Haha

Haha
Te svoje lazi nekome drugome prosipaj, i ti i taj olos na gg.ba.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 4:35 pmHoću da se napišem par stvari o ljudima koje sam ja odlučio okupiti prije par dana i koji su spremni pomoći našem Klubu. Međutim ova situacija sa investitorom je promijenila dosta toga jer nismo bili upoznati kao i velika većina vas. Trenutno smo stagnirali sve postupke i dogovore jer ćemo prije svega sačekati rezultat pregovora sa gospodinom Eldinom Digislićem. U slučaju nekog negativnog ishoda naš tim nastavlja daljnje aktivnosti povodom ulaska u Klub.
Želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili spremni i zainteresovani pomoći. Prije svega želim istaknuti gospodina Vedrana Vukotića koji je rekao da sačekamo krajnji rezultat pregovora između Kluba i investitora, zatim gospodin Nijaz Brković koji je rekao da stoji na raspolaganju 24h kada je Željo u pitanju, gospodin Jasmin Badžak koji je rekao da je puno zauzet oko prevazilaženja trenutne situacije na tržištu ali je kao i uvijek spreman pronaći volje i energije za Želju jer kako sam kaže situacija nije dobra i treba reagovati, gospodin Nasuf Drinjaković koji je rekao da zbog obaveza nije u mogućnosti da se aktivno uključi u rad kluba, da je ovaj poziv stigao prije nekoliko godina odgovor bi bio pozitivniji, ali je rekao da nam stoji na raspolaganju, vjerovatno bi se priključio kao član NO i na kraju gospodin Hadis Zubanović. U kontaktu sam sa još nekoliko persona i drago mi je da su se rado odazvali i da su i dalje spremni za djelovanje ako bude bilo potrebe.
Dalje želim da se zahvalim forumašima drugog foruma KANA, Brkooo Dejan1921 i Frane2020 koji su se stavili na raspolaganje, pronašli određene kontakte, ponudili kontakt iz skupštine, čak su bili spremni i da se sastanu sa tim ljudima pošto ja nisam u mogućnosti i na tome im zaista hvala. Želim se zahvaliti i forumašu Minjoreu jer je i on odlučio da pruži podršku i ostvari određene kontakte ako bude bilo potrebe.
Dok je ovakvih ljudi, navijača KLUB će sigurno živjeti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
I meni je isto proslo kroz glavu. Trebalo se gurati do samog kraja i onda objaviti da govnari ne mogu nista sabotirati. Ovako se daje vremena svakakvim parazitima da se konsoliduju i pripreme napade na klub u narednom periodu. Na hajr pa da uskoro gledamo nekog novog i boljeg Zelju. Ne sumnjam da ce se raja skupiti oko lijepe price kao sto se onda skupila oko Misketa pa smo imali rekordne brojeve novih clanova, sezonskih rasprodatih i sl.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Ma vjerovatno su pokušali dobiti neki hajp prije ovih tekmi.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Ljudi traze informacije, kritikuju i kad ima osnova i kad nema, morala se neka informacija ponudit da ne bi pritisak jos veci i bio i pocele neke price kako niko nista ne pokusava i ne radi.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Kažu da su dobili dopustenje od advokata gospodina iz Amerike da samo šturo objavestorm_raider je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 8:47 amSve to znam i oni su trenutno najbolje sto imamo, to je evidentno. Ne kritikujem, vise na glas razmisljam.
Jedva je klub spasio i dobar dio betonskog iza istoka da ne uzmu, tj. momci koji su tad bili u klubu su spasili. Razni pritisci su vrseni, dovodjeni neki likovi da prijete, slala se inspekcija za istok vise puta itd