic uopste nije pusac.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 2:40 pmČuo sam razne priče oko trenera u omladinskom pogonu, od toga da je Joldić odmah poslije jedne utakmice zapalio cigaru pred djecom, da neki treneri uzimaju pare da igraju određeni igrači, da određeni treneri samo bace djeci loptu da se sami igraju bez ikakvog plana treninga i još nekih x stvari. Ima i pojedinaca koji rade dobro to je normalno ali nisam zadovoljan trenerskim kadrom, Recimo ja bih Čiču prebacio da radi sa u17 ekipom mjesto Žerića a u stručni štab doveo nekog drugog. Nisam rekao da ne razumiju svoj posao i da neće postati uspješni treneri ali ovako kad pogledaš imena i njihovo ponašanje za vrijeme igračke karijere ne zaslužuju biti tu bez obzira na sve trofeje, golove, titule. Haris Alihodžić je na funkciju postavljen 2017 godine a za mene ništa nije konkretno urađeno kako bi se unaprijedio sportski segment i trenerski kadar omladinskog pogona. Nadam se da će dolaskom investitora odraditi potpuna reorganizacija omladinskog pogona i trenerskog kadra u istom. Joldić, Šehović, Derviši trebaju da ostanu, ostali ne moraju. Radije bih volio vidjeti Vasilića umjesto Jahića i još neke mjesto Žerića i još nekih trenera. Potencijala ima (Beća, Drina, Mućaj, Bajrić, Kulovac, Jaganjac, Kočević, Mehičić, Grubešić, Križevac, Efendić) ali treba vremena da se istrpe, a mislim da je ovo vrijeme idealno za to da se par njih ubaci u prvi tim, pogotovo ako stigne investitor.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 12:42 pm
Ja sam mozda najveci kriticar oml pogona, ali pretjerujes malo. Derivsi jw super ali bas jedini nije. Mozda je i najbolji ali ima jos dobrih. Evo ja mislim da Jahic dobro radi na ovom nivou a to su jos djecica. Mislim da je Sehovic dobar. Kad je vodio kadete odlicno je to radio isto tako. Bogicevic je tek krenuo i ti odmah kazws uzas. Kako znas. To sto ga ne volimo ko igraca ne znaci da nece biti dobar trener. Joldicu je vakat da promijeni grupu djece. Mozda B juniore ili sl. Zerici nisu za Zelje. To definitivno. Mozda ko neki pomocni u nekoj B selekciji.
Nedavno sjedim u Euphoriji i dolaze 3 nasa juniora i normalno zapalise cigare.Ne bih o imenima da govorim ali to je porazavajuce za momke od 18 godina i stavlja ispred poroke ispred potencijala.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 4:26 pmMoguće da sam ga zamijenio sa nekim drugim uglavnom znam da je bila takva situacija i da je bio neko od trenera iz omladinskog pogona. To je sramota, davati takav negativan primjer djeci, trener mora biti roditelj, brat, prijatelj, pedagog i autoritet sve to u jednom. Većinu vremena provode sa trenerom a samim tim usvajaju njegove navike, često rade što i on radi. Barem dok je sa njima tu ne treba raditi takve stvari što se tiče privatnog života kod kuće neka radi šta ga je volja.Dzezvar je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 3:24 pmJoldic uopste nije pusac.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 17, 2021 2:40 pm
Čuo sam razne priče oko trenera u omladinskom pogonu, od toga da je Joldić odmah poslije jedne utakmice zapalio cigaru pred djecom, da neki treneri uzimaju pare da igraju određeni igrači, da određeni treneri samo bace djeci loptu da se sami igraju bez ikakvog plana treninga i još nekih x stvari. Ima i pojedinaca koji rade dobro to je normalno ali nisam zadovoljan trenerskim kadrom, Recimo ja bih Čiču prebacio da radi sa u17 ekipom mjesto Žerića a u stručni štab doveo nekog drugog. Nisam rekao da ne razumiju svoj posao i da neće postati uspješni treneri ali ovako kad pogledaš imena i njihovo ponašanje za vrijeme igračke karijere ne zaslužuju biti tu bez obzira na sve trofeje, golove, titule. Haris Alihodžić je na funkciju postavljen 2017 godine a za mene ništa nije konkretno urađeno kako bi se unaprijedio sportski segment i trenerski kadar omladinskog pogona. Nadam se da će dolaskom investitora odraditi potpuna reorganizacija omladinskog pogona i trenerskog kadra u istom. Joldić, Šehović, Derviši trebaju da ostanu, ostali ne moraju. Radije bih volio vidjeti Vasilića umjesto Jahića i još neke mjesto Žerića i još nekih trenera. Potencijala ima (Beća, Drina, Mućaj, Bajrić, Kulovac, Jaganjac, Kočević, Mehičić, Grubešić, Križevac, Efendić) ali treba vremena da se istrpe, a mislim da je ovo vrijeme idealno za to da se par njih ubaci u prvi tim, pogotovo ako stigne investitor.