Amoah nije napadač nego krilo i sasvim je normalno da je za njeg zadužen lijevi bek Malić.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:43 pmSamo bih upitao kako je moguće da Amoah skače s Malićem? Prvi put kod gola kontam hajde desilo se, minut poslije isti duel. Ako je ovo smišljeno ovakva postavka odbrane a ne samo slabo kretanje i postavljanje odbrambenih igrača, onda i nismo za Premijer lige. Centralni napadač protivnika dva puta skače s bekom, stopera nigdje.
Krilo po vokaciji, u ovoj utakmici koliko ja vidim igra dosta centralno. Hajde gol je dao iskosa pa ima logike da je bek tu trebao skakati, ali me niko ne može ubijediti da treba bek skakati s njim u ovoj drugoj situaciji kad je pogodio prečku, a nigdje nijednog stopera. Čovjek šutirao glavom iz peterca. To je samo amaterizam u postavljanju odbrane u pitanju.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:45 pmAmoah nije napadač nego krilo i sasvim je normalno da je za njeg zadužen lijevi bek Malić.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:43 pmSamo bih upitao kako je moguće da Amoah skače s Malićem? Prvi put kod gola kontam hajde desilo se, minut poslije isti duel. Ako je ovo smišljeno ovakva postavka odbrane a ne samo slabo kretanje i postavljanje odbrambenih igrača, onda i nismo za Premijer lige. Centralni napadač protivnika dva puta skače s bekom, stopera nigdje.
Malić je u oba duela bio premlak. U prvom ga nije uopće čuvao, da se pogurao ne bi mogao zabiti ovakav gol.
Ma nema šta, pogubili smo se poslije gola. Oni se nafurali a mi pali.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:54 pmKrilo po vokaciji, u ovoj utakmici koliko ja vidim igra dosta centralno. Hajde gol je dao iskosa pa ima logike da je bek tu trebao skakati, ali me niko ne može ubijediti da treba bek skakati s njim u ovoj drugoj situaciji kad je pogodio prečku, a nigdje nijednog stopera. Čovjek šutirao glavom iz peterca. To je samo amaterizam u postavljanju odbrane u pitanju.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:45 pmAmoah nije napadač nego krilo i sasvim je normalno da je za njeg zadužen lijevi bek Malić.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 1:43 pmSamo bih upitao kako je moguće da Amoah skače s Malićem? Prvi put kod gola kontam hajde desilo se, minut poslije isti duel. Ako je ovo smišljeno ovakva postavka odbrane a ne samo slabo kretanje i postavljanje odbrambenih igrača, onda i nismo za Premijer lige. Centralni napadač protivnika dva puta skače s bekom, stopera nigdje.
Malić je u oba duela bio premlak. U prvom ga nije uopće čuvao, da se pogurao ne bi mogao zabiti ovakav gol.