Haha
sto je najgore nekako ide ta prica za prvi negativan rezultat... To je spika sto posto hahaHaha
sto je najgore nekako ide ta prica za prvi negativan rezultat... To je spika sto posto hahaTe svoje lazi nekome drugome prosipaj, i ti i taj olos na gg.ba.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 4:35 pmHoću da se napišem par stvari o ljudima koje sam ja odlučio okupiti prije par dana i koji su spremni pomoći našem Klubu. Međutim ova situacija sa investitorom je promijenila dosta toga jer nismo bili upoznati kao i velika većina vas. Trenutno smo stagnirali sve postupke i dogovore jer ćemo prije svega sačekati rezultat pregovora sa gospodinom Eldinom Digislićem. U slučaju nekog negativnog ishoda naš tim nastavlja daljnje aktivnosti povodom ulaska u Klub.
Želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili spremni i zainteresovani pomoći. Prije svega želim istaknuti gospodina Vedrana Vukotića koji je rekao da sačekamo krajnji rezultat pregovora između Kluba i investitora, zatim gospodin Nijaz Brković koji je rekao da stoji na raspolaganju 24h kada je Željo u pitanju, gospodin Jasmin Badžak koji je rekao da je puno zauzet oko prevazilaženja trenutne situacije na tržištu ali je kao i uvijek spreman pronaći volje i energije za Želju jer kako sam kaže situacija nije dobra i treba reagovati, gospodin Nasuf Drinjaković koji je rekao da zbog obaveza nije u mogućnosti da se aktivno uključi u rad kluba, da je ovaj poziv stigao prije nekoliko godina odgovor bi bio pozitivniji, ali je rekao da nam stoji na raspolaganju, vjerovatno bi se priključio kao član NO i na kraju gospodin Hadis Zubanović. U kontaktu sam sa još nekoliko persona i drago mi je da su se rado odazvali i da su i dalje spremni za djelovanje ako bude bilo potrebe.
Dalje želim da se zahvalim forumašima drugog foruma KANA, Brkooo Dejan1921 i Frane2020 koji su se stavili na raspolaganje, pronašli određene kontakte, ponudili kontakt iz skupštine, čak su bili spremni i da se sastanu sa tim ljudima pošto ja nisam u mogućnosti i na tome im zaista hvala. Želim se zahvaliti i forumašu Minjoreu jer je i on odlučio da pruži podršku i ostvari određene kontakte ako bude bilo potrebe.
Dok je ovakvih ljudi, navijača KLUB će sigurno živjeti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
I meni je isto proslo kroz glavu. Trebalo se gurati do samog kraja i onda objaviti da govnari ne mogu nista sabotirati. Ovako se daje vremena svakakvim parazitima da se konsoliduju i pripreme napade na klub u narednom periodu. Na hajr pa da uskoro gledamo nekog novog i boljeg Zelju. Ne sumnjam da ce se raja skupiti oko lijepe price kao sto se onda skupila oko Misketa pa smo imali rekordne brojeve novih clanova, sezonskih rasprodatih i sl.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Ma vjerovatno su pokušali dobiti neki hajp prije ovih tekmi.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Ljudi traze informacije, kritikuju i kad ima osnova i kad nema, morala se neka informacija ponudit da ne bi pritisak jos veci i bio i pocele neke price kako niko nista ne pokusava i ne radi.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 15, 2021 11:17 pmMislim da se poranilo sa objavom, moralo se sacekati jos 15tak dana barem.
Kažu da su dobili dopustenje od advokata gospodina iz Amerike da samo šturo objavestorm_raider je napisao/la: ↑uto nov 16, 2021 8:47 amSve to znam i oni su trenutno najbolje sto imamo, to je evidentno. Ne kritikujem, vise na glas razmisljam.
Jedva je klub spasio i dobar dio betonskog iza istoka da ne uzmu, tj. momci koji su tad bili u klubu su spasili. Razni pritisci su vrseni, dovodjeni neki likovi da prijete, slala se inspekcija za istok vise puta itd