Hvala Amare za sve, ovo su tvoje zasluge.
Znači indirektan udarac, lopta za nas. Naravno da mi ne bi ovdje izjednačili do ujutro, ali ovo je kriminalno, sudija stoji iza Bilbije i ne vidi ovo.
Udario je lijevom nogom i odbila se od desne u golblueboy je napisao/la: ↑pon nov 01, 2021 7:20 pmZnači indirektan udarac, lopta za nas. Naravno da mi ne bi ovdje izjednačili do ujutro, ali ovo je kriminalno, sudija stoji iza Bilbije i ne vidi ovo.
Mogu brate samo sacekaj kraj tekme.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 01, 2021 7:38 pmMa ne znam ko moze prozivati Ivkovica nakon svega, to je smijesno...
Ma mogu draguljceva raja s sampanjac partya.stoka sitnog zuba ili ti bez zuba.zato sto prije naci kakvog investitora i pare za zimski transfer pijacu.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 01, 2021 7:38 pmMa ne znam ko moze prozivati Ivkovica nakon svega, to je smijesno...
Mogu krezavi tipovi čiji IQ je ravan broju zdravih zuba kojih posjeduju, isti koji su na FB bolestne uvrede pisali Misimovicu...storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 01, 2021 7:38 pmMa ne znam ko moze prozivati Ivkovica nakon svega, to je smijesno...
Imenima i prezimenima, samo prelistaj zvanicne fb i insta za 5 minstorm_raider je napisao/la: ↑pon nov 01, 2021 7:38 pmMa ne znam ko moze prozivati Ivkovica nakon svega, to je smijesno...